archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Besplatan hosting i besplatan domen ag.rs za arhitekte i gra

Ići dole

Besplatan hosting i besplatan domen ag.rs za arhitekte i gra Empty Besplatan hosting i besplatan domen ag.rs za arhitekte i gra

Počalji  AG.RS Pet Feb 06, 2009 3:12 am

Prvo da se izvinim administratoru, jer može ovo protumačiti kao reklamu, ali nije reklama, jer ja ne ostvarujem nikakvu finansijsku korist već pomažem ljudima.

Ukratko o meni: apsolvent sam na Građevinskom fakultetu i ljubitelj web-a. Oduvek svoja saznanja delim širokim krugovima ljudi. Otvorio sam dosta sajtova o građevinarstvu, da pomenem neke Gramak.com, gradjevinarstvo.eu, cmc-pro.net.

Jedan sam od onih koji se ne mire sa nerealno visokim cenama .RS domena i smatram da je to bezobrazluk. Zato sam pokrenuo novi domen za oblast arhitekture i građevinarstva ag.rs i to besplatno za sve ljude iz struke. Uz domen besplatno dobijate i hosting paket. opširnije na www.ag.rs

nadam se da ću pomoći kreativnim ljudima da na tim malim parčićima weba otvore svoj prvi sajt i adekvatno se predstave.

Srdačno,

Vladimir

P.S. Za ljude odavde kada mi pišete e mail naglasite da ste sa ovog foruma i onda ne treba da šaljete nikakve dokumente.

AG.RS

Broj poruka : 1
Datum upisa : 06.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu