sve o svemu
+11
Jade_Saibot
CONCRETE-131
lussster 5188
Sauence
prof. Voland
danilo
pingvince
sy_arh
connie
Ivana Stokovic
TetkaH
15 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Re: sve o svemu
hah, prvi post.. uvek boli
elem... zna li se kada ce biti istaknut raspored ispita za januarski rok??? malo me plasi blizina tog januara...
elem... zna li se kada ce biti istaknut raspored ispita za januarski rok??? malo me plasi blizina tog januara...
Sajt je svakako dobra ideja!
Eto ja samo da vas pohvalim sajt je svakako super ideja! Bice korisno za sve! Necu da vas smaram znam da znate da je najbitnije pitanje za ljude sa ove godine MASTER!!! i sta dalje! A ona pitanja za raspored ispitnog roka, kolokvijuma i ostalo... sigurna sam da cete nas obavestavati na vreme! Eto toliko od mene... padaju mi na pamet razne ideje sta bi sve ovde moglo da se nadje ali ostavicu nesto i za drugi put! Puno pozdrava!
Ivana Stokovic- Broj poruka : 1
Datum upisa : 11.12.2007
konacno!
Zdravo kolege...
Svaka cast onome ko je sproveo ovu ideju u delo! Bilo je krajnje vreme.
Ostaje da dovedemo sto vise kolega i stalno apdejtujemo ovaj forum!
pozdrav svima!
Svaka cast onome ko je sproveo ovu ideju u delo! Bilo je krajnje vreme.
Ostaje da dovedemo sto vise kolega i stalno apdejtujemo ovaj forum!
pozdrav svima!
connie- Broj poruka : 27
Godina : 38
Datum upisa : 19.12.2007
e, ovako.
pod 1. ljudi predstavnici molim vas, menjajte raspored za sledeci semestar dok je to jos moguce!! narocito za studio... (da se pomeri za kasnije, makar i od 10 h ako treba..a najbolje od 12h) i sta su ona s****a od izbornog predmeta, 3 casa za to..!??! uh...
a pod 2. hajde vidite kad je tacno ispit iz metdologije, posto na onom cudu o ispitima pise da je 4.2. a na ovom spisku je 1.2. ... pa kao, tri dana nije za bacanje...
i tako... pozdrav, najbolji ste! xD :shliht_shliht:
pod 1. ljudi predstavnici molim vas, menjajte raspored za sledeci semestar dok je to jos moguce!! narocito za studio... (da se pomeri za kasnije, makar i od 10 h ako treba..a najbolje od 12h) i sta su ona s****a od izbornog predmeta, 3 casa za to..!??! uh...
a pod 2. hajde vidite kad je tacno ispit iz metdologije, posto na onom cudu o ispitima pise da je 4.2. a na ovom spisku je 1.2. ... pa kao, tri dana nije za bacanje...
i tako... pozdrav, najbolji ste! xD :shliht_shliht:
konacno se neko setio.. NICE
ovo nam je bilo preko potrebno..
i tako..za sada nemam pitanja..ali bice ih uskoro..nisam bas u toku,pa cim saznam sta se radi..ispiti i ostalo.sigurno mi nece biti sve jasno..
ovo nam je bilo preko potrebno..
i tako..za sada nemam pitanja..ali bice ih uskoro..nisam bas u toku,pa cim saznam sta se radi..ispiti i ostalo.sigurno mi nece biti sve jasno..
sy_arh- Broj poruka : 41
Datum upisa : 22.12.2007
jako sam raspolozena za predlog promena, samo me vreme i zdravlje malko jebucka.. :S
tako da - do kada moze to da se odradi???
tako da - do kada moze to da se odradi???
predlog
Cisto jedan predlog,posto vidim da ljudi kukaju kako mozda jos nesto moze da se pojavi na forumu...
Evo ideja,pa kakve budu reakcije,videcemo...
Npr. to sam videla na forumima i black sajtovima nekih fakulteta,bilo bi fino kad bi postavljali ljudi neke ispitne zadatke,literaturu ili bilo sta korisno... pa sad,ako neko nesto ima ili zna sto se tice ispita i ispitnih zadataka (npr kako se polaze ove god AK) nek nekako dojavi ili postavi na forum
Npr. to sam videla na forumima i black sajtovima nekih fakulteta,bilo bi fino kad bi postavljali ljudi neke ispitne zadatke,literaturu ili bilo sta korisno... pa sad,ako neko nesto ima ili zna sto se tice ispita i ispitnih zadataka (npr kako se polaze ove god AK) nek nekako dojavi ili postavi na forum
pingvince- Broj poruka : 42
Godina : 37
Datum upisa : 12.12.2007
to je dobra ideja ali mislim dabi trebali da se konsultujemo sa Lazarom studentom prodekanom....dsa se ovi iz uprave ne bi oglasili kao strine.....U svakom slucaju to cemo razmotriti....Aj pa u zdravlje se vidimo..
danilo- Broj poruka : 23
Datum upisa : 30.11.2007
E DA.....JOS NESTO.....Svi ste na ovom forumu lepi ko JABUKE.......
jel mislis na one sa pijace???
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
pingvince ::Cisto jedan predlog,posto vidim da ljudi kukaju kako mozda jos nesto moze da se pojavi na forumu...
YEAH....PUSKICE.COM....by arch
Sauence- Broj poruka : 37
Datum upisa : 23.12.2007
@marko: hocu da pokusam... samo se nadam da ce to biti na vreme..
p.s. kako ide studio...? <_<
a sto se tice puskica, skripti itd.. ja sam uvek za, stavise - pokusavala sam jedno vreme da sakupim makar svoje da okacim, ali onaj stari forum je umro i pre nego sto je poziveo.. lol
a ako nam ne daju.. hehe..uvek mozemo unofficial forum da ozivimo/napravimo novi.. xD
odoh da spavam...
p.s. kako ide studio...? <_<
a sto se tice puskica, skripti itd.. ja sam uvek za, stavise - pokusavala sam jedno vreme da sakupim makar svoje da okacim, ali onaj stari forum je umro i pre nego sto je poziveo.. lol
a ako nam ne daju.. hehe..uvek mozemo unofficial forum da ozivimo/napravimo novi.. xD
odoh da spavam...
DA prof. Voland jabuke sa pijace su najlepse a vi sijate i pucate od zdravlja bas kao te jabuke...
jel ste u fazonu da organizujemo alternativnu izlozbu na faxu..tj sami da se organizujemo..tipa jedan dan po faxu polepiti plakate sa nekom temom tipa..sta bi bilo kad bi bilo...na kojoj bismo onako zavuceno kroz 3d modele [ocigledno onanisu na njih], i komplikovane autocad ili sta god crteze predstavili sta mislimo o faxu sada i kako bismo mi to organizovali....???
jel se ide sautra u skolicu... molim detalje
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
Jade_Saibot ::jel se ide sautra u skolicu... molim detalje
izgleda se ide, ali samo do 15h...informacija sa druge godine:)
molim i ja jednu informaciju nazad:)
na studio projektu 2 sam kod prof lidije djokic, pa bih volela ako je neko bio kod nje prosle godine da kaze nesto o tome kako radi, sta najvise gleda i tako to...i bilo bi divno ako bi neko mogao da mi pokaze svoj rad od prosle godine, jer ovo je potpuno drugacije od svega do sada a i cula sam od nekih vasih kolega da je ovo odprilike najgora stvar koja ti se desi tokom studiranja...
unapred hvala, izvinite sto vam pisem ovde, nisam htela da otvaram temu zbog ovoga
poz
zoxie- Broj poruka : 109
Datum upisa : 26.12.2007
slucajno sam naletela na ovu temu, i ispade taman ono sto mi treba
da li neko ko je bio kod Aleksandre Krstic prosle godine na studio projektu 2 moze da kaze malo kako je to i ostale stvari koje je koleginica u gornjem postu navela???
da li neko ko je bio kod Aleksandre Krstic prosle godine na studio projektu 2 moze da kaze malo kako je to i ostale stvari koje je koleginica u gornjem postu navela???
Lightbulb- Broj poruka : 85
Datum upisa : 18.12.2007
ja sam bila!
iskreno, ljubomorna sam na sve koji su ove godine kod krsticke, jer se radi salon.... mislim da je to dobitna kombinacija
krsticka je stvarno dobar profesor, predavac i zna znanje.. super joj je princip rada (po principu povratne informacije - koliko das toliko dobijes) , postuje svako misljenje, koliko god da je razlicito..
ne voli grupni rad, u smislu sav posao tematski podeljen.. moraju svi da prodju kroz sve, ili makar grupa da bude toliko dobro organizovana da se ne primecuju shavovi!
u svakom slucaju, shvatite ovaj studio kao jedan veliki graficki iz konstrukcija (mislim, to i jeste.. xD )
ALI! zena je malo zaboravna. tacka.
pamti samo slihterice i po necemu upecatljive osobe, i vodje projekata...
al svejedno, opet ces moci da naucis dosta kod nje (njih).. samo se cuvajte nenadovicke ako vam je na statici, posto smo mi imali usmenu odbranu statike na kraju, i nekoliko ljudi je htela da obori (?!) a pre toga je sve bilo "ok".
sve u svemu - banja ja bih ponovo... al da mi plate
iskreno, ljubomorna sam na sve koji su ove godine kod krsticke, jer se radi salon.... mislim da je to dobitna kombinacija
krsticka je stvarno dobar profesor, predavac i zna znanje.. super joj je princip rada (po principu povratne informacije - koliko das toliko dobijes) , postuje svako misljenje, koliko god da je razlicito..
ne voli grupni rad, u smislu sav posao tematski podeljen.. moraju svi da prodju kroz sve, ili makar grupa da bude toliko dobro organizovana da se ne primecuju shavovi!
u svakom slucaju, shvatite ovaj studio kao jedan veliki graficki iz konstrukcija (mislim, to i jeste.. xD )
ALI! zena je malo zaboravna. tacka.
pamti samo slihterice i po necemu upecatljive osobe, i vodje projekata...
al svejedno, opet ces moci da naucis dosta kod nje (njih).. samo se cuvajte nenadovicke ako vam je na statici, posto smo mi imali usmenu odbranu statike na kraju, i nekoliko ljudi je htela da obori (?!) a pre toga je sve bilo "ok".
sve u svemu - banja ja bih ponovo... al da mi plate
bila sam kod krsticke.. apsolutno se slazem sa prethodnim postom... pogodi ga u srz...
vidis nenadovicku? RUN BABY RUN
vidis nenadovicku? RUN BABY RUN
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
hvala puno!!! mislim da nam nije nenadovicka na statici... nije valjda
a jel zna neko nesto o zikici tekici i urosu vesicu???
a jel zna neko nesto o zikici tekici i urosu vesicu???
AAAAAA
uros & zikica su zajedno kombinacija smrti.
znaci ..ko god da je upao tamo..
BEZANIJA
bez zezanja.
za sve sto budes morao da uradis, moraces da kukas, molis ili samo da se drkas...
druga stvar..na vezbama sve deluje kul, sve je opusteno.a onda prc..na kolokvijumu naprave najveceg glupana od tebe...jer nikada nista ne valja...a oni ti ni ne objasne zasto...
a uros..jao brate..sta su ljudi njemu hteli da rade nakon onog studija...
a o ocenama necu ni da pricam.izmrcvarili smo se ko svinje svi u sali.
a od nas 9oror bilo je 6 sestica i tri sedmice.
pa ti vidi.dakle NIKAKO
BEZANIJA
bez zezanja.
za sve sto budes morao da uradis, moraces da kukas, molis ili samo da se drkas...
druga stvar..na vezbama sve deluje kul, sve je opusteno.a onda prc..na kolokvijumu naprave najveceg glupana od tebe...jer nikada nista ne valja...a oni ti ni ne objasne zasto...
pa ti vidi.dakle NIKAKO
uf...lussster 5188 ::AAAAAA
BEZANIJA
bez zezanja.
pa ti vidi.dakle NIKAKO
hvala...
A Lidija Djokic?
Cini mi se kao dobar profesor...i dobra osoba...sve dok ne dodje na red terminski plan...malo je skocila kad nam je pricala da nikako ne smemo da probijemo termine...posle tog monologa vratila se u normalno stanje
tako da ako neko ima iskustva sa njom, volela bih da to podeli
hvala
Cini mi se kao dobar profesor...i dobra osoba...sve dok ne dodje na red terminski plan...malo je skocila kad nam je pricala da nikako ne smemo da probijemo termine...posle tog monologa vratila se u normalno stanje
tako da ako neko ima iskustva sa njom, volela bih da to podeli
hvala
zoxie- Broj poruka : 109
Datum upisa : 26.12.2007
Strana 1 od 2 • 1, 2
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu