Gradjena sredina
+4
Silvester
neiw
hugsy
CKAJBOKEP
8 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Gradjena sredina
Obavestenje o kolokvijumu 9. XI 2007. koji ce se odrzati u terminima vezbi za svaku salu posebno.
Kolovijum se sastoji od jedne teme(pitanja; teoretskog pitanja iz dosadasnjeg gradiva) koju pisemo 45 minuta.
Zamolio bih sve studente da ne kasne na kolokvijum radi boljih rezultata.
preporucena literatura: Gradjena sredina, dr.prof. Zoran Nikezic, prvih 60 strana
Kolovijum se sastoji od jedne teme(pitanja; teoretskog pitanja iz dosadasnjeg gradiva) koju pisemo 45 minuta.
Zamolio bih sve studente da ne kasne na kolokvijum radi boljih rezultata.
preporucena literatura: Gradjena sredina, dr.prof. Zoran Nikezic, prvih 60 strana
Re: Gradjena sredina
Drugari, da li neko ima neko detaljnije uputstvo za izradu eseja? U mojoj grupi asistentkinja nije htela da objasnjava jer je profesor vec objasnio na predavanju (ups), vec je samo podelila teme. I cini mi se da je pomenula da ce nesto biti na sajtu ali nema nista osim kurikuluma i one karte. Hvala...
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
Ima, pogledaj arhivu za proslu godinu i postoji predavanje o eseju!
snalazljivost koleginice... inace isto je kao i prosle godine...
Nasla sam! Hvala jos jednom...
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
CKAJBOKEP ::Ima, pogledaj arhivu za proslu godinu i postoji predavanje o eseju!
sigurno je isto?
nama je ass rekla da ce nam okaciti pored kurikuluma na sajtu
ma isto je... bio sam na predavanju i plus zapisivao neke delove i potpuno je isto ka i
prosle godine... a mogli smo i da skidamo predavanja za proslu godinu a ne da kupujemo
knjigu od 1350din!! hehe salim se...
prosle godine... a mogli smo i da skidamo predavanja za proslu godinu a ne da kupujemo
knjigu od 1350din!! hehe salim se...
Da li mislite da smo na pravi nacin bili spremljeni za II kolokvijum iz ovog predmeta...?
Ja bas nisam sigurna... Ako su ocene ocajne na nivou cele generacije (izuzev malog broja studenata koji su odradili kol. super), i to ne samo ove godine, da nije problem u nacinu obrade ovog dela gradiva?
Ja bas nisam sigurna... Ako su ocene ocajne na nivou cele generacije (izuzev malog broja studenata koji su odradili kol. super), i to ne samo ove godine, da nije problem u nacinu obrade ovog dela gradiva?
Silvester- Broj poruka : 79
Godina : 36
Datum upisa : 18.12.2007
Tanjus ::Da li mislite da smo na pravi nacin bili spremljeni za II kolokvijum iz ovog predmeta...?
pa verovatno da jeste... evo, ja sam recimo mislio da sam potpuno skapirao ono parcelisanje bloka, ali dobih samo 6p, a sve sam radio kako je covek rekao na predavanju pred kolokvijum... ni meni nije jasno ...
Posto je kolokvijum generalno lose prosao, mozda postoji mogucnost da ga ponove oni studenti koji bi da poprave ocenu?
Nasa asis. nam je spominjala "polozen" i "nepolozen" kolokvijum... Zna li neko nesto vise o tome?
Nasa asis. nam je spominjala "polozen" i "nepolozen" kolokvijum... Zna li neko nesto vise o tome?
Tanjus ::Posto je kolokvijum generalno lose prosao, mozda postoji mogucnost da ga ponove oni studenti koji bi da poprave ocenu?
cuo sam i ja tako nesto, ali srebalo bi da po bolonji to ne postoji tj. ne postoje neki preduslovi koje moramo da ispunimo, da bismo polagali ispit... kolko skupis, skupis
isto tako gradjevinci imaju uslov da moraju da poloze kolokvijume, da dobiju potpis i jos brdo stvari, da bi samo stekli pravo na polaganje ispita...
po bolonji toga nema...
a i nisu naglasili... tako da ...
Gde su uopste izasli rezultati kolokvijuma?
Anabeli- Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.01.2008
Anabeli ::Gde su uopste izasli rezultati kolokvijuma?
ispred kabineta prof nikezica kab 245, ja mislim
na vratima kab 245 pise da je ispit 25.01.
alexandra...- Broj poruka : 38
Datum upisa : 19.12.2007
Ako je na sajtu fakulteta naznacen 27. 01 kao dan kada se odrzava ispit iz gradjene, nije u redu da se ta informacija menja 2 nedelje pred ispit + sto je taj ispit najpre i bio spominjan sa terminom zvanim 27. 01....
Mada, sve je moguce. Ipak, mehanika je 22. 01... Mislim da cemo do tada uraditi najvise pola seminarskog bez nekih detalja. Ovaj esej nije nesto sto se radi 1-2 dana... Naravno ako se radi nesto ozbiljnije uz koriscenje vise izvora sto se literature tice...
Mada, sve je moguce. Ipak, mehanika je 22. 01... Mislim da cemo do tada uraditi najvise pola seminarskog bez nekih detalja. Ovaj esej nije nesto sto se radi 1-2 dana... Naravno ako se radi nesto ozbiljnije uz koriscenje vise izvora sto se literature tice...
Ja ipak verujem zivoj asistentskoj reci, a to je da je ispit pomeren za 25.-i januar.
Sto se mene tice, dalja diskusija je nepotrebna! Uostalom idu konsultacije 15. pa cemo pitati...
Sto se mene tice, dalja diskusija je nepotrebna! Uostalom idu konsultacije 15. pa cemo pitati...
Tanjus ::
Ipak, mehanika je 22. 01... Mislim da cemo do tada uraditi najvise pola seminarskog bez nekih detalja. Ovaj esej nije nesto sto se radi 1-2 dana... Naravno ako se radi nesto ozbiljnije uz koriscenje vise izvora sto se literature tice...
...A koliko ti mislis da radis taj esej?Samo me zanima gde ces da nadjes vreme da duze proucavas nesto vezano za to...a i ne znam da li si citala nesto od materijala za esej,ali to je tolikooooooo smaranje,da to nije humano,ali nije humano...zaspis na prvoj recenici bukvalno,jos ako imas neku tarde temu...pisi propalo...
Mislim da ovaj esej treba raditi ozbiljnije, jer temu treba obraditi nesto bolje nego sto je to radjeno ranije.. Bar u mom slucaju...
Ja sam stvar shvatila ovako: 1. citati teoriju
2. apsolvirati teoriju (baratati)
3. dati sopstveno misljenje podrzano predhodno proucenom teorijom...
Meni ne zvuci tako jednostavno. Mozda gresim...
Ja sam stvar shvatila ovako: 1. citati teoriju
2. apsolvirati teoriju (baratati)
3. dati sopstveno misljenje podrzano predhodno proucenom teorijom...
Meni ne zvuci tako jednostavno. Mozda gresim...
hmm...ja se izvinjavam,sto nisam upucen,a jel moze neko da mi napise neku temu koju imate...par komada cisto da vidim...
Primeri: Park, Trg, Visespratna stambena kuca, Fenomen dijagonale, Partaje....
Neke su slozenije od drugih, ali se obradjuju u od prilike istom obimu, sto meni smeta, ali nije ni bitno...
Neke su slozenije od drugih, ali se obradjuju u od prilike istom obimu, sto meni smeta, ali nije ni bitno...
Fenomen dijagonale...hahahahahahaha....loood covek...da nije mozda spominjao termin "makro blok", koji je inace on izmislio,i tek dva dana pred predaju nam rekao to,a mi se ubijali prelistavajuci knjige da nadjemo termin...car...
SoSho ::Fenomen dijagonale...hahahahahahaha....loood covek...da nije mozda spominjao termin "makro blok", koji je inace on izmislio,i tek dva dana pred predaju nam rekao to,a mi se ubijali prelistavajuci knjige da nadjemo termin...car...
strasno!
DA, zadat je i "Makro blok" ali nisam znala da je termin njegovog mozga delo...
Hm, kakva zabava...
Hm, kakva zabava...
Ja sam uzela najlakse obradivu temu: Ortogonalne mreze...
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu