[skripta] - Istorija umetnosti 2
4 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 1
[skripta] - Istorija umetnosti 2
Kome treba skripta iz istorije umetnosti, relativno opsirno, sa dosta slika, moze je pokupiti na ovom linku:
http://rapidshare.com/files/125437051/Novi_vek.doc.html
Uploadovacu i jednu sazetu, koja obuhvata gradivo za istoriju umetnosti 1 i istoriju umetnosti 2, a kome je potrebno za IU1, imam jos nekoliko delova ove velike, opsirne skripte.
http://rapidshare.com/files/125437051/Novi_vek.doc.html
Uploadovacu i jednu sazetu, koja obuhvata gradivo za istoriju umetnosti 1 i istoriju umetnosti 2, a kome je potrebno za IU1, imam jos nekoliko delova ove velike, opsirne skripte.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Re: [skripta] - Istorija umetnosti 2
Hvala Pail na pomoci u ovako teskim trenucima
Pozz
Pozz
Angel22- Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008
a odakle ovo? jel ovo kao sve sto nam treba? ima 124 strane, nije ni malo..
svaka cas pail!
Ljudi, mrtav sam pospan veceras ali sam nasao fajlove na laptopu. Trebace mi vremena da uploadujem, ako nije kasno okacicu jos nesto sutra.
"Velika skripta" se sastoji iz vise .doc fajlova, koji su podeljeni na antiku, srednji vek, renesansu i moderno doba i sveukupno ima 280 strana.
"mala skripta" je sazeta, srednji vek je recimo obradjen u celosti na svega 3-4 strane, i sveukupno ima cetrdesetak stranica.
Pretpostavljam da je kasno sad za IU1, ali ako je nekome to ostalo i ako ce da daje u onom oktobru 2 ili nesto, okacicu i to za svaki slucaj.
Za IU2, cini mi se da je dovoljna samo ova koju sam okacio, ako bi neko to malo opsirnije da spremi. Ako bi neko da prodje kroz crash-course, onda nek baci pogled na tu manju skriptu koju cu sutra okaciti.
Polozio sam ovo usmeno (ali skoro) tako da imam ove stvari ali ne znam sta vama treba. Vicite.
"Velika skripta" se sastoji iz vise .doc fajlova, koji su podeljeni na antiku, srednji vek, renesansu i moderno doba i sveukupno ima 280 strana.
"mala skripta" je sazeta, srednji vek je recimo obradjen u celosti na svega 3-4 strane, i sveukupno ima cetrdesetak stranica.
Pretpostavljam da je kasno sad za IU1, ali ako je nekome to ostalo i ako ce da daje u onom oktobru 2 ili nesto, okacicu i to za svaki slucaj.
Za IU2, cini mi se da je dovoljna samo ova koju sam okacio, ako bi neko to malo opsirnije da spremi. Ako bi neko da prodje kroz crash-course, onda nek baci pogled na tu manju skriptu koju cu sutra okaciti.
Polozio sam ovo usmeno (ali skoro) tako da imam ove stvari ali ne znam sta vama treba. Vicite.
Izbrisao sam sve do romanike u ovoj skracenoj skripti da bi bila laksa za slanje/skidanje. Verujem da je ovo potrebno za IU2.
i kako ste prosli?
ja mislim da je bilo skrozzzz ok, bilo bi fino kad bi imao desetku iz toga, onako fino
ja mislim da je bilo skrozzzz ok, bilo bi fino kad bi imao desetku iz toga, onako fino
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
Eno izasli rezultati danas kao sto je Aca rekao pa proveri
Angel22- Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008
da li ste vi normalni?? ja ne znam ja sam izgleda debil, pola faksa je proslo ja pao!! bio sam u 227 nisam smeo da se pomerim znao sam kako se zove otrivanje meda i napisah jan van eycka na trecem...ostalo NISAM znao..same slike nisu bile teske, al to trojica iz nizozemske i koja je skola aaaaj cao!!
Similar topics
» istorija umetnosti 1
» Istorija umetnosti
» Skripta za urbanizam
» Istorija i zastita
» istorija i integrativna!!! hitno!!!
» Istorija umetnosti
» Skripta za urbanizam
» Istorija i zastita
» istorija i integrativna!!! hitno!!!
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 1