archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jel se zna koliko je vremena proslo...?

2 posters

Ići dole

Jel se zna koliko je vremena proslo...? Empty Jel se zna koliko je vremena proslo...?

Počalji  pailhead Sub Dec 22, 2007 7:21 pm

Koliko godina je na sajtu fakulteta stajao link ka forumu koji nije radio? Koga secanje najbolje sluzi? Mene dobro sluzi ali problem je sto forum nije radio duze od toga. Prvi put sam bio na sajtu pocetkom 2004e godine, kada sam trazio neke informacije o upisu, od tad nije radio.

Jel zna neko jel radio pre toga?

U svakom slucaju, da li pravite neku relaciju izmedju kvaliteta nastave na nasem fakultetu i ovog primera, gde najmanje 3 godine treba da prodje da bi se postavio jedan phpbb forum i linkovao ka sajtu fakulteta? Posto nekako stekao sam utisak da sve na fakultetu tako funkcionise. Sve se eventualno desi, bilo za 2 godine, bilo za 5 godina, bilo za 10 godina, jedini problem je sto mnogi studenti zavrse sa studijama u medjuvremenu... cekajuci Godoa.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Jel se zna koliko je vremena proslo...? Empty Re: Jel se zna koliko je vremena proslo...?

Počalji  Lucas Uto Dec 25, 2007 7:59 pm

jebote pail iskuliraj... da se nismo organizovali ni sada ne bi imali forum...
Lucas
Lucas

Broj poruka : 72
Datum upisa : 20.12.2007

http://www.dominante.co.rs/lukamladenovic

Nazad na vrh Ići dole

Jel se zna koliko je vremena proslo...? Empty Re: Jel se zna koliko je vremena proslo...?

Počalji  pailhead Uto Dec 25, 2007 8:41 pm

Mislim da postoji potreba za odgovorom na ovo pitanje kao i na sva druga pitanja slicne prilike. Da sam znao sve ove sitnice od kojih se ovaj fakultet sastoji, ne bih ga pipao ni govnjivom motkom.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu