Materijali u arhitekturi
+7
isidorche
*dkfan
Silvester
neiw
SoSho
SanjArh
CKAJBOKEP
11 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Materijali u arhitekturi
Obavestenje za studente prve godine osnovnih akademskih studija da ce se 12. XII 2007. odrzati
kolokvijum iz materijala u arhitekturi. Forma kolkvijuma je test sa blic pitanjima koja ce biti projektovana
na videobimu. Cela generacija polaze u amfiteatru u 15h.
literatura su osnovni slajdovi koje profesorka kaci na internet!!
kolokvijum iz materijala u arhitekturi. Forma kolkvijuma je test sa blic pitanjima koja ce biti projektovana
na videobimu. Cela generacija polaze u amfiteatru u 15h.
literatura su osnovni slajdovi koje profesorka kaci na internet!!
Re: Materijali u arhitekturi
zna se... ispit je u formi testa samo sto se nece vrteti slajdovi kao na kolokvijumu
nego svako ima svoj list i izradjuje pitanja... a trajanje je priblizno sat vremena!
nego svako ima svoj list i izradjuje pitanja... a trajanje je priblizno sat vremena!
Nemojte da me drzite za rec,ali mislim da je nama prosle godine ispit trajao pola sata...a bilo je dopunjavanje,zaokruzivanje i odgovaranje...
SoSho ::Nemojte da me drzite za rec,ali mislim da je nama prosle godine ispit trajao pola sata...a bilo je dopunjavanje,zaokruzivanje i odgovaranje...
nismo ni nameravali da te drzimo za rec, kolega
Moje pitanje je prilicno u fazonu : "Nisam bila na predavanjima...." a glasi: Da li se uci samo iz skripti ili postoji neka dodatna literatura?
Silvester- Broj poruka : 79
Godina : 36
Datum upisa : 18.12.2007
E draga moja koleginice... Predavanja su obavezna... Ali ajd' ja sam dobar urednik pa cu Vam odgovoriti na to pitanje!!
Da, dovoljne su skripte a pozeljno je pogledati i ostalu literaturu!!!!
Imas jednu knjigu od oko 500 strana,nju bi trebalo da prelistas da,pored skripti:P...:D:D
Dragi kolega, zahvaljujem na velikodusnom odgovoru...
CKAJBOKEP ::E draga moja koleginice... Predavanja su obavezna... Ali ajd' ja sam dobar urednik pa cu Vam odgovoriti na to pitanje!!
Mislim, tacnije siguran sam da predavanja NISU obavezna! Da ste dobar urednik jeste-ali malo ironisete ako se da primetiti
*dkfan- Broj poruka : 7
Datum upisa : 22.12.2007
Dragi kolega, koliko vidim niste upuceni dovoljno u prava i obaveze studenta, ali evo da vam pojasnim:
prema Statutu Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, jasno se daje objasnjenje o pravima i
obavezama studenata!! Tacnije prema IV tacki, IV.2. Pravila studiranja tacno se obasnjava da student
ima prava i obaveze na:
1)редовно похађање наставе, извршавање обавеза предвиђених студијским програмом и општим и појединачним актима Универзитета и Факултета,
itd. mozes da procitas i sam Statut... Tako da ne zelim dalje da sirim pricu, + ovaj Vas post i moj ne pripadaju
ovoj temi... Tako da sledeci put kad nesto napisete promislite duplo; tj. ako niste upuceni dovoljno nemojte
komentarisati!!!
p.s. Svaki profesor ima pravo da redovno upisuje prisustvo studenata na predavanjima kako bi imao evidenciju
o obavestenosti studenata prema obavezama na predmetu. Tacnije poseduje to pravo iskljucivo
ako sprovodi upisivanje od pocetka nastave... U suprotnom taj spisak nema nikakvu vrednost!!!
Hvala na paznji....
prema Statutu Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, jasno se daje objasnjenje o pravima i
obavezama studenata!! Tacnije prema IV tacki, IV.2. Pravila studiranja tacno se obasnjava da student
ima prava i obaveze na:
1)редовно похађање наставе, извршавање обавеза предвиђених студијским програмом и општим и појединачним актима Универзитета и Факултета,
itd. mozes da procitas i sam Statut... Tako da ne zelim dalje da sirim pricu, + ovaj Vas post i moj ne pripadaju
ovoj temi... Tako da sledeci put kad nesto napisete promislite duplo; tj. ako niste upuceni dovoljno nemojte
komentarisati!!!
p.s. Svaki profesor ima pravo da redovno upisuje prisustvo studenata na predavanjima kako bi imao evidenciju
o obavestenosti studenata prema obavezama na predmetu. Tacnije poseduje to pravo iskljucivo
ako sprovodi upisivanje od pocetka nastave... U suprotnom taj spisak nema nikakvu vrednost!!!
Hvala na paznji....
Dragi kolega niko ne sumnja u vasu obavestenost, s tim sto to upisivanje nema uticaj na konacan broj bodova i to je cinjenica koju mogu da negiraju samo isfrustrirani profesori kod kojih je na predavanju amfiteatar prazan... Da li ste se pitali zasto npr. Ljiljani Blagojevic nikada nije ni palo na pamet da pise spiskove?!
By the way-ovaj prethodni komentar niste trebali tako licno da shvatite, nista lose nisam mislio...
Hvala na iscrpnom i detaljnom odgovoru, kao i uvek za to skidam kapu...
By the way-ovaj prethodni komentar niste trebali tako licno da shvatite, nista lose nisam mislio...
Hvala na iscrpnom i detaljnom odgovoru, kao i uvek za to skidam kapu...
E onda je mirna Drina... Ma to je njihova politika... Samo su krivi sto ne naglase da su predavanja
obavezna...!! Znas kako bi bilo puno na svim predavanjima!!! I naravno da ima uticaja na bodove,
samo sto ih mrzi da upisuju i da beleze poene... To je u sklopu onih 30 obaveznih poena sa nstave
tacnije 5 poena na redovnost!!!
obavezna...!! Znas kako bi bilo puno na svim predavanjima!!! I naravno da ima uticaja na bodove,
samo sto ih mrzi da upisuju i da beleze poene... To je u sklopu onih 30 obaveznih poena sa nstave
tacnije 5 poena na redovnost!!!
Tu si u pravu-da se naglasi da se boduje bilo bi puno-ali mislim da bi svakako pola ljudi spavalo od dosade-barem na predmetu kao sto su materijali...
U svakom slucaju-razumeli smo se...
U svakom slucaju-razumeli smo se...
pitanja za ispit
da li se mogu nabaviti pitanja sa prethodnih ispita i kolokvijuma i kako?? Kolege, pomagajte!
isidorche- Broj poruka : 1
Datum upisa : 02.01.2008
pa jedino ako su starije kolege raspolozene da nam daju neka pitanja kojih se secaju, ili kako god?
uglavnom naucis sva predavanja na pamet i to je to!!!
nema puno... sve ti se svodi na isto... ovaj materijal ovo,
onaj ono... i uglavnom nije tesko nauciti!!
CKAJBOKEP ::uglavnom naucis sva predavanja na pamet i to je to!!!
...ali ima preko 100 strana, ako se ne varam
ih... sta je to... pola toga su slikice!!
cuti ovo je odlicno... znas ti kako se pre ucilo!!!
ako hoces mogu ti ja dam knjigu gradjevinskih materijala...
cuti ovo je odlicno... znas ti kako se pre ucilo!!!
ako hoces mogu ti ja dam knjigu gradjevinskih materijala...
Pa i nije tako lagano da se nauci...mada sa druge strane,ja sam ucio dva dana pred ispit,pa ono,zavuko sam 8,tako da i nije tesko toliko...fazon obratite paznju na staklo,tu su nama dali dva pitanja,i do masa ljudi nije uradila...toga se secam...i da,fazon oni ti daju jedno pitanje,a u pitanju ispod ti je odgovor prethodnog pitanja,to se recimo na 3,4 pitanja desilo...
Da li postoje skripte u knjizari AF o staklu i plasticnim masama?
To nije bilo na kolokvijumu, a organizacija je takva da te skripte nisu bile u skriptarnici iako je predavano....
To nije bilo na kolokvijumu, a organizacija je takva da te skripte nisu bile u skriptarnici iako je predavano....
hm, zar nema na sajtu??
uostalom, ako nema - onda ima sigurno u arhivi.. od proshle godine
uostalom, ako nema - onda ima sigurno u arhivi.. od proshle godine
Ima na sajtu... Tamo sam i videla da smo ucili plasticne mase...
Nego, treba mi odstampano, a zeza me stampac...
Ne mogu da ucim sa racunara...
Nego, treba mi odstampano, a zeza me stampac...
Ne mogu da ucim sa racunara...
hm skinesh, kopirash tekst, prebacish u word ili paint, odshtampash [nekako, sama, odnesesh kod nekoga, ili na kraju krajeva - platish u kopirnici] i ispadne jeftinije nego skripte a i preglednije..
a da li ima skripti - ne znam stvarno :/ ne bi me chudilo ni da ih nisu odshtampali..
a da li ima skripti - ne znam stvarno :/ ne bi me chudilo ni da ih nisu odshtampali..
Ok...
Komplikujem... Kao po obicaju...
Trebalo bi da budu sva predavanja kao na sajtu za sadasnju prvu godinu??
Pitam posto se predavanja razlikuju u arhivi i na nasoj godini...
Od kada je otisla profesorka nismo bili bas organizovani i znam da smo imali neka predavanja od predhodne godine pa me interesuje da li imamo jos neke veze sa cuvenom arhivom?
Komplikujem... Kao po obicaju...
Trebalo bi da budu sva predavanja kao na sajtu za sadasnju prvu godinu??
Pitam posto se predavanja razlikuju u arhivi i na nasoj godini...
Od kada je otisla profesorka nismo bili bas organizovani i znam da smo imali neka predavanja od predhodne godine pa me interesuje da li imamo jos neke veze sa cuvenom arhivom?
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Materijali
» Matematika u arhitekturi
» 3D vizuelizacija u arhitekturi
» Arhitektura danas, O arhitekturi, Umetnost danas
» 3D vizuelizacija u arhitekturi