Arhitektura danas, O arhitekturi, Umetnost danas
+2
neiw
CKAJBOKEP
6 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 1
Arhitektura danas, O arhitekturi, Umetnost danas
Obavestenje studentima o kolokvijumu koji ce se odrzati 29. XI 2007. za dva predmeta modula uvod u arhitekturu,
arhitektura danas i o arhitekturi. Predavanja su okacena na internet, a grupe su obelezene kod predhodnih
rezultata kolokvijuma!! Srecno...
arhitektura danas i o arhitekturi. Predavanja su okacena na internet, a grupe su obelezene kod predhodnih
rezultata kolokvijuma!! Srecno...
Re: Arhitektura danas, O arhitekturi, Umetnost danas
Prijavljivanje za ispit iz modula uvod u arhitekturu je zavrseno za kurs arhitektura danas! Ostali koji su propustili
prijavljivanje za ovaj predmet morace da se odluce izmedju dva ostala kursa.
CKAJBOKEP ::Prijavljivanje za ispit iz modula uvod u arhitekturu je zavrseno za kurs arhitektura danas! Ostali koji su propustili
haha... e a meni nije jasno mnogo ljudi se nije prijavilo ni na jedan spisak... danas sam gledao i na sva 3 kursa ima dosta praznih mesta...
u tom slucaju prijavljivanje se nastavlja samo kod onih predavaca koji hoce da prime jos studenata za ispit!!
CKAJBOKEP ::u tom slucaju prijavljivanje se nastavlja samo kod onih predavaca koji hoce da prime jos studenata za ispit!!
kapiram, samo ne mogu da verujem da ima ljudi koji se nisu prijavili nigde... i to dosta njih
veruj mi da pola ljudi nije ni zainteresovano za fax... Ja nisam mogao da verujem da je tako!! a dobro druze sta se ti sekiras za to...
daleko od toga sa se sekiramCKAJBOKEP ::veruj mi da pola ljudi nije ni zainteresovano za fax... Ja nisam mogao da verujem da je tako!! a dobro druze sta se ti sekiras za to...
Da,sta se ti sekiras...ccc...bolje idi radi AK,nece se vrata sama od sebe nacrtati!!!!!
Da li neko radi kod Mise Mladenovica zavrsni ispit...?
Trebaju mi termini konsultacija i predaje zbog misterioznog nestanka jednog papira....
Trebaju mi termini konsultacija i predaje zbog misterioznog nestanka jednog papira....
Silvester- Broj poruka : 79
Godina : 36
Datum upisa : 18.12.2007
Ljudi je l' moguce da niko ne zna termine konsultacija kod Mishe? Vi koji ste isli 3. januara da predate rad... Pomozite
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
Eo ruke:)
hugsy ::Ljudi je l' moguce da niko ne zna termine konsultacija kod Mishe? Vi koji ste isli 3. januara da predate rad... Pomozite
'ello, koleginice! (:
Nisam bila 3. ali znam da imamo fore da se pojavimo na (bar jednim) konsult. kod Mishe do 22.1. Termini su utorkom i petkom, od 12-13h.
Correct me if I'm wrong.
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
Similar topics
» Arhitektura, kreativnost, umetnost...
» Arhitektura danas
» seminar Javni prostori (Vladan Djokic)
» Materijali u arhitekturi
» Matematika u arhitekturi
» Arhitektura danas
» seminar Javni prostori (Vladan Djokic)
» Materijali u arhitekturi
» Matematika u arhitekturi
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu