izborni predmet
+9
ameridojtega
Ell
connie
Jade_Saibot
Bukinjo
jetsa
pailhead
lussster 5188
TetkaH
13 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Re: izborni predmet
Verujete li da se mozete nesto preterano ovajditi od jednog semestra engleskog?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
ja sam cula da ne mos nista da naucis, opustencija i svi imaju 10ke
jetsa- Broj poruka : 6
Godina : 37
Datum upisa : 20.12.2007
koliko znam,
ovde nije cilj NAUCITI engleski, nego upoznati se sa strucnim izrazima, sto je definitivno za nekog ko zna jezik vec prilicno...
pail, znamo da si veliki svetski putnik, smaras....
ovde nije cilj NAUCITI engleski, nego upoznati se sa strucnim izrazima, sto je definitivno za nekog ko zna jezik vec prilicno...
pail, znamo da si veliki svetski putnik, smaras....
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
A bre mali Buki, pa ti si taj koji je trubio i smarao dizajn zajednicu od 15k ljudi kako je najvece tvoje dostignuce u zivotu to sto si sedeo u nekoj pustari u sred Amerike.
Nije mi jasno da li neki predmet poput ovog moze ista vise da uradi od najobicnijeg recnika sa strucnim izrazima?
Nije mi jasno da li neki predmet poput ovog moze ista vise da uradi od najobicnijeg recnika sa strucnim izrazima?
pail, ono realno, nemo da kenjas, toksican postajes.....
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
iskreno: engleski je po meni najbolji izbor za sl semestar, jer ocekujem da ce se za studio razbijati od rada. mislim, zasto raditi za neki izborni isto kao za studio ili vise..?!
a kad bih birala po onome sto me zanima... otisla bih kod glise ili na admin objekte
a kad bih birala po onome sto me zanima... otisla bih kod glise ili na admin objekte
da bre
sta uzeti za to?
ja ocu engl... da se bar bavim necim zabavnim.. a drugu cu da stavim mobilnost.. bila sam i sad na tome.. dosta je opusteno.. buvalno da radis nesto da se malo odmoris
i jel sam ja poblesavela od bifora i trifora ili DANAS na faksu nije bilo tih obrazaca za popunjavanje izbornog iako se to valjda predaje SUTRA u 2
potvrdite mi ovu info za sutra
ja ocu engl... da se bar bavim necim zabavnim.. a drugu cu da stavim mobilnost.. bila sam i sad na tome.. dosta je opusteno.. buvalno da radis nesto da se malo odmoris
i jel sam ja poblesavela od bifora i trifora ili DANAS na faksu nije bilo tih obrazaca za popunjavanje izbornog iako se to valjda predaje SUTRA u 2
potvrdite mi ovu info za sutra
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
ako si bila na mobilnosti proslog semestra besmisleno je da ides opet jer je program bukvalno isti, danas sam pitala tanju
a obrazac se predaje do 8og do 14h, cini mi se da tako pise ispred studentske
a obrazac se predaje do 8og do 14h, cini mi se da tako pise ispred studentske
connie- Broj poruka : 27
Godina : 38
Datum upisa : 19.12.2007
uuu.. pa to ne valja...isti djavo ce biti? hvala na dojavi.. a sta ako "padnem" zbog proseka opet na to... haha ..vec imam znaci gotove radove..
ako je to stvarno do 8 ok... mada bi volela za SIGURNO da znam... ako neko znaaaa neka javi.. posto mi se ne ide dzabe do faksa
ako je to stvarno do 8 ok... mada bi volela za SIGURNO da znam... ako neko znaaaa neka javi.. posto mi se ne ide dzabe do faksa
ko sto neko rece, boli me uvo da naucim engleski...vec ga znam poprilicno dobro..zelim samo da pokupim sto vise strucnih izraza.
a i ne treba mi jos neki predmet pored sinteznog za sl. semestar koji cu morati da crtam..modeliram ili stagod....
i zamolio bih vas da se ne prozivate licno na predmetnim temama..
a i ne treba mi jos neki predmet pored sinteznog za sl. semestar koji cu morati da crtam..modeliram ili stagod....
i zamolio bih vas da se ne prozivate licno na predmetnim temama..
jel znate mozda da li ima kurseva strucnog engleskog za nasu struku, jer obzirom na moj arhitektonski engleski, ne bih znala da kupim ni ciglu od engleza
Ell- Broj poruka : 13
Datum upisa : 28.01.2008
cigla-brick (brik)
dodjes mi 10e za ovo
dodjes mi 10e za ovo
ameridojtega- Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007
khm,khm...opeka...molicu lepo
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
lol pa dobro, toliko znam..... znaci nista, engleski na faxu, skripte i uci samostalno....
Ell- Broj poruka : 13
Datum upisa : 28.01.2008
Koja nije losa. Ili vizuelni recnik, englesko engleski gde imas sve te elemente naznacene.
grmf, nisam upao na strucni engleski.
they can stick their vaults and beams up their ignorant asses, bice mi ok i kod lalovicke
they can stick their vaults and beams up their ignorant asses, bice mi ok i kod lalovicke
lussster 5188 ::grmf, nisam upao na strucni engleski.
Seki bice ti SUPER kod Lalovicke, ja sam na tom izbornom bio prosli semestar, i vidim da cete da radite isto, Ne ides na vezbe , sve se resava preko maila i neta, a i tu ti treba engleski imacete da prevodite neke studije slucaja iz EU, i tako videces bice ti ok, i sto je najvaznije imacete svi desetke...
Sauence- Broj poruka : 37
Datum upisa : 23.12.2007
sALENCE ::
Seki bice ti SUPER kod Lalovicke, ja sam na tom izbornom bio prosli semestar, i vidim da cete da radite isto, Ne ides na vezbe , sve se resava preko maila i neta, a i tu ti treba engleski imacete da prevodite neke studije slucaja iz EU, i tako videces bice ti ok, i sto je najvaznije imacete svi desetke...
jel su to izasle ocene (destke) a ja ih propustila?
Jade_Saibot ::sALENCE ::
jel su to izasle ocene (destke) a ja ih propustila?
hehe.. Nisu ali predpostavljam da cemo svi dobiti destekte, brate , imali smo svi maksimum na svim predajama , jedino su manje imali oni koji nisu iopste dolazili.. Zar ne...
Ana ti li si jabuko se sakrila iza Jade, a? Ili Vidoje hehe , neee vidoje je Sindel Ima da vas oderem na SONIJU samo da vas dovatim ...
Sauence- Broj poruka : 37
Datum upisa : 23.12.2007
hehe.. Nisu ali predpostavljam da cemo svi dobiti destekte, brate , imali smo svi maksimum na svim predajama , jedino su manje imali oni koji nisu iopste dolazili.. Zar ne...
Ne.. nemaju svi maksimum i zar mi nemamo rezultate za samo 1 predaju od 3...?
Ana ti li si jabuko se sakrila iza Jade, a? Ili Vidoje hehe , neee vidoje je Sindel Ima da vas oderem na SONIJU samo da vas dovatim ...
hm... zasto svi zele da me demistifikuju.. ja sam.. ja sam.. priznajem da sam ja ...okacicu sliku da vam bude jasnije..., Sale.. priznajem... a te usmene pretnje mi nista ne znace.. nego tastaturu u ruke i da vidim malo to igracko umece... mada cim igras sa sonjom.. sve mi je jasno .. zao mi je ali ja sam neprikosnovena sila u mortalu..hahah a bogami vidoje jos veca sila.. tako da CHOOSE YOUR FIGHTER!
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» izborni predmet
» Izborni predmet : Digitalna Animacija
» Izborni Predmet > DIGITALNA ANIMACIJA / obavestenje
» Matematika kao predmet
» Izborni predmeti u drugom semestru
» Izborni predmet : Digitalna Animacija
» Izborni Predmet > DIGITALNA ANIMACIJA / obavestenje
» Matematika kao predmet