Jel se zna koliko je vremena proslo...?
2 posters
Strana 1 od 1
Jel se zna koliko je vremena proslo...?
Koliko godina je na sajtu fakulteta stajao link ka forumu koji nije radio? Koga secanje najbolje sluzi? Mene dobro sluzi ali problem je sto forum nije radio duze od toga. Prvi put sam bio na sajtu pocetkom 2004e godine, kada sam trazio neke informacije o upisu, od tad nije radio.
Jel zna neko jel radio pre toga?
U svakom slucaju, da li pravite neku relaciju izmedju kvaliteta nastave na nasem fakultetu i ovog primera, gde najmanje 3 godine treba da prodje da bi se postavio jedan phpbb forum i linkovao ka sajtu fakulteta? Posto nekako stekao sam utisak da sve na fakultetu tako funkcionise. Sve se eventualno desi, bilo za 2 godine, bilo za 5 godina, bilo za 10 godina, jedini problem je sto mnogi studenti zavrse sa studijama u medjuvremenu... cekajuci Godoa.
Jel zna neko jel radio pre toga?
U svakom slucaju, da li pravite neku relaciju izmedju kvaliteta nastave na nasem fakultetu i ovog primera, gde najmanje 3 godine treba da prodje da bi se postavio jedan phpbb forum i linkovao ka sajtu fakulteta? Posto nekako stekao sam utisak da sve na fakultetu tako funkcionise. Sve se eventualno desi, bilo za 2 godine, bilo za 5 godina, bilo za 10 godina, jedini problem je sto mnogi studenti zavrse sa studijama u medjuvremenu... cekajuci Godoa.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Re: Jel se zna koliko je vremena proslo...?
jebote pail iskuliraj... da se nismo organizovali ni sada ne bi imali forum...
Re: Jel se zna koliko je vremena proslo...?
Mislim da postoji potreba za odgovorom na ovo pitanje kao i na sva druga pitanja slicne prilike. Da sam znao sve ove sitnice od kojih se ovaj fakultet sastoji, ne bih ga pipao ni govnjivom motkom.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu