Princip "Padni pet rokova, pa cemo te pustiti u sestom&
2 posters
Strana 1 od 1
Princip "Padni pet rokova, pa cemo te pustiti u sestom&
Jel moze da se odradi neka generalna kompenzacija za ovaj nacin polaganja ispita koji je aktuelan na arhitektonskom fakultetu? Cesto se desava da su u sled svih ovih silnih promena i noviteta, prvi rokovi nekih predmeta ne polozivi, a zbog raznoraznih peripetija sa poenima koji se dobijaju tokom nastave, ni naredni nisu nista bolji.
Ja bih mnogo vise voleo da imam neki normalni rok sa nekim olaksavajucim okolnostima oko ocenjivanja, nego da olaksavajuca okolnost bude ponavljanje istih zadataka od jula do oktobra. Izgleda da ljudi ne shvataju koliko su praksa i studijska putovanja bitna studentima arhitekture, a za to uopste nemamo vremena.
Ja bih mnogo vise voleo da imam neki normalni rok sa nekim olaksavajucim okolnostima oko ocenjivanja, nego da olaksavajuca okolnost bude ponavljanje istih zadataka od jula do oktobra. Izgleda da ljudi ne shvataju koliko su praksa i studijska putovanja bitna studentima arhitekture, a za to uopste nemamo vremena.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Re: Princip "Padni pet rokova, pa cemo te pustiti u sestom&
hm ne kapiram sta je tacno problem / pretpostavljam da ciljas na UUP i konstrukcije ali treba konkretizovati pitanje (problem) da bi se nesto uradilo
Similar topics
» KKPM- Asistent koji demonstrativno napusta salu u toku vezbi
» Glasajte za polje "Beograd" na Monopolu!
» "oktobar 2"
» Glasajte za polje "Beograd" na Monopolu!
» "oktobar 2"
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu