preliminarna rang lista..
+7
storm_raider1
Yucy
ocelot
šmizla
irenica<3
EddieMcCleister
chic.chick
11 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
preliminarna rang lista..
ovih paklenih nekoliko dana koje nadam se mi buduci brucosi provodimo u groznoj neizvesnosti,pretrpani smo lazno pouzdanim informacijama o vremenu izlaska preliminarne liste,pa bih molila vas starije studente da nam date nekakvu orijentaciju,nakon koliko dana su vama objavili rezultate..
hvala..
hvala..
chic.chick- Broj poruka : 5
Datum upisa : 01.07.2009
Re: preliminarna rang lista..
Пише и у информатору, четвртак, 02.07.2009 у 23 часа на огласној табли Архитектонског факултета
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
pa oni stvarno nisu normalni...hoce da nas ubiju...ja vec 3 dana camim cekajuci )))))))
irenica<3- Broj poruka : 9
Godina : 34
Datum upisa : 30.06.2009
Kad okace rang listu na sajt, ima da prestane da radi kad 500 ljudi pozeli da je vidi
šmizla- Broj poruka : 105
Datum upisa : 04.02.2009
Мени родитељи душу кидају: "Јеси ли погледао?", "Погледај опет!", "Можда су сад окачили"... Има да полудим.
Ja sam mojima zabranila da me smaraju dok ne izadju rezultati. Dovoljno je sto se sama jedem, samo fali da mi i oni nabijaju tenziju.
A najjace je kad krene i rodbina da zove i da se raspituje, ne mogu da ih otresem.
A najjace je kad krene i rodbina da zove i da se raspituje, ne mogu da ih otresem.
Исти случај Срећом имам тактику. Изађем на два-три сата пре него што се врате с посла и то је то... Па нек сами гледају
mene moji srecom ne diraju...vide i sami da cu da ih pojedem ako me samo nesto pitaju...tako da je s te strane sve ok...
ali zato sutra kad bude bila navala na sajt,bice opsti haos...svi koji su radili + mame tate tetke babe strine itd...ne budem li mogla da dodjem do rezultata ujescu nekog
ali ,znate svi su generalno lose odradili tako da ce spustati crtu (u sta se ja iskreno nadam s obzirom na moje jadne bodove iz skole )
ali zato sutra kad bude bila navala na sajt,bice opsti haos...svi koji su radili + mame tate tetke babe strine itd...ne budem li mogla da dodjem do rezultata ujescu nekog
ali ,znate svi su generalno lose odradili tako da ce spustati crtu (u sta se ja iskreno nadam s obzirom na moje jadne bodove iz skole )
Било је већ речи о томе... Једни причају како смо ми једна од јачих генерација, и да ће се граница подићи, други причају да су нам дали тежи тест и да ће се граница спустити... Свако тера на своју страну
E pa onda se to dvoje potire i granica ostaje kao prosle godine, sto meni savrseno odgovara
То би ми и мени одговарало, или само онај део о спуштању... Мада, ове године се пријавило више кандидата него претходних...
ma kakvi,ove godine ih se cak najmanje prijavilo,prosle je oko 500 a ranijih cak i do 600,za to ne brinem a i laknulo mi je sto cujem da smo svi uprskalisto nas stavlja na isti nivo...a znam da pise za cetvrtak ali fpn-ovci su npr polagali 26 i uprkos sto je u informatoru pisalo da lista izlazi 30og rezultati su bili vec 27og objavljeni pa me zanima da li se desavalo prethodnih godina da su izasli koji dan ranije?///??????
chic.chick- Broj poruka : 5
Само мала исправка... Прошле године се пријавило 422 кандидата, што можеш видети овде.
Претходне, 2007 било је пријављених 438, а тек 2006 их је било 520...
Претходне, 2007 било је пријављених 438, а тек 2006 их је било 520...
chic.chick ::pa me zanima da li se desavalo prethodnih godina da su izasli koji dan ranije?///??????
koliko se sećam prošle godine smo dan ranije saznali,ali imaš i nekolicinu koji to znaju već sutradan.. pitam se kako
ocelot- Broj poruka : 67
Datum upisa : 11.07.2008
ocelot ::chic.chick ::pa me zanima da li se desavalo prethodnih godina da su izasli koji dan ranije?///??????
koliko se sećam prošle godine smo dan ranije saznali,ali imaš i nekolicinu koji to znaju već sutradan.. pitam se kako
Па и ја се питам како знају...
На сајту факултета тренутно пише:
www.arh.bg.ac.rs ::Sajt je privremeno iskljucen zbog redovnog odrzavanja.
Web site is temporarily unavailable due to regulary maintenance.
KLIKNITE OVDE DA BISTE PRISTUPILI E-POSTI
Isto je pisalo i sinoc oko ponoci.Ali kada ukucas na pretrazi-rezultati prijemnog ispita-...EddieMcCleister ::ocelot ::chic.chick ::pa me zanima da li se desavalo prethodnih godina da su izasli koji dan ranije?///??????
Па и ја се питам како знају...
На сајту факултета тренутно пише:www.arh.bg.ac.rs ::Sajt je privremeno iskljucen zbog redovnog odrzavanja.
Web site is temporarily unavailable due to regulary maintenance.
KLIKNITE OVDE DA BISTE PRISTUPILI E-POSTI
Yucy- Broj poruka : 6
Фамилије ми... Убићу некога док не окаче резултате.. Као запета пушка сам...
Malopre sam zvala faks.Rekli su da je zbog velike guzve zatvoren sajt.Ne mogu da ga azuriraju.
Znaju da to nece uraditi pre 22h. A lista na faksu ,tek ujutru.
Znaju da to nece uraditi pre 22h. A lista na faksu ,tek ujutru.
Yucy- Broj poruka : 6
Па зар нису рекли у четвртак, 02/07/2009 у 23 часа на огласној табли????
Sta sve oni nisu rekli.... pa porekli
storm_raider1- Broj poruka : 41
Datum upisa : 29.03.2008
За то не знам. Једино што знам је да су рекли да може да се на пријемном корисити визир, па нису дозволили.
da li me zajebavate????? tek ujutru???? oni hoce da nas ubiju???
Ako u 23h odem ispred faxa i ispalim se, neko ce da strada! Ako niste primetili, stalno dolazim na sajt faxa i ovde da vidim ima li nesto novo.
Stvarno su bezobrazni... Koliko sam zadovoljna bila organizacijom samog ispita, toliko bih sad mogla da ih kritikujem oko ovakve bahatosti u vezi sa rezultatima. Na FON-u su rezultati bili isti dan iako ih je polagalo preko 1000. Znam da je potrebno vreme za pregledanje crteza, ali opet je PRESPORO! Za 2 dana su SVE crteze mogli da pregledaju.
Stvarno su bezobrazni... Koliko sam zadovoljna bila organizacijom samog ispita, toliko bih sad mogla da ih kritikujem oko ovakve bahatosti u vezi sa rezultatima. Na FON-u su rezultati bili isti dan iako ih je polagalo preko 1000. Znam da je potrebno vreme za pregledanje crteza, ali opet je PRESPORO! Za 2 dana su SVE crteze mogli da pregledaju.
i ja sam mislila da odem na fax....i ici cu,i ne bude li bilo liste,bice picvajza!!!
jel ide jos neko??
jel ide jos neko??
shmizla :: Ako niste primetili, stalno dolazim na sajt faxa i ovde da vidim ima li nesto novo.
Takodje....
Jokac- Broj poruka : 25
Datum upisa : 24.09.2008
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu