Studio Bazen+
4 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina MASTER :: arhiva 2007
Strana 1 od 1
Re: Studio Bazen+
Vladimir je genije
Nina- Broj poruka : 6
Godina : 39
Datum upisa : 11.11.2007
Nina ::Vladimir je genije
Valjda pokretanje foruma nije bilo sa idejom da raspravljamo koliko je on genijalan
Ja bi pre da pricam o ovim 'presecima'.
sanja_R- Broj poruka : 4
Datum upisa : 01.11.2007
pa reci nesto o presecima. Od Nine nemamo nista, ona samo zna da se ulizuje i to ti je to.
sta se desavalo u cetvrtak na kraju, ja nisam bio? Sta su pricali o onim presecima i sta dalje trebamo raditi?
sta se desavalo u cetvrtak na kraju, ja nisam bio? Sta su pricali o onim presecima i sta dalje trebamo raditi?
mateja- Broj poruka : 11
Datum upisa : 09.11.2007
Ok, ok.. Ne znam do kada si bio; na kraju smo pricali sa onim likom Reljom u medijateci; gledao je slike koje smo donosili podlednji put, pre preseka. Kad smo se vratili 'napisali' su nam kritike onih preseka koje smo crtali na casu ili doneli. Za sebe i jos nekoliko ljudi znam da su rekli da smo preskocili nekoliko koraka, i da (za sada) ne napadamo stanove, vec da intervenisemo na krovu i prizemlju/podrumu. Takodje je i generalni komentar bio da nam intervencije budu sto minimalnije, da radikalne promene cak nisu ni pozeljne (ili jos uvek nisu). Isto tako, za nekoliko nas je tatjana rekla da se usredsredimo na jednu zgradu u bloku, valjda sa idejom da cemo lako taj koncept ponavljati na ostalim. Opet, to se mozda odnosi samo na nas koji radimo 33.blok, s obzirom da su tu zgrade stvarno iste. I tako. Sve u svemu, re-preseci za utorak!
sanja_R- Broj poruka : 4
Datum upisa : 01.11.2007
Hvala Sanja. Nadam se da cu nesto stici da uradim, s obzirom da imamo kolokvijum.
mateja ne vredi ti:) chak i da se potrudish da uradish...
relja je car!
(bila je shlihtara do kraja)
A TEK TATJANA....
relja je car!
(bila je shlihtara do kraja)
A TEK TATJANA....
Nina- Broj poruka : 6
Godina : 39
Datum upisa : 11.11.2007
E, Nina. Kako tebi ide studij? Jesi li uspela da nacrtaš neki presek do sada?
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina MASTER :: arhiva 2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu