metodologija
+14
NeCcie
naturchic
Buba
nevenam
ameridojtega
jetsa
Emil Esov
connie
lussster 5188
danilo
tja sam =]
prof. Voland
sy_arh
pailhead
18 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
metodologija
Utilitarizam je seks.
Kako se polaze ovaj ispit? Vidim na internetu da sam dobio neku temu, odnosno arhitektu, ali nemam predstavu sta dalje. Vidim da ima neko poluuputsvo na stranici za metodologiju ali mi nije bas jasno. Kako se u ovo uklapa onaj peti kolokvijum, posto sam ja razumeo da se to nije radilo kad i ono ostalo vec da ima veze sa ispitom.
I jel zaista neko napisao da je utilitarizam seks i dobio max?
Kako se polaze ovaj ispit? Vidim na internetu da sam dobio neku temu, odnosno arhitektu, ali nemam predstavu sta dalje. Vidim da ima neko poluuputsvo na stranici za metodologiju ali mi nije bas jasno. Kako se u ovo uklapa onaj peti kolokvijum, posto sam ja razumeo da se to nije radilo kad i ono ostalo vec da ima veze sa ispitom.
I jel zaista neko napisao da je utilitarizam seks i dobio max?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Re: metodologija
lepo pise sve u uputstvu...
a ispit se polaze usmeno , tako sto se pojavis odredjenog dana (bice i za to istaknuti spiskovi kad je ko) .. doneses elaborat koji treba da sadrzi tvoj seminarski, i sve prethodne radove..i branis sve to..
a ispit se polaze usmeno , tako sto se pojavis odredjenog dana (bice i za to istaknuti spiskovi kad je ko) .. doneses elaborat koji treba da sadrzi tvoj seminarski, i sve prethodne radove..i branis sve to..
sy_arh- Broj poruka : 41
Godina : 38
ja samo znam da je jedan moj izvesni prijatelj napisao da je utilitarizam kada covek zeli da ima sex sa psom uz pomoc lubrikanta i dobio je 0 poena...
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
e ljudi, da ne zna neko jesu li obavezni svi ovi termini konsultacija (9. tj. Danas, 10., 15., 16.) , ili treba da odemo samo na jedne?
hvala
hvala
tja sam =]- Broj poruka : 30
Datum upisa : 10.12.2007
Jel prethodne radove ponovo stampam posto sam prvi naknadno predao a drugi nisam dobio?
pailhead ::Gde nadje sve te termine?
nem' pojma, tako su mi javili!
znam da postoji vise termina, ali ne znam da li je dovoljno otici na jedne, zbog glupih 6 bodova! i to samo "ako pogodimo smisao"...
Auh ja te nista ne razumem. Ajde molim te pojasni. Kakav smisao, kakvih sest bodova?
Cini mi se kao da hoces da kazes da taj drugi kolokvijum (pretpostavljam, zato sto spominjes 6 bodova) ima veze sa tim konsultacijama. A onda dalje zakljucujem da mozes i da se ne pojavis na konsultacijama, ako ti nije stalo do tih 6 bodova.
Pojasni molim te.
Cini mi se kao da hoces da kazes da taj drugi kolokvijum (pretpostavljam, zato sto spominjes 6 bodova) ima veze sa tim konsultacijama. A onda dalje zakljucujem da mozes i da se ne pojavis na konsultacijama, ako ti nije stalo do tih 6 bodova.
Pojasni molim te.
Ja napisah i seminarski. Da li je pametno da ga nosim na konsultacije, ili da samo napisem te teze u odnosu na seminarski koji sam napisao?
eeee, i to je tacnoMarko Radenkovic ::seminarski se pise onako kako ga shvatis, onda odes kod Vlade i on ti kaze to ti nista nevalja i talentovan si do k...
temu ne mozes da shvatis kako ti hoces vec samo kako Vlada razume......
danilo- Broj poruka : 23
Datum upisa : 30.11.2007
kolega a sta za vas znaci razumeti?
a za vas znaci tema???
da li mi svi u sustini nepostojimo???!!
a za vas znaci tema???
da li mi svi u sustini nepostojimo???!!
ma aludiram bre na Vladu covece!
naravno......kako bi mi bez naseg nalepseg pulena Vlade Milenkovica
danilo- Broj poruka : 23
Datum upisa : 30.11.2007
I jel se zna koje boje duks treba da se obuce da bi se polozio ispit?
hahahahaha.
dobra poenta.imam negde neke goth tange ako oce nesto fetishisticki..
jel konsultacija ima i za drug rokove, posto me mrzi da pisem sada?
ili je to kao to?
dobra poenta.imam negde neke goth tange ako oce nesto fetishisticki..
jel konsultacija ima i za drug rokove, posto me mrzi da pisem sada?
ili je to kao to?
Da, meni baš nije jasan pojam konsultacija i kolokvijuma... Jer ako je to jedno te isto, s jedne strane ne možeš da radiš kolokvijum tako u drugom semestru, a sa druge strane moraju da ti pruže konsultacije za ispit.
da, fakticki.
a onda uvek moze da se ide i u jos vecu banalnost.da ti se recimo poniste poeni sa prvog dela kolokvijuma ako nisi otisao na konsultacije u prvom roku pa ces samo imati fakticki poene sa drugog roka konsultacija, a onda ti to ustvari dodje na isto.....
lol
ovo je samo moja vizija kako njihov mozak moze da funkcionise
i napomnjiem sve je izmisljotina...
nije ni meni jasno..zato sto nisam bio na predavanjima [sue me]
jel neko ko je bio na predavanjima ili na konsultacijama ili gdegod zna kako to funkcionise?
a onda uvek moze da se ide i u jos vecu banalnost.da ti se recimo poniste poeni sa prvog dela kolokvijuma ako nisi otisao na konsultacije u prvom roku pa ces samo imati fakticki poene sa drugog roka konsultacija, a onda ti to ustvari dodje na isto.....
lol
ovo je samo moja vizija kako njihov mozak moze da funkcionise
i napomnjiem sve je izmisljotina...
nije ni meni jasno..zato sto nisam bio na predavanjima [sue me]
jel neko ko je bio na predavanjima ili na konsultacijama ili gdegod zna kako to funkcionise?
Druga stvar, cuo sam price... nay... glasine da se ovaj ispit moze pasti i na to neke sulude nacine. Po zakonu i statutu mi imamo pravo da trazimo komisiju, ili neku intervenciju u slucaju da nismo zadovoljni sa ocenom ili ako mislimo da smo osteceni?
joj ne budi pesimista.
ne verujem da cemo popadati ovo.
a to za komisije pitaj studenta prodekana bwahahahaha
ja ne znam kako to funkcionise.kontam da imas pravo da trazis komisiju ako imas valjan razlog..[uvek se da smisliti]
i ne znam koliko puta imas pravo na tu "pomoc-publike" u toku studiranja
ali to je vec neki drugi topic
ne verujem da cemo popadati ovo.
a to za komisije pitaj studenta prodekana bwahahahaha
ja ne znam kako to funkcionise.kontam da imas pravo da trazis komisiju ako imas valjan razlog..[uvek se da smisliti]
i ne znam koliko puta imas pravo na tu "pomoc-publike" u toku studiranja
ali to je vec neki drugi topic
Ja mislim da imas pravo uvek to da uradis, jer uvek moze da se nadje neka budala koja ce te ostetiti iz nekog razloga. Bar bi tako trebalo. Ako nije tako, treba spaliti studenta prodekana i ovo promeniti. Ako jeste tako... treba spaliti studenta prodekana.
pail ako ikad obnovim Svetu Inkviziciju pozvacu te da budes Veliki Inkvizitor
i mene bas interesuje sta je sa tim konsultacijama u sledecim rokovima... evo ja nameravam da ostavim taj ispit za sledeci rok tako da mi je logicno da te konsultacije imamo i posle... ali posto nam je fax takav kakav je....
ako neko sazana nesto neka nas obavesti..
ako neko sazana nesto neka nas obavesti..
connie- Broj poruka : 27
Datum upisa : 19.12.2007
Kolko sam ja cuo, ne mogu da se setim od koga, konsultacije vaze SAMO za ovaj rok, dobija se 6 bodova za njih. Nece biti konslutacija u sledecim rokovima ali ce rad moci da se preda. Ko ne ode sad na konsultacije nece imati tih 6 bodova, zato sto su konstulacije te napravljene kao neka vrsta kolokvijuma.
Emil Esov- Broj poruka : 23
Datum upisa : 11.12.2007
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu