zar ne bi bilo divno da su rezultati okaceni na netu
+2
pailhead
drum1
6 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 1
zar ne bi bilo divno da su rezultati okaceni na netu
kolokvijumi, ispiti.. sve. i naravno termin uvida u rad.
to je samo .txt fajl. nema 20kb, a cak i da je pdf, siguran sam da je veoma lak.
svakako to stampaju. pa zar im nije lakse da ne odstampaju, nego samo na net, ionako je neko pametan smislio da nam ne trebaju oglasne table predmeta, pa ne znam ni gde da trazim.
kako mozemo ovo da izdevstvujemo?
samo da ne ispadne da to postoji da se sad blamiram
to je samo .txt fajl. nema 20kb, a cak i da je pdf, siguran sam da je veoma lak.
svakako to stampaju. pa zar im nije lakse da ne odstampaju, nego samo na net, ionako je neko pametan smislio da nam ne trebaju oglasne table predmeta, pa ne znam ni gde da trazim.
kako mozemo ovo da izdevstvujemo?
samo da ne ispadne da to postoji da se sad blamiram
Re: zar ne bi bilo divno da su rezultati okaceni na netu
Naravno da ne postoji. Sta ti mislis, da je ovo normalna skola? Sta ti mislis, da ova skola vredi i 1% od onoga sto naplacuju?
Traziti... ne, ZAHTEVATI da se ovo sto pre pocne primenjivati. Kada pocnu da primenjuju, onda im nabijati na nos koliko im je trebalo da to pocnu da primenjuju, i kako smo morali da trazimo i da zahtevamo, a da nisu oni sami mogli toga da se sete.
Traziti... ne, ZAHTEVATI da se ovo sto pre pocne primenjivati. Kada pocnu da primenjuju, onda im nabijati na nos koliko im je trebalo da to pocnu da primenjuju, i kako smo morali da trazimo i da zahtevamo, a da nisu oni sami mogli toga da se sete.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
bilo bi divno....
mozda bi moglo nesto da se sredi??
predstavnici godine... javite se!!!
mozda bi moglo nesto da se sredi??
predstavnici godine... javite se!!!
da nije ovo malo nerealno? Imamo srece sto nam je sajt fakulteta koliko-toliko azuran, ali da nam kace obavestenja na forum.. cisto sumljam.
Ipak je to nas fax.
Ipak je to nas fax.
TNBmec- Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007
pa poenta je da idemo napred, tj da ZAHTEVAMO da se ide napred. los ti je stav - dobro je da imamo i toliko... sta ces time postici?! nista. imas mogucnost da menjas, ili bar da pokusas da promenis. zasto ne traziti da se na sajt postavljaju rezultati kolokvijuma i ispita??? i tako se postavlja sve ostalo!
lucase, ne mislim da se treba preganjati oko toga ko je u pravu ovde.
ti imas svoj stav, ja svoj.
svakako mozemo pokusati inicijativu da proguramo ovaj zahtev, ali moras da se setis kako reaguju profesori na bilo sta sto je "dodatni rad za istu platu".
seti se kako je prosesorka iz oblikovanja JGP reagovala na nas prvo predavanje posle protesta (verovatno sto joj je prekinut cash-flow za otplacivanje novih kola..)
ja svakako podrzavam da se ne jurimo po hodnicima i ne guramo ispred spiskova.
a koliko ce biti azurni u kacenju rezultata, i to je veliko pitanje (centre iz funkcija jos uvek nisu okacili..)
ti imas svoj stav, ja svoj.
svakako mozemo pokusati inicijativu da proguramo ovaj zahtev, ali moras da se setis kako reaguju profesori na bilo sta sto je "dodatni rad za istu platu".
seti se kako je prosesorka iz oblikovanja JGP reagovala na nas prvo predavanje posle protesta (verovatno sto joj je prekinut cash-flow za otplacivanje novih kola..)
ja svakako podrzavam da se ne jurimo po hodnicima i ne guramo ispred spiskova.
a koliko ce biti azurni u kacenju rezultata, i to je veliko pitanje (centre iz funkcija jos uvek nisu okacili..)
TNBmec, ajde molim te onda objasni, sta zapravo zelis, odnosno sta hoces da kazes.
Ajde da kazemo da lucas i ja, i jos neko mozda imamo stav ne da je ovo pozeljno, nego obavezno. Ne da neko treba to da nam pruzi, vec da je duzan da nam to pruzi.
Sta je tvoj stav. Jel suprotan tom stavu?
Plasis se posledica?
Da li bi stao na put inicijativi drugih, plaseci se za svoju poziciju u celoj prici, da li bi stao sa strane, ili bi rekao "Da, ako ovo uspe, i meni ce biti bolje" i mozda se pridruzio inicijativi?
Ili bi mozda bio principijalan, i odbio da posecujes sajt i proveravas rezultate ako bi drugima uspelo, i onda isao i cekao ispred tabli?
Ajde da kazemo da lucas i ja, i jos neko mozda imamo stav ne da je ovo pozeljno, nego obavezno. Ne da neko treba to da nam pruzi, vec da je duzan da nam to pruzi.
Sta je tvoj stav. Jel suprotan tom stavu?
Plasis se posledica?
Da li bi stao na put inicijativi drugih, plaseci se za svoju poziciju u celoj prici, da li bi stao sa strane, ili bi rekao "Da, ako ovo uspe, i meni ce biti bolje" i mozda se pridruzio inicijativi?
Ili bi mozda bio principijalan, i odbio da posecujes sajt i proveravas rezultate ako bi drugima uspelo, i onda isao i cekao ispred tabli?
ok, mislim da bi trebalo to da se uradi (zahtevati da nam rezultati budu na netu).
za pare koje ljudi daju i uslove koje imamo na fakultetu slazem se da bi trebalo tako nesto da urade.
Naravno da necu stajati nikome na putu i pridruzicu se inicijativi.
samo nisam siguran koliko ce prof, ass, nebitno, to postovati i koliko ce biti azurni.
za pare koje ljudi daju i uslove koje imamo na fakultetu slazem se da bi trebalo tako nesto da urade.
Naravno da necu stajati nikome na putu i pridruzicu se inicijativi.
samo nisam siguran koliko ce prof, ass, nebitno, to postovati i koliko ce biti azurni.
Pa nece, dok ti verujes da ne treba.
Veruj mi, fakultet, kao i sve u ovoj drzavi funkcionise vec decenijama po APP principu - ako prodje prodje. A sve prolazi zato sto mi pustamo da sve prodje.
Veruj mi, fakultet, kao i sve u ovoj drzavi funkcionise vec decenijama po APP principu - ako prodje prodje. A sve prolazi zato sto mi pustamo da sve prodje.
oni samo treba da isti fajl koji stampaju, okace na net. smesno je.
pokazimo im da to zahtevamo.
ajd sad nek neko poprica sa nekim od predstavnika.
divno je sto ovo podrzava tooliko ljudi i to svom snagom i uopste samo vase brojno prisustvo pokazuje vasu predanost ovom cilju.
pokazimo im da to zahtevamo.
ajd sad nek neko poprica sa nekim od predstavnika.
divno je sto ovo podrzava tooliko ljudi i to svom snagom i uopste samo vase brojno prisustvo pokazuje vasu predanost ovom cilju.
sta cemo? jel se pise peticija?
stvarno su bezobrazni, ne vracaju ni one table niti su rezultati okaceni na netu, ima nekoliko predmeta iz kojih nisam ni videla rezultate
stvarno su bezobrazni, ne vracaju ni one table niti su rezultati okaceni na netu, ima nekoliko predmeta iz kojih nisam ni videla rezultate
zoxie- Broj poruka : 109
Godina : 37
Datum upisa : 26.12.2007
ljudi, napravi se sekcija na sajtu sa rezultatima svih ispita, i tu kace svi...to je smesno, 1 minut posla...to se mora zahtevati...dakle, samo da kazemo predstavnicima godina da se iznese to glaveshinama fakluteta...
MaXx_!- Broj poruka : 41
Datum upisa : 26.01.2008
poslao sam sms igoru.
bilo bi dobro da nas ovde izvesti o napretku.
bilo bi dobro da nas ovde izvesti o napretku.
e da, jel moze jedno pitanje koje nije direktno vezano za temu?
posto nemamo rezultate okacene na netu, niti na tablama niti obavestenje gde bi rezultati u teoriji mogli da budu, da li neko zna gde se nalaze rezultati iz tipologije 2 na temu skola i obdanista? svi ostali su izasli
hvala
posto nemamo rezultate okacene na netu, niti na tablama niti obavestenje gde bi rezultati u teoriji mogli da budu, da li neko zna gde se nalaze rezultati iz tipologije 2 na temu skola i obdanista? svi ostali su izasli
hvala
pa pazi, Tiki (Timotijevic) se vratio iz Banjaluke, ja ga video danas, pa pretpostavljam da ce nam rezultati izaci recimo za dve-tri nedelje. Mozda
zoxie ::e da, jel moze jedno pitanje koje nije direktno vezano za temu?
hvala
stvarno?? jel znas gde su za mostove?
:D:Ddrum1 ::zoxie ::e da, jel moze jedno pitanje koje nije direktno vezano za temu?
hvala
stvarno?? jel znas gde su za mostove?
care...
izbacili su mostove, proslo je mesec dana vec...mahom su svi dobili maximum, 15 poena...
MaXx_!- Broj poruka : 41
Datum upisa : 26.01.2008
mostovi su bili negde dole, kod kabineta za nacrtnu i ak i slicno, koliko ja znam, i da, izasli su pre mesec dana
jao ma setih se ja toga istog dana kad sam napisao doticnu poruku, 14 poena.. nego bilo tolko davno da zaboravih.
no, pricao sam sa igorom kaze on da su masu stvari tako predlagali a birokrate nece. kao probace ponovo [valjda]
mislim daj bre treba neko da dolazi iz rakovice il odakle vec kroz smog i guzve da vidi rezultate koji su mozda tu.
samo treba dresirati p.z.v. "webmastera" da sedi tamo gde mu je mesto, i da kad neki profa posalje samo da okaci.moze to i automatski da se podesi, samo neko treba da sedne jedno popodne i da to namesti. svi kompovi umrezeni i samo mu prosledi program ucita i okaci np.
no, pricao sam sa igorom kaze on da su masu stvari tako predlagali a birokrate nece. kao probace ponovo [valjda]
mislim daj bre treba neko da dolazi iz rakovice il odakle vec kroz smog i guzve da vidi rezultate koji su mozda tu.
samo treba dresirati p.z.v. "webmastera" da sedi tamo gde mu je mesto, i da kad neki profa posalje samo da okaci.moze to i automatski da se podesi, samo neko treba da sedne jedno popodne i da to namesti. svi kompovi umrezeni i samo mu prosledi program ucita i okaci np.
zar mislis da je njih briga za nas? da, oni postoje za nas i dobijaju platu zbog nas, ali ako nama nesto treba oni su iznad. pre neki dan sam dosla u nasu birokratsku sluzbu aka studentsku u ono jadno vreme koje su nam zadali (12-14h) i onda sam cekala 15 minuta da se dve gospodje koje tamo rade ispricaju, popiju kafu i zavrse cigaru.
ako im je tesko da odgovore na jedno prosto pitanje uzivo (izdvojile su 7 sekundi za mene) znas li onda koliki je problem kliknuti na dugme da bi se neki dokument nekome prosledio ???
naravno, treba probati i insistirati
e da, izasle su konacno skole, gore u onom hodniku pored likovnog, gde su kabineti nestora i ostalih, na nekim vratima je okaceno.
ako im je tesko da odgovore na jedno prosto pitanje uzivo (izdvojile su 7 sekundi za mene) znas li onda koliki je problem kliknuti na dugme da bi se neki dokument nekome prosledio ???
naravno, treba probati i insistirati
e da, izasle su konacno skole, gore u onom hodniku pored likovnog, gde su kabineti nestora i ostalih, na nekim vratima je okaceno.
prema meni su uvek bili korektni i kad je bilo van 12-14.. no, trebala si da kaes, e treba ivo ovo i ovo. dosla sam na vreme i tacka.
tako i ovo, zahtevamo, ne predlazemo, ne pitamo, zahtevamo, pa sta bude.
tako i ovo, zahtevamo, ne predlazemo, ne pitamo, zahtevamo, pa sta bude.
upravo
mislim da bi trebala da se napise peticija. onda je potpise jedno 1000 studenata i ne mogu da nas odbiju...
mislim da bi trebala da se napise peticija. onda je potpise jedno 1000 studenata i ne mogu da nas odbiju...
Similar topics
» SVASHTA NESHTO!!!!!
» Malo vise obavestenja na netu...
» Rezultati protesta 2007e
» Malo vise obavestenja na netu...
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu