Geometrija oblika
+9
Obi-Wan
Anabeli
alexandra...
hugsy
Gah-gah
SanjArh
neiw
Silvester
CKAJBOKEP
13 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Geometrija oblika
Obavestenje o dodatnom predavanju za studente I godine osnovnih studija koje ce se
odrzati 12. XI 2007. u AMF arhitektonskog fakulteta.
Molim Vas da prisustvujete svakom dopunskom predavanju, zato sto to prof. Cucakovic radi
svojevoljno. Unapred HVALA!!!!
odrzati 12. XI 2007. u AMF arhitektonskog fakulteta.
Molim Vas da prisustvujete svakom dopunskom predavanju, zato sto to prof. Cucakovic radi
svojevoljno. Unapred HVALA!!!!
Re: Geometrija oblika
Kada ce biti odredjen datum ispita iz geometrije oblika? Da li ce ispit biti sastavljen od citavog gradiva ili gradivo bez prvog kolokvijuma?
Silvester- Broj poruka : 79
Godina : 36
Datum upisa : 18.12.2007
zvanicno ne znam vise sta da mislim o ovom fakultetu!!! ovo je uzas... svi do jednog neljubazni, niko nema nikakvu informaciju,
koga god da pitas u vezi "geometrije oblika" niko ne zna nista, svako tera svoju politiku... ovo ne lici ni na sta!!! sramota...
ne zelim vise da se kidam oko ovoga... totalno rasulo!!!
koga god da pitas u vezi "geometrije oblika" niko ne zna nista, svako tera svoju politiku... ovo ne lici ni na sta!!! sramota...
ne zelim vise da se kidam oko ovoga... totalno rasulo!!!
ispit je 9. II 2008. kad pocinje nemam pojma, a sta ce biti to tek nemam pojma... neko prica da ce biti i ispravka kolokvijuma,
tj. da ce trajati 2+2 sata, koja nije obavezna, a na ispitu ce verovatno biti sve od konusnog preseka pa na dalje!!!
toliko od mene...
tj. da ce trajati 2+2 sata, koja nije obavezna, a na ispitu ce verovatno biti sve od konusnog preseka pa na dalje!!!
toliko od mene...
Ok... Hvala na inf.
Jeste, nacrtna je, ali problem je isti bez obzira na naziv..
Jeste, nacrtna je, ali problem je isti bez obzira na naziv..
CKAJBOKEP ::ispit je 9. II 2008. kad pocinje nemam pojma, a sta ce biti to tek nemam pojma... neko prica da ce biti i ispravka kolokvijuma,
toliko od mene...
Thx, Vlado:). Znaci, nista od uvodnih nagibnica, frontala i sl..?
Ni kocke...?
Hmm... A ko ti se dao te info?
pz!
hm.. e ako ti kazem moracu da te upucam...
tako da... znam ja... salim se... dobio sam informaciju od studenta prodekana
koji je obavio odlican posao za nas, odredio nam termine ispita, a mise nismp ni pomucili!!!
tako da... znam ja... salim se... dobio sam informaciju od studenta prodekana
koji je obavio odlican posao za nas, odredio nam termine ispita, a mise nismp ni pomucili!!!
ee to ce biti u okviru ispita. prvo dolaze oni koji polazu i stari deo, tj. deo sa kolokvijuma i polazu 2 sata,
a sam ispit traje 2 sata i bice deo gradiva od konusnih preseka pa dokle je predavao prof Cucakovic!!
a sam ispit traje 2 sata i bice deo gradiva od konusnih preseka pa dokle je predavao prof Cucakovic!!
a kad ce rezultati kolokvijuma?
Gah-gah- Broj poruka : 81
Datum upisa : 21.12.2007
Pozdrav svima!
Da li neko zna kada mi iz grupe od 1-35 treba da predamo 11. vezbu i domace zadatke? Izgubila sam papir sa beleskama...
I srecno svima u spremanju ispita...
Da li neko zna kada mi iz grupe od 1-35 treba da predamo 11. vezbu i domace zadatke? Izgubila sam papir sa beleskama...
I srecno svima u spremanju ispita...
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
CKAJBOKEP ::ee to ce biti u okviru ispita. prvo dolaze oni koji polazu i stari deo, tj. deo sa kolokvijuma i polazu 2 sata,
Jel to definitivno za ispravku kolokvijuma?
p' tako se prica... videcemo na konsultacijama tokom ovih dana... bice obavestenja!!!
Izasli su danas rezultati kolokvijuma i rekli su da nece biti ispravljanja kolokvijuma pre ispita i da ce na ispitu biti celo gradivo
alexandra...- Broj poruka : 38
Datum upisa : 19.12.2007
e eto informacije!!! mada... sta oni sa gradjevine znaju sta je arhitektura!!!
joj kako ce mene neko da upuca!!! znate i sami da su razne price kruzile o toj nacrtnoj
i da smo sve zivo pokusali i oni opet rade kako hoce... tako da... jezik za zube,
prave i tacke u ruke i udri!!!
joj kako ce mene neko da upuca!!! znate i sami da su razne price kruzile o toj nacrtnoj
i da smo sve zivo pokusali i oni opet rade kako hoce... tako da... jezik za zube,
prave i tacke u ruke i udri!!!
Celo gradivo?!
Izgleda da nisam u toku...
Hocu reci da ipak vazi: ISPIT = CELO GRADIVO, ali cemu onda davanje lazne nade, stalne promene plana, bodovanja... Uh.... Iznervirah se...
Upravo mi crni oblak prelece iznad glave i kako mi se cini taj prvi deo ce biti tezi nego na I kolokvijumu... Raj ...
Pa dobro, bar nosi 40 bodova ako sam barem to dobro shvatila...
Izgleda da nisam u toku...
Hocu reci da ipak vazi: ISPIT = CELO GRADIVO, ali cemu onda davanje lazne nade, stalne promene plana, bodovanja... Uh.... Iznervirah se...
Upravo mi crni oblak prelece iznad glave i kako mi se cini taj prvi deo ce biti tezi nego na I kolokvijumu... Raj ...
Pa dobro, bar nosi 40 bodova ako sam barem to dobro shvatila...
yes... ali... hehe... nem' pojma... UZAS!!! toliku neorganizovanost nisam video nigde... ali nigde!!!
bolje smo bili organizovani mi klinci kad smo se delili u ekipe za fudbal!!! strasno! ali nema veze.
ko zna koliko ce ova odluka trajati i kako ce nas zeznuti naredne nedelje. samo mi nije jasno...
zasto se ne dogovore da lazu isto!! nego svako prica razlicitu pricu!! ma ovo mora da ide u medije...
bolje smo bili organizovani mi klinci kad smo se delili u ekipe za fudbal!!! strasno! ali nema veze.
ko zna koliko ce ova odluka trajati i kako ce nas zeznuti naredne nedelje. samo mi nije jasno...
zasto se ne dogovore da lazu isto!! nego svako prica razlicitu pricu!! ma ovo mora da ide u medije...
CKAJBOKEP ::yes... ali... hehe... nem' pojma... UZAS!!! toliku neorganizovanost nisam video nigde... ali nigde!!!
pa zezaj se ti, ali ovo i jeste za novine!
imamo predmet koji NE POSTOJI zvanicno! Cela katedra nam je sa gradjevine, cak dole idemo i na konsultacije zajedno sa njima, nemamo u rasporedu nacrtnu, tj 'geometriju oblika' i jos nas z....zezaju (da ne koristim ruzne reci) kako stignu! Do juce se nije znalo ni kad je ispit, a jos uvek na sajtu ne pise nista o tome, iako je ispitni rok vec odavno poceo...
jedni pricaju ovako se boduje, drugi onako, pa se onda zamene, pa onda ima kolokvijum, pa nema, pa ima ispit, pa celo gradivo pa delovi, pa domaci... a inace se predmet vrednuje sa samo 3 ESPB boda...
pa dal je to normalno da nam rade?
naravno da nije uredu!! ne salim se ja za medije... mislim sami su prekrsili ugovor sa ovim... a kao prvo
na AF ne postoje "katerdre"... ovo je Bolonja... malo ljudi je upoznato sa nasim problemom... svi nesto
zataskavaju!!! tako ce proci ovo... ali sledece godine... hm...m...m... bolje da paze sta rade!!! mislim sto
je mnogo mnogo je! ok je nacrtna ali u mesec dana ono sto se radi dve godine u ATS-u i nekada 2 semestra
na faxu... mislim sta da kazem dalje... lose ce biti po sve! mala prolaznost ce biti sigurno, a plus koliko vremena
oduzima za samo 3 kredita... vise radimo nacrtnu nego vizis ili pio!!! UZASSSS!!!!
na AF ne postoje "katerdre"... ovo je Bolonja... malo ljudi je upoznato sa nasim problemom... svi nesto
zataskavaju!!! tako ce proci ovo... ali sledece godine... hm...m...m... bolje da paze sta rade!!! mislim sto
je mnogo mnogo je! ok je nacrtna ali u mesec dana ono sto se radi dve godine u ATS-u i nekada 2 semestra
na faxu... mislim sta da kazem dalje... lose ce biti po sve! mala prolaznost ce biti sigurno, a plus koliko vremena
oduzima za samo 3 kredita... vise radimo nacrtnu nego vizis ili pio!!! UZASSSS!!!!
Slazem se...
Uglavnom se svi slazemo oko neorganizovanosti faxa, i slicnih propusta.... Samo, izgleda da ne postoji dovoljno "dokona" osoba da krene u nekakav protest... Pod dokon podrazumevam da neko ima vremena od mnogih obaveza da se jos smara sa isterivanjem pravde...
+ sto mi studenti ni sami ne poznajemo ni statut ni ugovor koji smo mi isti potpisali jer nam je on uslovljavao upis...
Uglavnom se svi slazemo oko neorganizovanosti faxa, i slicnih propusta.... Samo, izgleda da ne postoji dovoljno "dokona" osoba da krene u nekakav protest... Pod dokon podrazumevam da neko ima vremena od mnogih obaveza da se jos smara sa isterivanjem pravde...
+ sto mi studenti ni sami ne poznajemo ni statut ni ugovor koji smo mi isti potpisali jer nam je on uslovljavao upis...
CKAJBOKEP ::naravno da nije uredu!! ne salim se ja za medije... mislim sami su prekrsili ugovor sa ovim... a kao prvo
pa kolko ja vidim, ov njima prolazi bas fino... vrte nas oko malog prsta, a mi se bunimo tako sto ih pljujemo izmedju sebe!
Nacrtna geometrija je jako bitan predmet, i slazem se da treba da je radimo, ali ona se nekada radila DVA SEMESTRA 4+5 i 4+5 casova, odnosno vezbi nedeljno!! to je skoro duplo vise, odnosno 4 puta, ako se uzme u obzir da je bila dvosemestralni predmet... I jos nam sve racunaju kao da radimo GEOMETRIJU OBLIKA!
cini mi se da smo na nivou generacije prilicno neorganizovani, tj da svako gleda samo sebe... to nije dobro
neiw ::pa kolko ja vidim, ov njima prolazi bas fino... vrte nas oko malog prsta, a mi se bunimo tako sto ih pljujemo izmedju sebe!
Nacrtna geometrija je jako bitan predmet, i slazem se da treba da je radimo, ali ona se nekada radila DVA SEMESTRA 4+5 i 4+5 casova, odnosno vezbi nedeljno!! to je skoro duplo vise, odnosno 4 puta, ako se uzme u obzir da je bila dvosemestralni predmet... I jos nam sve racunaju kao da radimo GEOMETRIJU OBLIKA!
cini mi se da smo na nivou generacije prilicno neorganizovani, tj da svako gleda samo sebe... to nije dobro
Upravo tako, postigli su da mi budemo jedni drugima konkurencija, a da pritom imamo vezane ruke.
Mislim da bi trebalo da organizujemo strajk...
Anabeli- Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.01.2008
Mislim da je to "pljuvanje izmedju nas samih" dobar pocetak da razmenom misljenja dodjemo do neke organizovanosti... Kada smo se upustili u pricu zvanu "Arhitektonski fakultet" nismo znali ni toliko... Nije realno odmah biti organizovan i spreman za neku vrstu strajka. Mislim da je bilo potrebno upoznati citavu stvar.
I da, slazem se za ovo o konkurenciji i za ono da svako gleda sebe... Dodala bih i nekolegijalnost koja nije tako cesta, ali se javi.
I da, slazem se za ovo o konkurenciji i za ono da svako gleda sebe... Dodala bih i nekolegijalnost koja nije tako cesta, ali se javi.
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu