archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jednomesecni kurs za upis (na faxu)

5 posters

Ići dole

Jednomesecni kurs za upis (na faxu) Empty Jednomesecni kurs za upis (na faxu)

Počalji  ALExandra09 Ned Jan 31, 2010 5:26 pm

Cula sam nesto o ovom skracenom programu...Interesuje me ako neko ima iskustva sa tim, da li vredi bar za neko utvrdjivanje znanj i vestina, kada je to i kolika je cena?
ALExandra09
ALExandra09

Broj poruka : 43
Godina : 33
Datum upisa : 23.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Jednomesecni kurs za upis (na faxu) Empty Re: Jednomesecni kurs za upis (na faxu)

Počalji  EddieMcCleister Sre Feb 03, 2010 4:16 am

Једино добро код тог курса ти је што свакодневно радиш - углавном се раде симулације пријемног. Мислим да није лоша ствар, мада свака част ономе који успе да се спреми за месец дана. И да, не траје месец дана, краће је, ваљда 2 недеље, не сећам се.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Jednomesecni kurs za upis (na faxu) Empty Re: Jednomesecni kurs za upis (na faxu)

Počalji  LandDownUnder Sre Feb 03, 2010 2:56 pm

mislim da taj jednomesecni kurs vise treba da ti sluzi za obnavljanje i utvrdjivanje...
LandDownUnder
LandDownUnder

Broj poruka : 36
Datum upisa : 28.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ALExandra09 Sre Feb 03, 2010 8:45 pm

LandDownUnder ::mislim da taj jednomesecni kurs vise treba da ti sluzi za obnavljanje i utvrdjivanje...

Naravno Smile
Posto se pripremam sama pa nesto razmisljam oko toga da ne bi bilo lose za utvrdjivanje ili sistematizaciju, a nije lose i zbog simulacije prijemnog

A,nema sanse da se bilo ko spremi za mesec dana, tolikih genija nemamo bas Shocked
ALExandra09
ALExandra09

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  LandDownUnder Čet Feb 04, 2010 11:46 am

pa ja jos za takve nisam cula Very Happy
a zna li neko koliko je ljudi po grupi na pripremama na fakultetu?
LandDownUnder
LandDownUnder

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ALExandra09 Čet Feb 04, 2010 12:12 pm

Dosta velike, prethodnih god sam cula da ih je cak oko 30
ALExandra09
ALExandra09

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Pet Feb 05, 2010 1:04 am

Чак и веће. Пошле године, у новембру било их је око 100 пријављених. Због толиког броја сви су подељени у две групе од око 50 кандидата.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Marko™ Sub Feb 06, 2010 2:02 pm

Ja ne idem na pripreme na faks, i hvala Bogu na tome, ali mislim da bi trebalo svako od nas da ode jednom, dvaput, u junu, na neku od simulacija prijemnog koje oni rade, iako cemo i mi to raditi na nasim pripremama. Ja cu ici sigurno, ako nista, bar zbog ambijenta, jer ce mi onda biti lakse kada budem dosao na prijemni.
Marko™
Marko™

Broj poruka : 85
Datum upisa : 22.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Ned Feb 07, 2010 3:59 pm

Marko™ ::Ja ne idem na pripreme na faks, i hvala Bogu na tome, ali mislim da bi trebalo svako od nas da ode jednom, dvaput, u junu, na neku od simulacija prijemnog koje oni rade, iako cemo i mi to raditi na nasim pripremama. Ja cu ici sigurno, ako nista, bar zbog ambijenta, jer ce mi onda biti lakse kada budem dosao na prijemni.
Делимо исто мишљење.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ALExandra09 Ned Feb 07, 2010 6:07 pm

EddieMcCleister ::
Marko™ ::Ja ne idem na pripreme na faks, i hvala Bogu na tome, ali mislim da bi trebalo svako od nas da ode jednom, dvaput, u junu, na neku od simulacija prijemnog koje oni rade, iako cemo i mi to raditi na nasim pripremama. Ja cu ici sigurno, ako nista, bar zbog ambijenta, jer ce mi onda biti lakse kada budem dosao na prijemni.
Делимо исто мишљење.

Takodje...
ALExandra09
ALExandra09

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  LandDownUnder Ned Feb 07, 2010 6:27 pm

ja sam cula da cesto budu skoro iste kompozicije koje se vezbaju na pripremama na faxu
LandDownUnder
LandDownUnder

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ALExandra09 Pon Feb 08, 2010 6:01 pm

and last... IDEM Cool
ALExandra09
ALExandra09

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Uto Feb 09, 2010 8:32 pm

LandDownUnder ::ja sam cula da cesto budu skoro iste kompozicije koje se vezbaju na pripremama na faxu
Није баш тако. Композиције формирају на исти или сличан начин, али прошле године на пријемном није био ниједан елемент који се цртао на припремама: на припремама смо цртали коцку (углавном шупљу, од летви), мердевине, гуму и сличне ствари, а на пријемном нас је задесио тобоган, некакав држач за тобоган, онда један дрвени елемент (користи се на стовариштима, служи да би се њиме виљушкаром преносиле разне ствари), онда картонска кутија, некаква велика пластична вангла и она наранџаста флуоресцентна ограда (за обезбеђивање градилишта, радова на путу и сл.)
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ALExandra09 Uto Feb 09, 2010 8:57 pm

Bolje ici nego ne ici, u svakom slucaju Wink
ALExandra09
ALExandra09

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Uto Feb 09, 2010 11:00 pm

EddieMcCleister ::
LandDownUnder ::ja sam cula da cesto budu skoro iste kompozicije koje se vezbaju na pripremama na faxu
Није баш тако. Композиције формирају на исти или сличан начин, али прошле године на пријемном није био ниједан елемент који се цртао на припремама: на припремама смо цртали коцку (углавном шупљу, од летви), мердевине, гуму и сличне ствари, а на пријемном нас је задесио тобоган, некакав држач за тобоган, онда један дрвени елемент (користи се на стовариштима, служи да би се њиме виљушкаром преносиле разне ствари), онда картонска кутија, некаква велика пластична вангла и она наранџаста флуоресцентна ограда (за обезбеђивање градилишта, радова на путу и сл.)

Slazem se sa Eddiem, to ne mora da znaci... Kod mene je bilo sve u znaku Svetkog prvenstva u fudbalu - trava, fudbalska lopta, suncobran, gajbe piva... Tako da cisto sumnjam da su ovi sa fakulteta bas na priprema donosili zemlju sa travom i slicno... Pretpostavljam (po onome sto se da videti u sali gde se odrzavaju pripreme) da su to razni geometrijski kubusi, gume, stapovi, ogledalo i slicne stvari...
S tim da je kod nas bio problem koji sam pominjao da je jedan broj ljudi imao skiciranu kompoziciju pred prijemni...
ps. Posto je i ove godine Svetsko prvenstvo u fudbalu, moze i vama nesto slicno da se zadesi. Smile
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ALExandra09 Uto Feb 09, 2010 11:40 pm

Very Happy
ALExandra09
ALExandra09

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Uto Feb 09, 2010 11:56 pm

Хахаха. Very Happy Сумњам да ће се понављати.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Uto Feb 09, 2010 11:58 pm

EddieMcCleister ::Хахаха. Very Happy Сумњам да ће се понављати.

Ne budi siguran i naivan. Smile Dovoljno je da daju bilo sta da podseca na afriku - skulpture ili gravure i slicne stvari... Smile
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  LandDownUnder Sre Feb 10, 2010 2:07 am

To ne bi bilo nimalo originalno sa njihove strane, a i ja ne volim fudbal...ne moze to da bude What a Face

A i prosle god su se svi istripovali da ce biti znak univerzijade...
LandDownUnder
LandDownUnder

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Feb 10, 2010 2:45 am

LandDownUnder ::To ne bi bilo nimalo originalno sa njihove strane, a i ja ne volim fudbal...ne moze to da bude What a Face

A i prosle god su se svi istripovali da ce biti znak univerzijade...

Videcemo. Smile Nikad se ne zna. Smile Uzgred, okacio sam vam onaj lik sa dizajn zone...
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ALExandra09 Sre Feb 10, 2010 2:10 pm

Bice nesto vezano za afriku sigurno... tj nesto u vezi tog prvenstva
ALExandra09
ALExandra09

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu