archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu?

+4
garovix
prof. Voland
connie
gluup
8 posters

Ići dole

Da li ste za izbacivanje predmeta UUP iz programa?

Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Vote_lcap33%Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Vote_rcap 33% 
[ 6 ]
Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Vote_lcap28%Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Vote_rcap 28% 
[ 5 ]
Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Vote_lcap39%Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Vote_rcap 39% 
[ 7 ]

Ukupno Glasova : 18

Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Empty Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu?

Počalji  gluup Sub Apr 19, 2008 2:40 am

Dakle, da li ste za izbacivanje ovog predmeta, odnosno da li mislite da je ovaj predmet potreban u trogodisnjem programu?

(obratite paznju na pitanje gore kad glasate)

Molim vas ostavite neke argumente kada glasate.

Ja mislim da ovom predmetu nije mesto na fakultetu, barem ne na ovoj godini, i definitivno ne u ovakvom obliku. Kad polozimo taj ispit, vec smo zavrsili sa Bachelor nastavom, i idemo dalje. Onaj ko hoce da se bavi ovom tematikom moze da se bavi vec na narednoj godini - specijalizovanih Master studija, onaj ko nece da ima bilo kakve veze sa planiranjem ili Ritelom i Weberom i ko ce se baviti proracunom greda po teoriji loma... moze da izbegne ovu muku.

Poslednji izmenio gluup dana Sub Apr 19, 2008 6:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

gluup

Broj poruka : 1
Datum upisa : 19.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Empty Re: Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu?

Počalji  connie Sub Apr 19, 2008 3:12 pm

hah upravo sam pogresno glasala Embarassed jer je jedno pitanje u naslovu teme, a drugo u temi

ovaj predmet je budalastina, a najgore od svega je sto se isto gradivo obradjuje na regulativi 1 Suspect
connie
connie

Broj poruka : 27
Godina : 38
Datum upisa : 19.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu? Empty Re: Da li nam je potreban UUP u Bachelor programu?

Počalji  prof. Voland Sub Apr 19, 2008 4:34 pm

jos je interesantnije sto je neko izgleda namerno glasao za "nikako"....bas me interesuje ko smatra da ovaj predmet pruza fin spektar znanja... study
prof. Voland
prof. Voland

Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  garovix Sub Apr 19, 2008 6:25 pm

...

Poslednji izmenio garovix dana Ned Jun 28, 2009 3:37 am, izmenjeno ukupno 1 puta
garovix
garovix

Broj poruka : 3
Datum upisa : 19.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sub Apr 19, 2008 6:55 pm

Predmet je bez ovog ispita i teorije jos i interesantan, ali kad dodje do ispita i teorije i ritela i vebera i upravljackih modela i monitoringa mera...
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  lussster 5188 Ned Apr 20, 2008 4:26 pm

mozda da znamo samo neke osnove...tipa.."iz tog prirucnika mozete videti to i to.."
ali..sve ostalo.zdraavo
ja ne znam ko je ono u zivotu uspeo da nauci..
lussster 5188
lussster 5188

Broj poruka : 139
Datum upisa : 15.12.2007

http://www.myspace.com/althalusdushman

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TetkaH Uto Apr 22, 2008 10:35 am

ivica je rekao da je ono naucio tek kad je izasao sa fakulteta xD HAIL IVICA!! x))))))

ja sam za to da ostane, ali u mnoooogo drugacijem obliku.. zapravo (teska srca govoreci) ovaj predmet je koristan.. naravno, bez svih onih ritela vebera davidova rajnera i gluposti Mad

znaci.............izbalansiraj Very Happy

edit:

mislim da ceo urbanizam MORA da se menja!!! suvise ponavljanja i "izvlacenja maximuma" iz predmeta... ljudi bre, moze ono da se kondenzuje u jedan predmet sigurno, samo kad bi se neki profani odrekli trona, pardon predavanja..

_sick of it all_
TetkaH
TetkaH

Broj poruka : 82
Datum upisa : 11.12.2007

http://www.myspace.com/goatik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Uto Apr 22, 2008 1:32 pm

I kada bi koristili ipak neki razumljiviji jezik.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  lussster 5188 Uto Apr 22, 2008 9:03 pm

to pogotovo
ali cool je nabijati hate od studentariji, ko neki wow credit , obviously, samo zato sto they are not CAPABLE TO TRANSLATE FROM FUCKIN ENGLISH PROPERLY...

xD:face:
lussster 5188
lussster 5188

Broj poruka : 139
Datum upisa : 15.12.2007

http://www.myspace.com/althalusdushman

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Uto Apr 22, 2008 10:48 pm

Recentno ovo mi je najtezi ispit.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Uto Apr 22, 2008 10:49 pm

Ovde obviusno nesto nije u redu.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TetkaH Sub Apr 26, 2008 8:27 pm

LOL to je to... engleski/srpski .. lost in translation xD

jadno.
TetkaH
TetkaH

Broj poruka : 82
Datum upisa : 11.12.2007

http://www.myspace.com/goatik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jade_Saibot Sub Apr 26, 2008 9:30 pm

ja stvarno ne znam sta je sa vama neodgovornim studentima, tesko vam je da naucite pa krivite predmet.. ja sam razocarana duboko, vrlo duboko... pogotovo sto znam da je pola vas sto je glasalo da se izbaci ovaj predmet, namerno palo uup u prvom roku samo da bi morao ponovo da uci i da se suretne sa ovom fenomenalnom materijom,... pretpostavljam da ste svi i namerno pali drugi rok, samo da bi imali prilike da naucite jos vise, jos bolje... seki priznaj! videla sam ti pogled na ispitu.. zeljan si znanja iz uuup-a.. sa kakvim uzbudjenjem pricas o tom prelepom predmetu... a prikrivate svoju ljubav prema uup-u da vas drustvo ne bi zezalo.. sramota! e pa ja se ne stidim.. VOLIM UUUUP, biso obori me jer zelim jos jos jos JOS!
Jade_Saibot
Jade_Saibot

Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu