archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu...

2 posters

Ići dole

Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu... Empty Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu...

Počalji  pailhead Sre Maj 21, 2008 4:14 pm

Ako sam dobro razumeo situaciju, iako polozimo sve ispite u junu ostaje nam da branimo praksu u avgustu...

Jel se zna nesto o predroku?
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu... Empty Re: Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu...

Počalji  Timsha Sre Maj 21, 2008 6:43 pm

Moze da se polaze u predroku krajem juna,s tim sto potpises da to radis na svoju odgovornost u smislu polaganja drugih ispita u junskom roku,tj. da se njih ne tice sto ti obavljas praksu za vrijeme pripremanja ispita.Bice sve o tome detaljno objasnjeno na zadnjem predavanju 29. i taj spisak sa potpisima za predrok.Poz Very Happy

Timsha

Broj poruka : 10
Datum upisa : 10.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu... Empty Re: Dakle, fakultet vam ne da zavrsite sve u junu...

Počalji  pailhead Sre Maj 21, 2008 7:10 pm

Pa jel moze to da se odradi vremenski izmedju 29. maja i 'kraja juna'. U pitanju su 4 nedelje prakse jel tako?

Mislim ajde, ok za ispite, nego jel moze uopste da se izvede sa stanovista rada, ili mora da se zamole ljudi u firmi da ostaju svakog dana sat vremena duze zbog vas?
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Timsha Sre Maj 21, 2008 7:50 pm

praksa ukupno traje 3 sedmice,tj. 15 radnih dana,tako da ti prakticno mozes da zavrsis to od 1. do 21. juna,tako ces da napises na onoj potvrdi (i ja cu tako da odradim),pa boze moj,neces morati svaki dan da ides po 8 sati,odes po nekoliko sati dnevno,moze to da traje i krace,to samo formalno mora 15 dana.Srecno!

Timsha

Broj poruka : 10
Datum upisa : 10.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sre Maj 21, 2008 8:06 pm

fala
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu