Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu...
2 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 1
Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu...
Ako sam dobro razumeo situaciju, iako polozimo sve ispite u junu ostaje nam da branimo praksu u avgustu...
Jel se zna nesto o predroku?
Jel se zna nesto o predroku?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Re: Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu...
Moze da se polaze u predroku krajem juna,s tim sto potpises da to radis na svoju odgovornost u smislu polaganja drugih ispita u junskom roku,tj. da se njih ne tice sto ti obavljas praksu za vrijeme pripremanja ispita.Bice sve o tome detaljno objasnjeno na zadnjem predavanju 29. i taj spisak sa potpisima za predrok.Poz
Timsha- Broj poruka : 10
Datum upisa : 10.12.2007
Pa jel moze to da se odradi vremenski izmedju 29. maja i 'kraja juna'. U pitanju su 4 nedelje prakse jel tako?
Mislim ajde, ok za ispite, nego jel moze uopste da se izvede sa stanovista rada, ili mora da se zamole ljudi u firmi da ostaju svakog dana sat vremena duze zbog vas?
Mislim ajde, ok za ispite, nego jel moze uopste da se izvede sa stanovista rada, ili mora da se zamole ljudi u firmi da ostaju svakog dana sat vremena duze zbog vas?
praksa ukupno traje 3 sedmice,tj. 15 radnih dana,tako da ti prakticno mozes da zavrsis to od 1. do 21. juna,tako ces da napises na onoj potvrdi (i ja cu tako da odradim),pa boze moj,neces morati svaki dan da ides po 8 sati,odes po nekoliko sati dnevno,moze to da traje i krace,to samo formalno mora 15 dana.Srecno!
Timsha- Broj poruka : 10
Datum upisa : 10.12.2007
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu