peticija za majski ispitni rok , apsolventi
3 posters
Strana 1 od 1
peticija za majski ispitni rok , apsolventi
Dear Student Prodekan ,
Skupljeno je do sad 115 potpisa za majski rok,
mislim da ce se skupiti jos,
molimo te da das do znanja prodekanu za nastavu, da zelimo da se odrzi Majski Rok, svaki rok nam znaci ,
a smatramo ,da posto smo apsolventi , da imamo prava na rok svakog meseca .
Ozbiljna je stvar, ozbiljno i pristupite tome , veliki je razmak izmedju aprilskog i junskog roka, ne mozemo toliko da cekamo, hvala unapred !
Skupljeno je do sad 115 potpisa za majski rok,
mislim da ce se skupiti jos,
molimo te da das do znanja prodekanu za nastavu, da zelimo da se odrzi Majski Rok, svaki rok nam znaci ,
a smatramo ,da posto smo apsolventi , da imamo prava na rok svakog meseca .
Ozbiljna je stvar, ozbiljno i pristupite tome , veliki je razmak izmedju aprilskog i junskog roka, ne mozemo toliko da cekamo, hvala unapred !
Re: peticija za majski ispitni rok , apsolventi
Nisam apsolvent ali jedan predmet moram da polazem u tim apsolventskim rokovima, znacilo bi mi kada bi postojao majski rok. Gde se potpisuje peticija?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Pail, sorry man, peticija je predata vec, veceras sam cuo, sad je samo pitanje da li ce i kad ce izglasati na vecu, ili kako to vec ide , majski ispitni. Uostalom, ako se to ne desi , treba ponovo pokrenuti inicijativu iliti , insistirati dok ne postanemo dosadni
pailhead ::Nisam apsolvent ali jedan predmet moram da polazem u tim apsolventskim rokovima, znacilo bi mi kada bi postojao majski rok. Gde se potpisuje peticija?
Pail, ti si po novom...
Ovo se tiče onih po starom, ti imaš aprilski ili junski, tri puta maksimalno možeš da polažeš...
Ovo se tiče onih po starom, ti imaš aprilski ili junski, tri puta maksimalno možeš da polažeš...
Urbanista- Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007
Molim te nemoj da mi objasnjavas sta imam a sta nemam.
Imam ispit koji polazem po pseudo starom / kvazi novom, i trebalo je da ga polazem jos u novembru, decembru (dva vanredna roka pre januarskog) i pre nego sto sam uopste odlusao predmet ponovo kako bi inace trebalo. Majski rok, je ono sto mi je potrebno. Za majski rok cu se boriti.
Da li sam apsolvent ili ne.. da li pasem travu ili je susim pa pusim, moja stvar.
Imam ispit koji polazem po pseudo starom / kvazi novom, i trebalo je da ga polazem jos u novembru, decembru (dva vanredna roka pre januarskog) i pre nego sto sam uopste odlusao predmet ponovo kako bi inace trebalo. Majski rok, je ono sto mi je potrebno. Za majski rok cu se boriti.
Da li sam apsolvent ili ne.. da li pasem travu ili je susim pa pusim, moja stvar.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Javi kad se izboriš!
Urbanista- Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu