pregled ispitnih obaveza
+20
tina
stefke
petka
pingvince
danilo
Igor
wonder woman
Hotisha
sqf
Lucas
Lightbulb
drum1
Vekili
Razz
stRaw
natalli
nymphomatik
SoSho
rick_sha
Lazar
24 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Mir u svetu i ljubav medju ljudima...
Nema potrebe za ljutnjom... Bitno je da sve bude dobro... Peace man
anima- Broj poruka : 24
Datum upisa : 02.01.2008
Re: pregled ispitnih obaveza
Ne ljutim se,ali ne mogu da verujem da posle godinu i po provedenih na faxu ti pitas ko je nadlezan...ne ide mi u glavu kako su ljudi tako nezainteresovani sa sve stvari vezane za fax dok ne krene frka oko ispita,ili skolarina ili cega vec....:D:D
Da je predaja AK2 pre ispita iz SP1, se znalo jos od 1. decembra.
Sad je sigurno pravi trnutak da se nesto odlaze
nemoguce, stvarno je kasno...
Sad je sigurno pravi trnutak da se nesto odlaze
nemoguce, stvarno je kasno...
Igor- Broj poruka : 10
Datum upisa : 19.12.2007
ok
Nisam znala. Ne poznajem vas bas. Nisam drustvena osoba. Sledeci put cu vas stalno traziti. Svasta se prica po faxu. Cula sam na kraju nastave da je odlozeno za 18. i zato sam se zacudila + neko iz mog studija se obavezao da ce pricati sa vama da odlozite (i to davno). To nam je profesor iz projektovanja predlozio i mislila sam da je to gotova stvar. OK je, snaci cu se, samo mi je glupo sto ljudi svasta pricaju...
anima- Broj poruka : 24
Datum upisa : 02.01.2008
kolokvijum iz tipologije
e, videla sam da je neko pitao za kol iz tipologije-lojanica je rekao da 15og, posle predaje studija, u 15h da se svi studenti okupe(ne znam gde, amf verovatno). tada ce oni koji nisu radili bilo koji kolokvijum raditi i tada ce nam reci teme za seminarski itd. to je rekao lojanica licno, na vezbama, i rekao je da svima razglasimo, ja sam se tu nasla slucajno posto jurim coveka od septembra jer nisam radila prvi kolokvijum:)
zoxie- Broj poruka : 109
Godina : 37
Datum upisa : 26.12.2007
ja sam pitao za tipologiju.hvala,hvala
stefke- Broj poruka : 6
Datum upisa : 21.12.2007
Aj brzo neko neka mi odgovori jel sveska za sisteme treba za SUTRA ili kad je ispit, ja mislim da je kad je ispit tako je rekao i nestor na zadnjem predavanju a i igor je tamo negde tako napisao... AE BRZO
Poslednji izmenio dana Čet Jan 17, 2008 9:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
sveska iz sistema treba kad i semestrakni rad,tj. 25og
petka- Broj poruka : 19
Datum upisa : 20.12.2007
ja samo da vam kazem cao zdravo dovidjenja
nidza bleja- Broj poruka : 1
Datum upisa : 22.12.2007
mene interesuje sledece, ne znam da li je neko do kraja prochitao ono sto je Lojanica izbacio na net. ali tamo pishe da se rad predaje 30.01.2007. dok na onome iz studentske sluzbe pishe 28.01.2007.. shta je tachno? jer isto tako na onom Lojanicinom stoji datum 09.01. shto je prilichno kasnije od one informacije iz studentske sluzbe...
Razz- Broj poruka : 41
Datum upisa : 18.12.2007
tipologija?????????
Rass ::mene interesuje sledece, ne znam da li je neko do kraja prochitao ono sto je Lojanica izbacio na net. ali tamo pishe da se rad predaje 30.01.2007. dok na onome iz studentske sluzbe pishe 28.01.2007.. shta je tachno? jer isto tako na onom Lojanicinom stoji datum 09.01. shto je prilichno kasnije od one informacije iz studentske sluzbe...
videla sam i ja to i nije mi bilo jasno...IGORE??????jel znas nesto o tome?
petka- Broj poruka : 19
Datum upisa : 20.12.2007
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu