archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

praksa

3 posters

Ići dole

praksa Empty praksa

Počalji  fornix Pon Avg 24, 2009 11:14 pm

kakva je milica pejanovic sto se tice odbrane prakse?
i sta uopste pitaju na odbrani?

fornix

Broj poruka : 14
Datum upisa : 23.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

praksa Empty Re: praksa

Počalji  drum1 Sre Avg 26, 2009 7:35 pm

ортак каже да је хаос...добио је 8 додуше пре њега је било пар њих са елаборатом по преко 70 страна...а он 20...ал брате то нису ни тражили!
drum1
drum1

Broj poruka : 109
Godina : 36
Datum upisa : 18.12.2007

http://www.myspace.com/brkovima

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Avg 26, 2009 8:15 pm

drum1 ::ортак каже да је хаос...добио је 8 додуше пре њега је било пар њих са елаборатом по преко 70 страна...а он 20...ал брате то нису ни тражили!

Ja sam isto bio kod Milice Pejanovic, i mogu reci da nisam imao problema. Zena je zaista bila na mestu. Fornix moj savet je da ti pricas sta si videla tamo, sta si radila i slicno, kako funkcionise biro, sta ima u njemu. Da pricas sama, da vidi i da se uveri da si zaista bila tamo na praksi, da si odradila. Milica prelazi preko celog rada, i nije uopste nikog zakidala, niti pre mene niti posle mene. Ako pita nesto, pitace nesto sto vidi zanimljivo u radu. Nesto lose moze da se desi jedino ako nisi radila seminarski ili ako nisi bila na praksi i predala rad. Sto se tice kvantiteta rada, to nije ni gledala, vec sadrzajnost rada, ja sam imao oko 100 strana, jedan kolega pre mene 40-ak strana, a koleginica posle mene je imala rad oko 50-ak strana, i svi smo dobili 10-ke.
Cinjenica je da Milica prelazi preko rada, da gleda, da cita, ali koliko sam ja bio tamo nikome nije dala nisku ocenu...
Ja sam kod nje bio na vezbama iz instalacija, i stvarno je i tu bila ok, tako da mogu reci da je zena ok.

ps.
Ono sto je vezano rad, po nekoj logici, kad smo vec kod toga, ja sam bio u projektnom birou, i u zadatku je bilo 6 celina, da ih sad ne nabrajam, dovoljno je da svaka celina ima po 10 strana -> 6x10= 60 ili priblizno tome, tu sam i ubrajao i crteze ili bilo koji prilog...
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics