Molim za malu pomoc u vezi AutoCAD-a
4 posters
archforum :: razno :: arhitektura
Strana 1 od 1
Molim za malu pomoc u vezi AutoCAD-a
Bivshi sam student arhitekture a nisam toliko radio u AutoCAD-u,a vole bih vishe da nauchim,zna li neko od vas koja je dobra kniga za uchenje na autocad-u (naziv knjige pisac i gde moze da se nabavi)?
hvala puno unapred. Spasoje Krunic RULEZ !!!1
hvala puno unapred. Spasoje Krunic RULEZ !!!1
caza- Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.09.2008
Re: Molim za malu pomoc u vezi AutoCAD-a
hehe.... spasoje rules.... heh
znas kako..... odes u knjizaru i kupish knjigu za ACAD za verziju koju koristis.... sve su iste.....
ili sednes i radis.... nece ti trebati puno, dok ne udjes u fazon.... ali stvarno..... a i help u Cad-u je vrh!
znas kako..... odes u knjizaru i kupish knjigu za ACAD za verziju koju koristis.... sve su iste.....
ili sednes i radis.... nece ti trebati puno, dok ne udjes u fazon.... ali stvarno..... a i help u Cad-u je vrh!
neboja- Broj poruka : 1
Godina : 42
Datum upisa : 04.09.2008
imas da nadjes na ulici da kupis disk osnovnog kursa *2d CAD mislim da se zove skola ANIMA ili tako nesto ja sam taj koristio... jeste da je za neki stariji CAD ali osnovne funkcije koje koristis su 95% iste posle su finese koje sam otkrivas. Dakle disk ima nasnimljene casove za CAD i to sve po oblastima mislim da bi ti to extra odgovaralo
Ja sam kupio knjigu AutoCAD 2008 2d osnove, čini mi se da je dobra! Izdaje je neka izdavačka kuća sa preporukom Autodesk (firma koja proizvodi AUtoCAD). Nivo knjige je osnovni-napredni (bar tako piše)!
Guardian- Broj poruka : 2
Datum upisa : 26.09.2008
Similar topics
» Molim administratora foruma...
» Casovi AutoCad 2D i 3D
» Besplatni kurs AUTOCAD 2D i 3D ovog vikenda
» Casovi AutoCad 2D i 3D
» Besplatni kurs AUTOCAD 2D i 3D ovog vikenda
archforum :: razno :: arhitektura
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu