archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

peticija za majski ispitni rok , apsolventi

3 posters

Ići dole

peticija za majski ispitni rok , apsolventi Empty peticija za majski ispitni rok , apsolventi

Počalji  Kivi Pet Apr 18, 2008 6:18 pm

Dear Student Prodekan ,

Skupljeno je do sad 115 potpisa za majski rok,
mislim da ce se skupiti jos,
molimo te da das do znanja prodekanu za nastavu, da zelimo da se odrzi Majski Rok, svaki rok nam znaci ,
a smatramo ,da posto smo apsolventi , da imamo prava na rok svakog meseca .
Ozbiljna je stvar, ozbiljno i pristupite tome , veliki je razmak izmedju aprilskog i junskog roka, ne mozemo toliko da cekamo, hvala unapred !

Kivi

Broj poruka : 13
Godina : 42
Datum upisa : 27.12.2007

http://www.myspace.com/mislijednostavno

Nazad na vrh Ići dole

peticija za majski ispitni rok , apsolventi Empty Re: peticija za majski ispitni rok , apsolventi

Počalji  pailhead Pet Apr 18, 2008 7:23 pm

Nisam apsolvent ali jedan predmet moram da polazem u tim apsolventskim rokovima, znacilo bi mi kada bi postojao majski rok. Gde se potpisuje peticija?
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

peticija za majski ispitni rok , apsolventi Empty Re: peticija za majski ispitni rok , apsolventi

Počalji  Kivi Sub Apr 19, 2008 4:14 am

Pail, sorry man, peticija je predata vec, veceras sam cuo, sad je samo pitanje da li ce i kad ce izglasati na vecu, ili kako to vec ide , majski ispitni. Uostalom, ako se to ne desi , treba ponovo pokrenuti inicijativu iliti , insistirati dok ne postanemo dosadni Smile

pailhead ::Nisam apsolvent ali jedan predmet moram da polazem u tim apsolventskim rokovima, znacilo bi mi kada bi postojao majski rok. Gde se potpisuje peticija?

Kivi

Broj poruka : 13
Godina : 42
Datum upisa : 27.12.2007

http://www.myspace.com/mislijednostavno

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Sre Apr 30, 2008 5:26 pm

Pail, ti si po novom...

Ovo se tiče onih po starom, ti imaš aprilski ili junski, tri puta maksimalno možeš da polažeš...
Urbanista
Urbanista

Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sre Apr 30, 2008 8:57 pm

Molim te nemoj da mi objasnjavas sta imam a sta nemam.

Imam ispit koji polazem po pseudo starom / kvazi novom, i trebalo je da ga polazem jos u novembru, decembru (dva vanredna roka pre januarskog) i pre nego sto sam uopste odlusao predmet ponovo kako bi inace trebalo. Majski rok, je ono sto mi je potrebno. Za majski rok cu se boriti.

Da li sam apsolvent ili ne.. da li pasem travu ili je susim pa pusim, moja stvar.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Sre Apr 30, 2008 11:50 pm

Javi kad se izboriš!
Urbanista
Urbanista

Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu