Kada ce biti odrzan prijemni?
+11
storm_raider1
ma_idi
gman
meow
munja
šmizla
EddieMcCleister
Jokac
ocelot
TNBmec
suzikom
15 posters
Strana 3 od 5
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kada ce biti odrzan prijemni?
Kada su rekli '20 min do kraja' meni je bila ostala dekomp, i da sve prenesem u B. I uradila sam, kako tako!
Jbg za loptu, ali na ostalima sigurno dobijas nesto. I ja racunam na svakom crtezu bar neki bod.
ocelot, nisi u pravu, onaj sa 18 moze savrseno da uradi prijemni ali da ga zeznu bas bodovi iz skole... hej, pa njemu treba skoro pa max za upis!
Bodovi iz skole su jako bitni. Naravno ako neko bas pokida prijemni nije bitno da li ima 40 ili 30, ali u sustini sve ispod toga je problem. Zesci.
Jbg za loptu, ali na ostalima sigurno dobijas nesto. I ja racunam na svakom crtezu bar neki bod.
ocelot, nisi u pravu, onaj sa 18 moze savrseno da uradi prijemni ali da ga zeznu bas bodovi iz skole... hej, pa njemu treba skoro pa max za upis!
Bodovi iz skole su jako bitni. Naravno ako neko bas pokida prijemni nije bitno da li ima 40 ili 30, ali u sustini sve ispod toga je problem. Zesci.
šmizla- Broj poruka : 105
Datum upisa : 04.02.2009
Ma videcemo shta ce biti kada izadju rezultati
Jokac- Broj poruka : 25
Godina : 34
Datum upisa : 24.09.2008
Joj ma ko ce to da doceka... Blago onima koji se sad ne brinu, ja ceo dan u glavi sabiram sta sam kako uradila... I sta nisam.
@šmizla
da,ali taj isti sa tih 18 iz škole i skoro max sa ispita (što je moguće) može da izbaci nekog sa 40 iz škole koji je bio na granici (mada bi to više bio slučaj za samofinansirajuće gde se slažemo)
ja sam imao tamn vremena.. prvo sam sve nacrtao, logika, razumevanje i na kraju stereometrija.. zatim provera/ispravljanje i zaokruživanje odgovora.. čak mi je ostalo vremena i za doterivanje crteža
mnogo su izgubili oni koji su zbog nekih grešaka morali da brišu pola ili ceo crtež (kao ja prošle godine nakon loše pročitanog zadatka)
devojka pored mene je 2,3x brisala kompletan crtež i zbog toga je na samom kraju imala problema jer nije stigla da prenese čak (valjda) 13 odgovora u svesci B da ne pričam u kolikoj je žurbi bila poslednjih pola sata..
da,ali taj isti sa tih 18 iz škole i skoro max sa ispita (što je moguće) može da izbaci nekog sa 40 iz škole koji je bio na granici (mada bi to više bio slučaj za samofinansirajuće gde se slažemo)
ja sam imao tamn vremena.. prvo sam sve nacrtao, logika, razumevanje i na kraju stereometrija.. zatim provera/ispravljanje i zaokruživanje odgovora.. čak mi je ostalo vremena i za doterivanje crteža
mnogo su izgubili oni koji su zbog nekih grešaka morali da brišu pola ili ceo crtež (kao ja prošle godine nakon loše pročitanog zadatka)
devojka pored mene je 2,3x brisala kompletan crtež i zbog toga je na samom kraju imala problema jer nije stigla da prenese čak (valjda) 13 odgovora u svesci B da ne pričam u kolikoj je žurbi bila poslednjih pola sata..
ocelot- Broj poruka : 67
Datum upisa : 11.07.2008
Moooooolim Ja bih tacno skocila s mosta da to nisam stigla, da prenesem u svesku B.
Zato sam komp. radila pred kraj, ZNAM da mi oduzima puno vremena i htela sam prvo da obezbedim ostale poene.
Eh ja sam ubedjena da nko nece imati 55 (Cak Noris je uspeo da ima max na prijemnom za arh. ), a ako neko i hoce onda sam sigurna da ce imati 40 iz skole.
Zato sam komp. radila pred kraj, ZNAM da mi oduzima puno vremena i htela sam prvo da obezbedim ostale poene.
Eh ja sam ubedjena da nko nece imati 55 (Cak Noris je uspeo da ima max na prijemnom za arh. ), a ako neko i hoce onda sam sigurna da ce imati 40 iz skole.
Poslednji izmenio shmizla dana Uto Jun 30, 2009 11:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
shmizla ::(Cak Noris je uspeo da ima max na prijemnom za arh. )
lopta-kupa nije sigurno. Ako je dato lopta:kocka, ne moze nikako to da bude isto sto i lopta:kupa. Ako malo razmislis, iz toga sledi da je kupa isto sto i kocka.
Ali videcemo vec resenja, zamlacujemo se ovde jer ne znamo odgovore kao sto se na svakom faksu zna bukvalno cim izadju sa prijemnog.
A sto se tice tih odgovora (po 1, 2 itd.), ni za to ne mozete znati sigurno jer je bilo vise grupa da se ne bi prepisivalo (eto sale niotkuda). Mislim, isti zadaci ali isprevrtana ponudjena resenja. Meni je muka od cekanja - ko o cemu, ja o prijemnom
I ja sam sibice krupno...
Ali videcemo vec resenja, zamlacujemo se ovde jer ne znamo odgovore kao sto se na svakom faksu zna bukvalno cim izadju sa prijemnog.
A sto se tice tih odgovora (po 1, 2 itd.), ni za to ne mozete znati sigurno jer je bilo vise grupa da se ne bi prepisivalo (eto sale niotkuda). Mislim, isti zadaci ali isprevrtana ponudjena resenja. Meni je muka od cekanja - ko o cemu, ja o prijemnom
ma_idi- Broj poruka : 17
Datum upisa : 30.06.2009
ma_idi ::lopta-kupa nije sigurno. Ako je dato lopta:kocka, ne moze nikako to da bude isto sto i lopta:kupa. Ako malo razmislis, iz toga sledi da je kupa isto sto i kocka.
Ozbiljno? Ako je tako, ulepsala si mi dan! Ja se nerviram od ponedeljka oko toga...
Ma jeste lopta kupa, evo logike: u kocku se moze upisati lopta, a i obrnuto. Isto tako se i u loptu moze upisati kupa, i obrnuto.
Ostala resenja nemaju nikakvu logiku.
Lopta i kocka su 3D tela...
Sva ostala su 2D od ponudjenih osim Lopte i Kupe i Lopte i Sfere, ali posto kocka ima ivice kao i kupa... verovatno je to resenje!
U nasoj sali 316a, prijemni je poceo u 10 min to 10, posto nisu imali kljuc od sale pa smo zato kasnili. Cak je i onaj lavor skliznuo niz tobogan, pa su ga opet namestali, i to ga nisu stavili na isto mesto, vec malo vise uz tobogan...
A ona fora za Cak Norisa je extra )
Sva ostala su 2D od ponudjenih osim Lopte i Kupe i Lopte i Sfere, ali posto kocka ima ivice kao i kupa... verovatno je to resenje!
U nasoj sali 316a, prijemni je poceo u 10 min to 10, posto nisu imali kljuc od sale pa smo zato kasnili. Cak je i onaj lavor skliznuo niz tobogan, pa su ga opet namestali, i to ga nisu stavili na isto mesto, vec malo vise uz tobogan...
storm_raider1- Broj poruka : 41
Datum upisa : 29.03.2008
Jokac ::Pa to....pricaju ljudi da cu upasi...jedino ako cu....
Ma eto ja sam jedan od tih manijaka kome je ostalo 15 minuta za 3 crteza...i naravno nacrtala sam loptu....brzina cini cudo....
Ја не верујем да је неко стигао да све цртеже нацрта полако... Једино ако су прво кренули са цртањем, али би то значило да можда нису стигли да ураде лепо остатак теста.
ocelot ::e,da.. zanima me kako ste se snašli sa šibicama? ja sam baš krupno nacrtao kako se ne bih razbacivao sa više od 10 šibica
И ја сам кутију нацртао релативно велику... Само би ми фалило да у последњих 10 минута, онако све нервозан, цртам милион шибица
shmizla ::Joj ma ko ce to da doceka... Blago onima koji se sad ne brinu, ja ceo dan u glavi sabiram sta sam kako uradila... I sta nisam.
Не бих волео да сам на твом месту... Не бих издржао 3 дана неизвесности... Као што рекох, имам место на грађевини, тако да сам обезбеђен
ocelot ::ja sam imao tamn vremena.. prvo sam sve nacrtao, logika, razumevanje i na kraju stereometrija.. zatim provera/ispravljanje i zaokruživanje odgovora.. čak mi je ostalo vremena i za doterivanje crteža
Благо теби. Мени ни у сну не би остало времена за дотеривање рада. Хвала Богу да постоје неки као та девојка То значи мањак конкуренције
shmizla ::(Cak Noris je uspeo da ima max na prijemnom za arh. )
Екстра фора
Ево малог додатка: И упао је на буџет са свега 15 поена из школе
ma_idi ::Ali videcemo vec resenja, zamlacujemo se ovde jer ne znamo odgovore kao sto se na svakom faksu zna bukvalno cim izadju sa prijemnog.
Ово је крајње неозбиљно с њихове стране... Да су хтели могли су све да прегледају до данас, а они чекају до сутра... И то до 23 часа!
storm_raider1 ::Lopta i kocka su 3D tela...
Читао сам, ваљда на овом форуму, да је пре неку годину био исти случај... Прво нису нашли кључ, па им је ваљда неки голуб улетео кроз прозор... Распад система...
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
@ma_idi
da da, shvatam sta zelis da kazes.. ali meni jednostavno krug i elipsa takodje ne deluju logicno. mada sam se i ja dvoumila. opet, i u elipsu moze da se upise krug, i u krug elipsa (u 2d) tako da ne verujem da su po tome isli. mozda taj zadatak i nema resenje
da da, shvatam sta zelis da kazes.. ali meni jednostavno krug i elipsa takodje ne deluju logicno. mada sam se i ja dvoumila. opet, i u elipsu moze da se upise krug, i u krug elipsa (u 2d) tako da ne verujem da su po tome isli. mozda taj zadatak i nema resenje
meow- Broj poruka : 41
Datum upisa : 12.01.2009
ma_idi ::lopta-kupa nije sigurno. Ako je dato lopta:kocka, ne moze nikako to da bude isto sto i lopta:kupa. Ako malo razmislis, iz toga sledi da je kupa isto sto i kocka.
a po čemu su onda npr., krug i sfera jednaki sa kockom? nije fora u samom obliku,već u tome da odmah eliminišeš sve odgovore koji imaju bar jedan 2D objekat i kada ti na kraju ostanu lopta-sfera i lopta-kupa logično je da će biti lopta-kupa
baš me čudi što većinu muči logika prostora..zadaci se tako prosto mogu rešiti da je to neverovatno,a i to je suština jednog arhitekte da najlogičnije sagleda zadati prostor i reši problem
imali smo i onu kockicu..iz ponuđena dva ugla odmah možemo da ustanovimo da su 4 i 3 bili na suprotnim stranicama,a čak na 3 ponuđena odgovora su te stranice bile jedna do druge.. na kraju nam sistemom eliminacije ponovo ostaju dva moguća odgovora i na dalje je već lako koji od njih odabrati
ne mora uopste da znaci da treba da se eliminisu 2d objekti. na primer, da je bilo ponudjeno krug-kvadrat to bi bilo logicno resenje (nadam se da ne moram da objasnjavam zasto).
moguce je da logika prostora nije bila toliko teska, ali prosto je zahtevala puno vremena, i bila je sigurno teza nego prosle godine. prosle godine je bilo nekoliko skroz prostih zadataka. a ove godine.. O_O...
moguce je da logika prostora nije bila toliko teska, ali prosto je zahtevala puno vremena, i bila je sigurno teza nego prosle godine. prosle godine je bilo nekoliko skroz prostih zadataka. a ove godine.. O_O...
meow- Broj poruka : 41
Datum upisa : 12.01.2009
У праву си. За логику је потребно време, а већини кандидата је имала премало времена...
Ja sam bila u 312 i kasnili smo 20 minuta... Ali to nije nista, neki su poceli sa sat vremena zakasnjenja! Mada kakve veze ima? Produze vreme na kraju.
I nisu nam pokupili pribor. Ja sam se tripovala da ce da me stave u neku nemogucu poziciju, da necu nista videti, ali raspored je bio prilicno dobar. Mislim da su svi mogli da vide dobro komp.
Drago mi je da vam se svidja fora za Cak Norisa, muka oko prijemnog bila mi je inspiracija.
I nisu nam pokupili pribor. Ja sam se tripovala da ce da me stave u neku nemogucu poziciju, da necu nista videti, ali raspored je bio prilicno dobar. Mislim da su svi mogli da vide dobro komp.
Drago mi je da vam se svidja fora za Cak Norisa, muka oko prijemnog bila mi je inspiracija.
Моја сала је почела са минималних петнаестак минута закашњења. Прибор нам су нам оставили за успомену Мада ми друг каже да су њима побрали сав прибор... Вероватно да не дописују нешто док дежурни узимају радове.
Само ми једно није јасно... Ког смо ђавола морали да долазимо још у 8 сати?
Pa da te prodje trema, dok caskas sa drugima ispred. Salim se, ma ni meni to nije jasno. Mozda zbog ljudi koji kasne (mada ne bi trebalo da ih bude briga za takve ) ili da stignu da odu u wc, da nadju svi ucionicu...
Ја мислим да се то подразумева... Разумео бих да су рекли 15 минута, због позивке или нечег сличног да бисмо као сви почели у исто време, али.... не схватам их уопште...
to uopšte nije bitna svar.. uostalom, da ne postoji taj limit do 8h pola kandidata bi zakasnilo na ispit,a ovo nije srednja škola
Ја не бих имао ништа против да закасне. Прво и основно, мањак конкуренције, а друго, ако нису сазрели као одговорни људи, онда не знам шта траже на факултету
EddieMcCleister :: ...а друго, ако нису сазрели као одговорни људи, онда не знам шта траже на факултету
Potpuno se slazem...
Jokac- Broj poruka : 25
Datum upisa : 24.09.2008
I ja se slazem... Ja sam bila na faxu u pola 8, za svaki slucaj.EddieMcCleister ::Ја не бих имао ништа против да закасне. Прво и основно, мањак конкуренције, а друго, ако нису сазрели као одговорни људи, онда не знам шта траже на факултету
doćiće dan kada ćemo isto reći i za osoblje na fakultetu
У праву си... Такав нам је менталитет: прво пребрини оно што ће прво да те задеси, а за оно после мислићемо неки други пут, кад то дође на ред.
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» da li iko zna da li ce i kada biti druga rata?
» kog datuma ce biti prijemni 2010
» Novi prijemni
» Prijemni 2011
» Prijemni 2013.
» kog datuma ce biti prijemni 2010
» Novi prijemni
» Prijemni 2011
» Prijemni 2013.
Strana 3 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu