archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

upis

+17
ocelot
CKAJBOKEP
HelenSmallSweet
Mima***
ameridojtega
jowanas
SanjaHN
pailhead
prof. Voland
Marko 3BG Gimn...
Bukinjo
SoSho
Mala
storm_raider1
neiw
Silvester
sofronijev
21 posters

Strana 3 od 3 Prethodni  1, 2, 3

Ići dole

upis - Page 3 Empty Re: upis

Počalji  CKAJBOKEP Sub Jul 12, 2008 2:06 am

@ ocelot - ne slazehm se u potpunosti sa tvojim mishljenjem da je precenjeno bodovanje iz
shkola... mada mogao bi prijemni da nosi vishe poena. ali opet sa neke druge strane prijemni
nije pravo merilo znanja... shto nas ne primaju kao u bauhaus...Smile to bi bilo kull...Smile
CKAJBOKEP
CKAJBOKEP

Broj poruka : 168
Godina : 36
Datum upisa : 02.11.2007

http://myspace.com/justvlajko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ocelot Sub Jul 12, 2008 4:33 am

da,ali ne razumem zashto bi neko ko je na prijemnom osvojio 34.00 boda ushao na budzet dok neko sa 47.50 mora da se snadje za 240.000din. (primere sam uzeo sa ovogodishnje rang liste) isto kao i za sluchaj upis/nishta? po meni je bitniji talenat u zadacima bliskim arhitekturi nego bilo koje znanje iz srednje koje i nema toliki uticaj na neke oblasti (zar biologija,hemija i shta ja znam.. ima direktan uticaj na nechije snalazenje u prostoru?)..

odakle znam,za ovakvu situaciju bodovanje nije bash realno..ako je vec ovako onda bi bilo logichno da se i u srednjoj stiche neko znanje iz arhitekture..slazem se s tobom da bi prijemni mogao da nosi vishe poena
ocelot
ocelot

Broj poruka : 67
Datum upisa : 11.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mima*** Sub Jul 12, 2008 3:28 pm

Pa moguce da je to zato sto ti je za arhitekturu potrebno i neko opste obrazovanje, umetnost...itd.. Cak je jedan deo testa pre nekoliko godina i bio u vezi opste kulture... Mada moram da priznam da to jeste nepravda, ali mislim i da celokupni test nije dobro osmisljen, mislim cemu one reci i one gluposti sa tekstom,...? Nije to tesko zapravo uopste, ali moze da se desi da omasis slucajno i da ti posle zafali eto samo taj neki bod... A to nije nesto od velike vaznosti za arh...Smile E da, verovatno bi ti vise odgovarala racunica koja vazi za unutrasnju arhitekturu, kao ovde u Kg, gde bodovi iz skole nose 20:p
Mima***
Mima***

Broj poruka : 12
Godina : 35
Datum upisa : 11.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  jowanas Čet Jul 17, 2008 6:50 pm

Milena, ribo, opusti se, sta je bilo bilo je, gotovo,nema nazad,ne vredi zaliti za tim,bar znas da sledece godine upadas sigurno!!!! Jedino mi je zao sto ove godine necemo biti koleginice,al sta je tu je;)
Poz,znas ko sam:)))) hehe
I love you Very Happy

jowanas

Broj poruka : 5
Datum upisa : 27.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  contessa Pet Jul 18, 2008 12:38 pm

mima, ti definitivno nisi za arhitekturu... Cool
contessa
contessa

Broj poruka : 3
Datum upisa : 16.07.2008

http://casa.forumotion.com/index.htm

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  trynewguy Sre Avg 27, 2008 8:28 pm

Hteo bih da upisem arhitekturu u BG, ali na zalost nisam bio u mogucnosti da konkurisem u prvom roku...duga prica...

Da li mi mozete reci nesto o drugom roku? Tj. koliko je slobodnih mesta, da li uopste moze da se konkurise?
Da li je problem ako sam prosecan crtac? Da li ce to biti problem tokom studija ili je to ipak potrebno samo kod upisa?
Bude li zestoka konkurencija? (sumnjam, jer bi bilo logicno da oni najbolji konkurisu zestoko u prvom roku...ali ipak...)

trynewguy

Broj poruka : 2
Datum upisa : 27.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  SoSho Sre Avg 27, 2008 8:42 pm

Nema drugi rok za upis na arhitekturu!sva mesta se popune u prvom roku Smile
U tom "drugom" roku,mogu da konkurisu samo oni koji su 4 godinu zavrsili van zemlje,i cini mi se strani studenti,posto oni svejedno placaju svaku godinu...
SoSho
SoSho

Broj poruka : 135
Godina : 37
Datum upisa : 18.12.2007

http://www.myspace.com/sosho87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jeca_92 Pon Okt 26, 2009 12:22 am

Jao ljudi moji...koliko muke oko jednog prijemnog... No ...ne znam uopste vise dal da upisujem arh ili ne...>Cini mi se da je bolje da vas ne pitam za misljenje. Very Happy...Al evo jednog pitanja za one koji su upuceni...jel ona kocka sa 2. strane iz shvatanja prostora ili kako se vec to zove?..Meni je bila opustena ali mi deluje malo debilno..za ono nije potrebno nikakvo znanje..ni vezba...Ne shvatam bas ovaj prijemni...tolike se pare daju a ispadne da nikad ne znas kako si uradio taj famozni test Shocked Shocked
Jeca_92
Jeca_92

Broj poruka : 19
Datum upisa : 24.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Marko™ Čet Nov 12, 2009 9:23 pm

^ Shvatanje prostora, tj zadaci iz te oblasti se vezbaju na pripremama, pocevsi od najlaksih. Prijemni ima ulogu da proveri tvoje sposobnosti da uradis neke neophodne stvari, tacno i sto je bolje moguce, za odredjeno vreme, znaci da nacrtas 5-6 crteza, uradis zadatke iz stereometrije, logike (shvatanja) prostora i razumevanja i zakljucivanja.

Sto se tice toga "kako" si uradila test, koga to zanima, tebe zanima da li si u prvih 140 ili u prvih 240, ostalo je nebitno.
Marko™
Marko™

Broj poruka : 85
Godina : 33
Datum upisa : 22.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 3 Prethodni  1, 2, 3

Nazad na vrh