archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja

4 posters

Ići dole

Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja Empty Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja

Počalji  Lazar Uto Nov 10, 2009 11:59 am

Da li neko zna kakva je sada situacija sa onom literaturom sto je ranije bila besplatna *za prvih 30 a sada ne...

Lazar
Admin

Broj poruka : 121
Datum upisa : 26.10.2007

https://arch.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja Empty Re: Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja

Počalji  burmaz Uto Nov 10, 2009 12:49 pm

Kako mislis za prvih 30?

burmaz

Broj poruka : 1
Datum upisa : 10.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja Empty Re: Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja

Počalji  Lazar Uto Nov 10, 2009 2:59 pm

kako sam ja shvatio postoje neke knjige doduse koje je Mako ostavio za Design Research *cirka 1500 (gore ih u skriptarnici zovu "komplet") koje su samo neki uzeli a drugi izvislili (zbog krsenja raznoraznih prava)... Pa ja pitam da se stvari naprave tako da bude isto za sve...

Lazar
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Brankica Uto Nov 10, 2009 11:25 pm

Sto se literature tice koju je Mako ostavio potrebno je da odes u biblioteku i od tih osam knjiga koje je ostavio izaberes ono sto ti je potrebno i i sto je polje tvog interesovanja i na taj nacin sam sebi napravis knjigu koja ce ti koristiti. Te delove koje odaberes odneses u skriptarnicu i oni ti odrade kopije koje preuzmes na potpis besplatno.

Brankica

Broj poruka : 1
Datum upisa : 10.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Rasko Uto Nov 24, 2009 9:50 am

Da li neko raspolaze informacijom o tome da li je moguce neknadno preuzeti temu na kursu MAUP od prof Ljiljane B?

Rasko

Broj poruka : 2
Datum upisa : 24.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Lazar Uto Nov 24, 2009 1:37 pm

Ako je pitanje da li tema moze da se vrati profesoru i da se uzme nova, moje misljenje je da se profesorka nece sloziti. Znam takodje da su kolege uzimale vise od jednog clanka tako da ima onih koji su menjali temu medjusobno.

Igrom slucaja kod mene je ostao jedan clanak *po secanju tice se arhitekture u nemackoj... ako je od koristi ponecu ga u petak....

Lazar
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Rasko Čet Nov 26, 2009 9:43 am

Pitanje se odnosilo na prvi i jedini izbor materijala za seminarski i mogucnost naknadnog prijavljivanja kod prof. Meni u principu to ne smeta, mislim na temu i oblast koja je njome obradjena, tako da bih te zamolio da je u petak poneses pa cemo se na predavanjima naci. Moje ima je Milan Raskovic.

Rasko

Broj poruka : 2
Datum upisa : 24.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu