Kada ce biti odrzan prijemni?
+11
storm_raider1
ma_idi
gman
meow
munja
šmizla
EddieMcCleister
Jokac
ocelot
TNBmec
suzikom
15 posters
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kada ce biti odrzan prijemni?
Ako neko zna nesto o tome kog datuma ce biti prijemni i kad pocinju prijave za prijemni neka bude ljubazan da podeli informaciju
suzikom- Broj poruka : 4
Datum upisa : 16.04.2009
Re: Kada ce biti odrzan prijemni?
koliko sam ja cuo, u terminu 26.-28. juna, ali valja proveriti...
TNBmec- Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007
fora je što se uopšte ne zna kada je prijemni iako je danas već 12. jun
ocelot- Broj poruka : 67
Datum upisa : 11.07.2008
http://prijemni.infostud.com/termini_ispita_upis_prvi_rok_2009/14/6/Univerzitet_u_Beogradu
na ovom sajtu pishe da je 29.
na ovom sajtu pishe da je 29.
Jokac- Broj poruka : 25
Godina : 34
Datum upisa : 24.09.2008
zanimljivo je da su meni prekjuče na fuckultetu rekli da nemaju nikakvih informacija o prijemnom tj. dok se ne pojavi na zvaničnom sajtu neće biti ni na fucksu (više je bilo u fazonu "što si uopšte došao ovde u sred juna da nas smaraš s tim kada možeš kući da čekaš vesti ispred monitora")
mada, pošto je ceo arhitektonski u transparentima ne bi me ni čudilo da ni sam dekanat ne zna ništa..
mada, pošto je ceo arhitektonski u transparentima ne bi me ni čudilo da ni sam dekanat ne zna ništa..
Pa kada oni misle da objave zvanicno kada su svi prijemni za 15 dana
ja sam cula da je 29.juna...rekli su mi da ce da izadje informator u utarak,sredu
Misliš danas ili sutra?
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
izasao je informator, u prodaji je na fakultetu,1300 din (!!!) ali mora da se kupi jer je u njemu prijava za prijemni sa pecatom.Prijemni je 29.juna, rezultati su 2.jula, upis 6. i 7.jula. Prijave za prijemni su sledeci ponedeljak 22.jun do 24.juna,znaci imamo 3 dana da sakupimo dokumenta i da overimo sve to i da pljunemo jos jedno 3000 din u opstini za overe i tako...
ja sam već sakupio dokumenta na vreme
vidim da je informator poskupeo za 100 dinara.. cool! je l je ispit i ove godine 12000din?
vidim da je informator poskupeo za 100 dinara.. cool! je l je ispit i ove godine 12000din?
dobro da i to nisu poskupeli..
videh plan na sajtu i sve je kao prošle godine.. vidimo se na ispitu!
videh plan na sajtu i sve je kao prošle godine.. vidimo se na ispitu!
ispit malo lakši od prethodnog..
kompozicija je bila prevelika (ogromna podloga od dasaka,tobogan,lavor,ona narandžasta ograda sa rupicama koju koriste majstori na ulicama, kartonska kutija i drveni stalak), a ja u lošem uglu .. dekompozicija istog markerom, zamišljena kompozicija koja sadrži merdevine, lopatu i kofu, kutija šibica sa rasutim šibicama i svoju ruku stegnutu u pesnicu
logika prostora mnogo lakša nego prošle, kao i analogija pojma i razumevanje teksta.. stereometrija je bila malo zahtevnija
u mojoj sali je bilo i suza tako da je pri kraju bilo malo napeto,ali ok..
kompozicija je bila prevelika (ogromna podloga od dasaka,tobogan,lavor,ona narandžasta ograda sa rupicama koju koriste majstori na ulicama, kartonska kutija i drveni stalak), a ja u lošem uglu .. dekompozicija istog markerom, zamišljena kompozicija koja sadrži merdevine, lopatu i kofu, kutija šibica sa rasutim šibicama i svoju ruku stegnutu u pesnicu
logika prostora mnogo lakša nego prošle, kao i analogija pojma i razumevanje teksta.. stereometrija je bila malo zahtevnija
u mojoj sali je bilo i suza tako da je pri kraju bilo malo napeto,ali ok..
Stereometrija je bila jedno 3 puta teza nego proslih godina Trebalo mi puno vrem, nisam sigurna za resenja ali valjda je okej...
LP teska, i sto je najjace vecina ljudi je radila na eci peci pec
Analogija teza, tekst skroz lak.
Crtanje - veeelika kompozicija a ja sam sedela previse blizu... Dekompozicija mi je ispala prilicno veselo Posto se radilo flomasterom, tako da sam milion puta ispravljala.
Ostala tri crteza su okej, stvarno nista tesko, samo treba vremena. Vise ljudi nije stiglo da nacrta neki crtez, ili recimo neki nisu stavili podlogu u dekomp sto je fatalna greska, odose svi bodovi za taj crtez jer fali element! (tj. 2 elementa) Ja sam stigla sve da uradim, ali neke sam morala da zbrzim. Ipak, kontam da cu bar neke poene dobiti...
Cula sam da je bilo likova koji su pogresno zaokruzivali - koji bedak!
Sve u svemu, atmosfera je bila okej, dezurni korektni. Jedino je frka sa vremenom. Nisam stigla nista da proverim.
Videcemo sta ce biti...
LP teska, i sto je najjace vecina ljudi je radila na eci peci pec
Analogija teza, tekst skroz lak.
Crtanje - veeelika kompozicija a ja sam sedela previse blizu... Dekompozicija mi je ispala prilicno veselo Posto se radilo flomasterom, tako da sam milion puta ispravljala.
Ostala tri crteza su okej, stvarno nista tesko, samo treba vremena. Vise ljudi nije stiglo da nacrta neki crtez, ili recimo neki nisu stavili podlogu u dekomp sto je fatalna greska, odose svi bodovi za taj crtez jer fali element! (tj. 2 elementa) Ja sam stigla sve da uradim, ali neke sam morala da zbrzim. Ipak, kontam da cu bar neke poene dobiti...
Cula sam da je bilo likova koji su pogresno zaokruzivali - koji bedak!
Sve u svemu, atmosfera je bila okej, dezurni korektni. Jedino je frka sa vremenom. Nisam stigla nista da proverim.
Videcemo sta ce biti...
šmizla- Broj poruka : 105
Datum upisa : 04.02.2009
Ево и ја да кажем какав је био мој утисак:
Стереометрија је за мене била лака. С њом ионако никада нисам имао проблема...
Што се тиче логике простора, била је тешка... Чак сам једно питање лупио. Мада сам усред журбе једно питање погрешно заокружио, шта ћу... Неки људи су стварно ишли на еци-пеци-пец, тако да су можда и нешто погодили.
Аналогија појмова је била стандардна, мада је било можда једно питање за које се требало мало дуже замислити... око 5 секунди
Ја мислим да сам за цртање добио најбољу позицију - видео сам 98,32% композиције Нико ми није сметао... Јесте да је композиција имала мало више детаља, али могла је да се нацрта за сат до сат и по времена. Остале цртеже сам нацртао за пола сата.
Цео пријемни је био супер за мене. Вучем 40 из средње, тако да имам шансе за буџет. Друг ми је рекао да је у његовој сали неко плакао јер није успео да заврши све за 4 сата. Мени су та 4 сата била кратка - требало ми је бар пола сата.
Што се тиче цртања, чим се не нацрта један елемент, било на композицији, декомпозицији или осталим цртежима, добија се нула као врата.
Стереометрија је за мене била лака. С њом ионако никада нисам имао проблема...
Што се тиче логике простора, била је тешка... Чак сам једно питање лупио. Мада сам усред журбе једно питање погрешно заокружио, шта ћу... Неки људи су стварно ишли на еци-пеци-пец, тако да су можда и нешто погодили.
Аналогија појмова је била стандардна, мада је било можда једно питање за које се требало мало дуже замислити... око 5 секунди
Ја мислим да сам за цртање добио најбољу позицију - видео сам 98,32% композиције Нико ми није сметао... Јесте да је композиција имала мало више детаља, али могла је да се нацрта за сат до сат и по времена. Остале цртеже сам нацртао за пола сата.
Цео пријемни је био супер за мене. Вучем 40 из средње, тако да имам шансе за буџет. Друг ми је рекао да је у његовој сали неко плакао јер није успео да заврши све за 4 сата. Мени су та 4 сата била кратка - требало ми је бар пола сата.
Што се тиче цртања, чим се не нацрта један елемент, било на композицији, декомпозицији или осталим цртежима, добија се нула као врата.
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
i u mojoj sali je bilo pakanja na kraju.. tj. pola sale je izgleda imalo problema sa vremenom jer je baš bila napeta atmosfera na samom kraju (dežurni nastavnici su nekima pretili udaljavanjem sa ispita)
vidim da je mnogima logika prostora bila teška,ali je u odnosu na prošlogodišnji prijemni stvarno bila smešna
ono što mene divi je taktika fakulteta da godinama za logiku kao prvi zadatak uvek daju najteži od svih
vidim da je mnogima logika prostora bila teška,ali je u odnosu na prošlogodišnji prijemni stvarno bila smešna
ono što mene divi je taktika fakulteta da godinama za logiku kao prvi zadatak uvek daju najteži od svih
kad ce rezultati??????????????
neki preliminarni?????????????????
neki preliminarni?????????????????
munja- Broj poruka : 4
Datum upisa : 29.06.2009
Sve u svemu....prijemi je bio lak...ali ja sam katastrofalno odradila....Kada sada razmislim o svemu nishta nije bilo toliko teshko...ali videcemo rezultate...
meni su uzeli vizir,
ej bre
je su svugde uzimali vizire????
ej bre
je su svugde uzimali vizire????
munja- Broj poruka : 4
Datum upisa : 29.06.2009
hehe...ja nisam ni imala vizir...ali koliko sam primetila kod nas nisu uzimali...xD
JA ga ponela, ali nismo smeli da koristimo... Sto je bilo nezgodno jer sam bila skroz napred ali prezivela sam.
Je l istina to za dekomp, da se dobija nula ako se ne nacrta neki element? Neki ljudi nisu crtali table koje su cinile podlogu. Ja jesam i to dve, jer je i pisalo u mnozini a i bilo ih je dve. Mada mi je ono drveno definitivno lose ispalo, uopste ne kao kvadrat... Kontam ipak da ce se sazaliti i dati koji poen.
E da, kod mene niko nije plakao, ja sam imala dovoljno vremena da sve uradim ali ne i da proveravam. LP sam jedno 2 potpuno lupila, 2 sam kao znala (mada je i to pitanje) a 2 sam isla nekom eliminacijom i ko zna kako je to ispalo.
Valjda ce da me izvuce dobar broj bodova iz skole, i stereometrija+razumevanje+crtanje.
Btw ta sto je bila poslednja - ma osecam da je iz fore izasla na prijemni, mada mi nije jasno kako je dala 12 000 kad se nije spremala. Mislim da je htela, za 4 sata je mogla da nacrta bilo kakve crteze i bar razumevanje da odradi za min. 15ak poena.
Je l istina to za dekomp, da se dobija nula ako se ne nacrta neki element? Neki ljudi nisu crtali table koje su cinile podlogu. Ja jesam i to dve, jer je i pisalo u mnozini a i bilo ih je dve. Mada mi je ono drveno definitivno lose ispalo, uopste ne kao kvadrat... Kontam ipak da ce se sazaliti i dati koji poen.
E da, kod mene niko nije plakao, ja sam imala dovoljno vremena da sve uradim ali ne i da proveravam. LP sam jedno 2 potpuno lupila, 2 sam kao znala (mada je i to pitanje) a 2 sam isla nekom eliminacijom i ko zna kako je to ispalo.
Valjda ce da me izvuce dobar broj bodova iz skole, i stereometrija+razumevanje+crtanje.
Btw ta sto je bila poslednja - ma osecam da je iz fore izasla na prijemni, mada mi nije jasno kako je dala 12 000 kad se nije spremala. Mislim da je htela, za 4 sata je mogla da nacrta bilo kakve crteze i bar razumevanje da odradi za min. 15ak poena.
šmizla- Broj poruka : 105
Datum upisa : 04.02.2009
nacrtna je bila stvarno jako teska.. mozda cak ne toliko teska kolko je zahtevala mnogo vremena, nisam stigla da procitam 1 zadatak.
meni je bila teza nego test od prosle godine. i stereometrija je bila teza nego prosle godine, mada sam uspela da je resim. crtanje je bilo smesno, analogija pojmova je bila iznenadjujuce teza nego ranije (bilo je bar 2 pitanja za koja i dalje ne mogu da shvatim sta je tacno pravi odgovor, ono sa mesecima recimo), ali tekst je bio lak (samo jako naporan za citanje.)
sve u svemu ocekivala sam mnogo laksi prijemni.. ne znam ko je rekao da mu je prijemni bio lak, objektivno nije.
meni je bila teza nego test od prosle godine. i stereometrija je bila teza nego prosle godine, mada sam uspela da je resim. crtanje je bilo smesno, analogija pojmova je bila iznenadjujuce teza nego ranije (bilo je bar 2 pitanja za koja i dalje ne mogu da shvatim sta je tacno pravi odgovor, ono sa mesecima recimo), ali tekst je bio lak (samo jako naporan za citanje.)
sve u svemu ocekivala sam mnogo laksi prijemni.. ne znam ko je rekao da mu je prijemni bio lak, objektivno nije.
meow- Broj poruka : 41
Datum upisa : 12.01.2009
...ja sam pre par dana upisao gradjevinski fakultet...prijemni nam je bio prilicno smesan i granica za upis na budzet se prilicno pomerila u odnosu na proslu godinu kada je bila 66 poena...ove godine je bila 73...
Cuo sam da vam je prijemni bio sabijacki...zanima me vase misljenje da li ce se bodovna granica pomeriti na nize u odnosu na proslu godinu bas zbog tezine prijemnog??? Da se razumemo, pitam zbog svoje devojke koja je radila taj prijemni pa je sad u panici ovih 3 dana...
Cuo sam da vam je prijemni bio sabijacki...zanima me vase misljenje da li ce se bodovna granica pomeriti na nize u odnosu na proslu godinu bas zbog tezine prijemnog??? Da se razumemo, pitam zbog svoje devojke koja je radila taj prijemni pa je sad u panici ovih 3 dana...
gman- Broj poruka : 2
Datum upisa : 30.06.2009
pa moguce je da ce se pomeriti ako je vecina lose uradila, a mislim da jeste vecina lose ili bar osrednje uradila. ja znam da sam ocekivala da cu uraditi mnogo mnogo bolje (tu nacrtnu).
meow- Broj poruka : 41
Datum upisa : 12.01.2009
da da...ok hvala...nadam se da ce i drugi ovo prokomentarisati...
gman- Broj poruka : 2
Datum upisa : 30.06.2009
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» da li iko zna da li ce i kada biti druga rata?
» kog datuma ce biti prijemni 2010
» Novi prijemni
» Prijemni 2011
» Prijemni 2013.
» kog datuma ce biti prijemni 2010
» Novi prijemni
» Prijemni 2011
» Prijemni 2013.
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu