Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja
4 posters
Strana 1 od 1
Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja
Da li neko zna kakva je sada situacija sa onom literaturom sto je ranije bila besplatna *za prvih 30 a sada ne...
Re: Metod. istrazivanja arh. i urb. projektovanja
Kako mislis za prvih 30?
burmaz- Broj poruka : 1
Datum upisa : 10.11.2009
kako sam ja shvatio postoje neke knjige doduse koje je Mako ostavio za Design Research *cirka 1500 (gore ih u skriptarnici zovu "komplet") koje su samo neki uzeli a drugi izvislili (zbog krsenja raznoraznih prava)... Pa ja pitam da se stvari naprave tako da bude isto za sve...
Sto se literature tice koju je Mako ostavio potrebno je da odes u biblioteku i od tih osam knjiga koje je ostavio izaberes ono sto ti je potrebno i i sto je polje tvog interesovanja i na taj nacin sam sebi napravis knjigu koja ce ti koristiti. Te delove koje odaberes odneses u skriptarnicu i oni ti odrade kopije koje preuzmes na potpis besplatno.
Brankica- Broj poruka : 1
Datum upisa : 10.11.2009
Da li neko raspolaze informacijom o tome da li je moguce neknadno preuzeti temu na kursu MAUP od prof Ljiljane B?
Rasko- Broj poruka : 2
Datum upisa : 24.11.2009
Ako je pitanje da li tema moze da se vrati profesoru i da se uzme nova, moje misljenje je da se profesorka nece sloziti. Znam takodje da su kolege uzimale vise od jednog clanka tako da ima onih koji su menjali temu medjusobno.
Igrom slucaja kod mene je ostao jedan clanak *po secanju tice se arhitekture u nemackoj... ako je od koristi ponecu ga u petak....
Igrom slucaja kod mene je ostao jedan clanak *po secanju tice se arhitekture u nemackoj... ako je od koristi ponecu ga u petak....
Pitanje se odnosilo na prvi i jedini izbor materijala za seminarski i mogucnost naknadnog prijavljivanja kod prof. Meni u principu to ne smeta, mislim na temu i oblast koja je njome obradjena, tako da bih te zamolio da je u petak poneses pa cemo se na predavanjima naci. Moje ima je Milan Raskovic.
Rasko- Broj poruka : 2
Datum upisa : 24.11.2009
Similar topics
» Vizuelna istrazivanja
» proces projektovanja - propusten kol.
» Proces projektovanja - ISPIT
» Proces Projektovanja - ponovljeni kolokvijumi
» proces projektovanja - propusten kol.
» Proces projektovanja - ISPIT
» Proces Projektovanja - ponovljeni kolokvijumi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: