Istorija i teorija urbanizma
+11
Mali_Radojica
visnja.vukicevic
sanja_R
teshic
kris
Vladimir
mateja
Nina
Djoni
Gaspar
Lazar
15 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina MASTER :: arhiva 2007
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Samo da obavestim da je kolokvijum za ovaj predmet zakazan za 13. XI 2007. (utorak) forma test/ispitno pitanje. Na testu se moze osvojiti 40p, pitanja su iz spiska pitanja koja se nalaza u materijalu koji je dostupan u skriptarnici fakulteta.
Sto se tice prezentacija (60p) svi koji nisu bili na predavanju u utorak 30. X treba da se jave profesorki u kabinet pon 16h sreda 16h pet 10h
Oni koji pisu seminarski rad (60p) bi trebali da vec razmisljaju o temama za seminarski i da se konsultuju u navedenim terminima. Ovo je sa predavanja u utorak 30. X 2007.
Sto se tice prezentacija (60p) svi koji nisu bili na predavanju u utorak 30. X treba da se jave profesorki u kabinet pon 16h sreda 16h pet 10h
Oni koji pisu seminarski rad (60p) bi trebali da vec razmisljaju o temama za seminarski i da se konsultuju u navedenim terminima. Ovo je sa predavanja u utorak 30. X 2007.
Re: Istorija i teorija urbanizma
Na testu se moze osvojiti 40p, pitanja su iz spiska pitanja koja se nalaza u materijalu koji je dostupan u skriptarnici fakulteta.
Može li malo dodatnih objašnjenja oko literature? Učimo li iz onoga što je u skriptama navedeno kao ''Udžbenici'' ili treba još nešto... Hoće li biti nekog materijala na sajtu?
Poz.
Gaspar- Broj poruka : 8
Datum upisa : 30.10.2007
literatura
Literatura je ona iz njene skripte iz skriptarnice, ali kako sam shvatio sve ti je u Soe F. Urbanizam utopija i stvarnost i Elin N. Postmoderni urbanizam, po meni ovo je dovoljno. Nisam siguran koja je poglavlja izbacila.... ali bice samo ono sa predavanja... KO JE BIO NA PREDAVANJU NEKA NAPISE STA NE TREBA
?
pozdrav i pohvale za forum
Postoji li varijanta da se odlozi test?
malo je nemoguca misija procitati i zapamtiti sve do utorka, posebno za ljude koji u istoj nedelji imaju i predaju iz studija!/moj slucaj/
Postoji li varijanta da se odlozi test?
malo je nemoguca misija procitati i zapamtiti sve do utorka, posebno za ljude koji u istoj nedelji imaju i predaju iz studija!/moj slucaj/
Djoni- Broj poruka : 1
Datum upisa : 10.11.2007
zdravo:) mi smo se vratili iz berlina... reko da vidim kako ovo funkcionishe i ima li vesti o urbanizmu.
praktichno nema teorije da mi to nauchimo te sam htela da pitam lazara da li je moguce da se svima odlozhi, a ako ne da mi dobijemo neki drugi termin
p.s. na kom delu foruma bih mogla da postavim slike iz berlina...? bilo bi dobro razmenjujemo literaturu.
pozdrav svima
praktichno nema teorije da mi to nauchimo te sam htela da pitam lazara da li je moguce da se svima odlozhi, a ako ne da mi dobijemo neki drugi termin
p.s. na kom delu foruma bih mogla da postavim slike iz berlina...? bilo bi dobro razmenjujemo literaturu.
pozdrav svima
Nina- Broj poruka : 6
Godina : 39
Datum upisa : 11.11.2007
Postoji grupa kolega kojima nije odgovaralo da se test odloži, ali, koliko sam shvatio, sada je sve ok, tako da izgleda većini odgovara odlaganje.
Test nosi 40p, svi smo jedva do sada nabavili svu literaturu koja nam je potrebna, tako da mislim da je dobro da dobijemo još nedelju dana da odatle nešto i naučimo.
Test nosi 40p, svi smo jedva do sada nabavili svu literaturu koja nam je potrebna, tako da mislim da je dobro da dobijemo još nedelju dana da odatle nešto i naučimo.
mateja- Broj poruka : 11
Datum upisa : 09.11.2007
evo odgovora
nakon svega danas ja napisao sledecu molbu za Bajec
Молимо Вас да нам дате своју сагласност за одрлагање колоквијума из предмета Историја и теорија урбанизма заказаног за уторак 13. XI 2007. Колоквијум би био накнадно одржан у уторак 20. XI 2007.
Одлагање тражимо због:
- преклапања са предајама на појединим Студио пројектима
- великог броја поена који се осваја у овом кораку студентског испитивања
- одласка дела студената на екскурзију у Берлин
- недовољног времена студената да се упознају са градивом
Унапред захвални на разумевању и помоћи у решавању овог студентима врло битног питања.
Bajec nije htela da da saglasnost na ovo bez potpisa ili prodekanke za nastavu Dragane ili koordinatora godine Ane Radivojevic. Ukoliko dobijemo saglasnost (potpis) onda sutra nema kolokvijuma ako ne sutra pogibija..... Sta SAD
Bajec je rekla i da ce neko ko drzi prezentacije morati da otpadne jer nece biti fizicki vremena da se svi naredjaju pa IMA LI DOBROVOLJACA>>>>>
Молимо Вас да нам дате своју сагласност за одрлагање колоквијума из предмета Историја и теорија урбанизма заказаног за уторак 13. XI 2007. Колоквијум би био накнадно одржан у уторак 20. XI 2007.
Одлагање тражимо због:
- преклапања са предајама на појединим Студио пројектима
- великог броја поена који се осваја у овом кораку студентског испитивања
- одласка дела студената на екскурзију у Берлин
- недовољног времена студената да се упознају са градивом
Унапред захвални на разумевању и помоћи у решавању овог студентима врло битног питања.
Bajec nije htela da da saglasnost na ovo bez potpisa ili prodekanke za nastavu Dragane ili koordinatora godine Ane Radivojevic. Ukoliko dobijemo saglasnost (potpis) onda sutra nema kolokvijuma ako ne sutra pogibija..... Sta SAD
Bajec je rekla i da ce neko ko drzi prezentacije morati da otpadne jer nece biti fizicki vremena da se svi naredjaju pa IMA LI DOBROVOLJACA>>>>>
Neizvesno
Ni Ana ni Dragana nisu na faksu i ne moze da se dodje do njih tako da najverovatnije tek sutra u 10 ujutro mozemo znati sta ce da bude. Bajec je rekla da, ako i sutra dobijemo taj potpis, kolokvijum se odlaze. Ja pretpostavljam da nema razloga da ne dobijemo taj potpis, ali ipak nikad nije sigurno, tako da...ako necete da rizikujete, ucite.
konačno sam pronašao forum ....
...u svakom slučaju biće super ::: ako odložimo naravno,ne znam zašto smo čekali dan pred kolokvijim ::: jurnjava....al ajde...kao i uvek ::: pozdraw
Vladimir- Broj poruka : 1
Godina : 41
Datum upisa : 12.11.2007
Nina ::zdravo:)
pozdrav svima
nina, super ti je ideja. Pokrenuta je nova tema "Razmena podataka". Prati šta se tamo dešava, jer tek treba da se smisli kako to da funkcioniše.
Nina ::zdravo:) mi smo se vratili iz berlina... reko da vidim kako ovo funkcionishe i ima li vesti o urbanizmu.
pozdrav svima
Nina postavio sam Gallery u glavnom meniu pored Home pa probaj da uploadujes slike mislim da nije potrebno posebno podesavanje (permit) ako jeste reci da reagujem...
I da ovo nije u okviru teme (otvorio sam poseban deo samo za rad foruma)
jeste da je off topic... ali postavljene su slike u galeriji pa pogledajte
Nina- Broj poruka : 6
Godina : 39
sta za kolokvijum
jedno pitanje...
vode se razne polemike oko sadrzaja i obima kolokvijuma, pa bih bila zahvalna kada bi mi neko, ko je bio na predavanjima, odgovorio da li se uci sve ili samo ispredavano gradivo...?
hvala
vode se razne polemike oko sadrzaja i obima kolokvijuma, pa bih bila zahvalna kada bi mi neko, ko je bio na predavanjima, odgovorio da li se uci sve ili samo ispredavano gradivo...?
hvala
kris- Broj poruka : 2
Ja nisam bio na predavanju, ali koliko znam, uci se samo koliko je ispredavano. Takodje, koliko znam, prof. je rekla da ako znamo odgovore na pitanj iz skripte iz skriptarnice, mozemo dobiti min poena. Za ostalo, ljudi izgleda najvise uce "Urbanizam, utopija i stvarnost".
popravni???
posto nemam nesto poverenja u svoju glavu (?)
kakva je situacija sa popravnim, hoce li biti?
kakva je situacija sa popravnim, hoce li biti?
da li neko ima konacnu informaciju u vezi forme testa - da li su to tri pitanja na koja pisemo 'esej' odgovore, ili imamo 20 pitanja na zaokruzivanje koja nose po 2 poena?? Znaci mi razlika...
sanja_R- Broj poruka : 4
Datum upisa : 01.11.2007
ja sam shvatio da je test sa 20 pitanja sa odgovaranjima (test otvorenog tipa sa dopunama) radi se u AMF
sta se desava sa sudentima koji nisu bili na kolokvijumu a imaju lekarsko opravdanje??
hoce li moci da polazu kolokvijum u nekom drugom terminu??
hoce li moci da polazu kolokvijum u nekom drugom terminu??
visnja.vukicevic- Broj poruka : 1
Datum upisa : 27.11.2007
Lazare, javi se! Jel' se zna do kada moramo da prijavimo temu za seminarski? Prica se da je rok do utorka sl. nedelje. I ako se zna bilo sta o principu odabira teme, jer se i prica da sam izbor donosi (ili skida) nekoliko bodova, ne znam da li je to istina...?
sanja_R- Broj poruka : 4
Datum upisa : 01.11.2007
Ne znam do kada se uzima tema ali jeste istina da se za izbor teme dobijaju poeni
kada ljudi koji nisu radili kol. mogu da rade?
zadnja nedelja faksa jel to ova sad ili sledeca?pitanje je sad
kris- Broj poruka : 2
Ma makar su izasli rezultati kolokvijuma...
Mali_Radojica- Broj poruka : 13
Datum upisa : 03.11.2007
predvidjen je termin za ljude koji su opravdano bili odsutni ali ja ne znam kada jekris ::kada ljudi koji nisu radili kol. mogu da rade?
jel zna neko da li su izasli rezultati kolokvijuma i ako jesu gde se nalaze...?
Aleksandra R.- Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.11.2007
bice kolokvijuma
popravni kolokvijum je sledeceg utorka 25 XII u terminu nastave 12h (za one sa opravdanjem)
Sto se tice teme tema se samostalno bira ide se na konsultacije ko hoce (ne utice na ocenu sem sto ce rad mozda biti bolji ako odete na konsultacije) i predaje se u cetvrtak 31 januar (nezvanicno)
Sto se tice teme tema se samostalno bira ide se na konsultacije ko hoce (ne utice na ocenu sem sto ce rad mozda biti bolji ako odete na konsultacije) i predaje se u cetvrtak 31 januar (nezvanicno)
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» istorija i teorija urbanizma
» Pomoc oko istorije moderne arhitekture i urbanizma!!!!
» Istorija umetnosti
» Istorija i zastita
» istorija umetnosti 1
» Pomoc oko istorije moderne arhitekture i urbanizma!!!!
» Istorija umetnosti
» Istorija i zastita
» istorija umetnosti 1
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina MASTER :: arhiva 2007
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu