aprilski rok
+4
Bukinjo
zoxie
Angel22
Lightbulb
8 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
aprilski rok
kad pocinje?
interesuju me sistemi i tipologija najvise -kada su, kako su, sta su, jel zna neko kad su konsultacije kod nestora?
sada sam gledala na sajtu-posle januarkog roka, pise martovski rok - pogledam na kalendar: 12.mart - kad me nije slog strefio dobro je onda sam skontala da nije to za nas
pa reko daj da pitam da se osiguram za svaki slucaj
interesuju me sistemi i tipologija najvise -kada su, kako su, sta su, jel zna neko kad su konsultacije kod nestora?
sada sam gledala na sajtu-posle januarkog roka, pise martovski rok - pogledam na kalendar: 12.mart - kad me nije slog strefio dobro je onda sam skontala da nije to za nas
pa reko daj da pitam da se osiguram za svaki slucaj
Lightbulb- Broj poruka : 85
Godina : 37
Datum upisa : 18.12.2007
Re: aprilski rok
Aprilski ispitni rok je 12 i 13. aprila (pise u termin planu ispred stud. sluzbe - ako nisu skinuli), ne znam u koliko sati su ispiti, to ce verovatno naknadno objaviti. Iz sistema ako izlazis sada, radis na formatu 70x50, uglavnom teme koje smo imali na vezbama. Veruj mi, veoma je zajeabano. Ako imas pozitivnu ocenu, moj savet ti je da ne izlazis. Ako moras... Onda se mora... Nestor je svaki dan na faxu, mislim ja ga stalno vidjam na hodniku, tako da mozes usput da ga uhvatis ili odes kod njega u kaninet...
Sto se tice tipologije, zavisi kod koga si. Ja sam bio kod Lojanice, i on ce dati druge temu u odnosu na prvi rok. Za Bidzu i Ribara, stvarno ne znam...
Sto se tice tipologije, zavisi kod koga si. Ja sam bio kod Lojanice, i on ce dati druge temu u odnosu na prvi rok. Za Bidzu i Ribara, stvarno ne znam...
Angel22- Broj poruka : 434
Datum upisa : 31.01.2008
ja iz sistema nisam predala poster ali sam radila one primere iz literature i dobila sam 10 poJena al mi to nisu uracunali. jel ne racunaju te poene ako ne uradis poster?
Mislim da bi trebali da racunaju sve poene do semestralnog rada (kolokvijumi 50+analiza 10+vezbe 10) tj. ukupno 70 poena, mada to bolje proveri kod asistenta kod kojeg si vezbala...
hocu. hvala na savetima!
Nema na cemu.
da li neko zna kada je ispit iz ak? i ima li neko informacije o prici da je moguce polagati samo deo kojim niste zadovoljani-beton ili celik posebno...
hvala
hvala
zoxie- Broj poruka : 109
Datum upisa : 26.12.2007
Rekoh ispitni rok je 12 i 13.aprila prema tremin planu, to vazi za sve ispite, mada treba proveriti u stud. sluzbi oko tacnijih datuma (ako nesto ne promene). Da, postoji mogucnost da se radi beton ili celik, ili beton i celik, u zavisnosti od ocene koju zelis... .
aha, hvala , nisam znala da to vazi za sve ispite, provericu u sluzbi jos jednom
isla sam da pitam za ak svog asistenta medjutim nije bio tu, ali je bila tu aleksandra krstic sa kojom sam imala malo neprijatnu situaciju (nisam znala da mi je ona profesor pa se naljutila na mene ) i sada vise ne smem da se pojavim u tom kabinetu
i kako sad, ja odem na ispit i kazem :dobar dan ja bih da radim beton? i to je to? nema nikakve prijave, nista? ja stavrno ne znam kako ovo funkcionise nikad nisam ponovo radila nesto. hvala
isla sam da pitam za ak svog asistenta medjutim nije bio tu, ali je bila tu aleksandra krstic sa kojom sam imala malo neprijatnu situaciju (nisam znala da mi je ona profesor pa se naljutila na mene ) i sada vise ne smem da se pojavim u tom kabinetu
i kako sad, ja odem na ispit i kazem :dobar dan ja bih da radim beton? i to je to? nema nikakve prijave, nista? ja stavrno ne znam kako ovo funkcionise nikad nisam ponovo radila nesto. hvala
Najverovatnije ce na ispitu razdeliti one koji rade jedno od dva dela (nece vas u svakom slucaju biti puno - racunaj 10-ak ljudi), dok oni koji su pali (ima ih oko 70) i onih koji nisu izasli ima 40-ak - oni rade sve... Ako te je Krsticka izbacila, mozes ici kod Ace Rajcica u kabinet 350 (to su prva vrata u hodniku (u tom hodniku je kabinet Nestora) kad ides prema likovnom (tamo su pored Ace, i Milos Nedic - ok lik i Uros Vesic - kreten), a u kabinetu kod Krsticke je Buda i Kosicka... Bezi od azdaje Krsticke da te ne vidi .... Sa srecom...
a gde bese naci ove iz tipologije?
da probam da promenim temu sa stambenih na sela
da probam da promenim temu sa stambenih na sela
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
eh bukinjo sad si se setio..
ja sam kod ribara (sela), on je onaj kabinet ispod stepenista (gde su kabineti za ak i urbanizam i nacrtnu), pise na vratima, mislim da bi mozda mogao njega da pitas, a lojanica nemam pojma gde je, kontam da mozes da ga nadjes na faxu kad god
ajde idi pokusaj da promenis pa da radimo zajedno
ja sam kod ribara (sela), on je onaj kabinet ispod stepenista (gde su kabineti za ak i urbanizam i nacrtnu), pise na vratima, mislim da bi mozda mogao njega da pitas, a lojanica nemam pojma gde je, kontam da mozes da ga nadjes na faxu kad god
ajde idi pokusaj da promenis pa da radimo zajedno
jel neko zna sta je sa hotelima? jel ista tema?
tema je ista - navatali smo profesora koji je bio jako neraspolozen za komunikaciju
i dalje ostaje ista prica - sto vise osnova preseka sa funkcionalnom analizom, komunikacijama itd, uglavnom sve sto pise na onom njegovom papiru koji je isao u paketu
sa studentskim domovima.. to je to.. srecno!
i dalje ostaje ista prica - sto vise osnova preseka sa funkcionalnom analizom, komunikacijama itd, uglavnom sve sto pise na onom njegovom papiru koji je isao u paketu
TNBmec- Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007
ja bih da priupitam trecu godinu. jel vam bio isti ak2 kao nama? i jel bio isti i u aprilu?
AK2
@Drum1:
Ak2: ako su to skeletne zgrade, beton i chelik, da, ispit je u svim rokovima bio isti! [Vec dve godine zaredom ]
Ak2: ako su to skeletne zgrade, beton i chelik, da, ispit je u svim rokovima bio isti! [Vec dve godine zaredom ]
paketu?TNBmec ::tema je ista - navatali smo profesora koji je bio jako neraspolozen za komunikaciju
gde to da nabavim?
ma bre mislim na onaj papir na kome je pisalo sta se radi za koga.. valjda ima na netu da se skine.
sori ako sam te but jbg-a.
bice ok, ako samo ispostuj formu koja se zahteva na pismenima u srednjoj skoli - uvod, razrada zakljucak, a za hotele sto vise osnova i preseka sa analizom funkcije, kretanja i tako to, zato sto je jednoj koleginici prof. rekao : "a, vi ste ona sto je pravila turisticku brosuru." a ona stala i
pozdrav!
sori ako sam te but jbg-a.
bice ok, ako samo ispostuj formu koja se zahteva na pismenima u srednjoj skoli - uvod, razrada zakljucak, a za hotele sto vise osnova i preseka sa analizom funkcije, kretanja i tako to, zato sto je jednoj koleginici prof. rekao : "a, vi ste ona sto je pravila turisticku brosuru." a ona stala i
pozdrav!
dadada danas sam saznala koji je taj papir
hvala puno!
hvala puno!
Ljudi, sta mislite, hocemo li i mi imati srece da nam ponove isti rok iz AK2 ili ce da ga promene?
Jel zna neko nesto o tome kada ce Lojanica da izbaci teme za tipologiju,ili ih je vec izbacio?
TNBmec: Bice ti potpuno isti test iz AK-2, samo ce najverovatnije biti jos rigorozniji i zajebaniji prilikom ocenjivanja. Tako je bilo prosle godine, u sva tri roka isti zadaci, ali prilikom ocejnivanja, iz roka u rok, su bili sve gori i gori. Ako moras da iazadjes, onda nista ne gubis, a ako popravljas, jbg, to ti je cista lutrija.
Sosho: Lojanica, koliko znam jos nije izbacio teme za drugi rok, ali treba pogledati kod njegovog kabineta 239 ili na siteu faxa.
Sosho: Lojanica, koliko znam jos nije izbacio teme za drugi rok, ali treba pogledati kod njegovog kabineta 239 ili na siteu faxa.
aj posto ne znam gde cu, da pitam ovde: jel mogu ja u studentskoj sluzbi da trazim spiskove sa ocenama iz sistema posto su ih nesto korigovali, pa bih da vidim jesu li mi vratili mojih 10 poena sto su mi uzeli...?
koliko ja znam, mozes da pogledas ocene kod njih na kompjuteru (ukoliko su one zenice raspolozene )
a ukoliko zelis da imas svoje ocene kod sebe , onda moras da platis 600 dinara za jedan klik na dugme koji kaze print.
i izgleda da moras da imas i razlog za to- na primer zbog izdavanja vize, jer boze gospode, zasto bi zelela da vidis svoje ocene i imas kod sebe dokaz o sopstvenom studiranju ?
malo me nervira studentska sluzba i ceo glupi sistem pa sam malo sarkasticna
a ukoliko zelis da imas svoje ocene kod sebe , onda moras da platis 600 dinara za jedan klik na dugme koji kaze print.
i izgleda da moras da imas i razlog za to- na primer zbog izdavanja vize, jer boze gospode, zasto bi zelela da vidis svoje ocene i imas kod sebe dokaz o sopstvenom studiranju ?
malo me nervira studentska sluzba i ceo glupi sistem pa sam malo sarkasticna
cuo sam od igora i korija valjda da 600 dinara das samo ako hoces pecat na tom papiru inace je Џ
Strana 1 od 2 • 1, 2
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu