Geometrija oblika
+9
Obi-Wan
Anabeli
alexandra...
hugsy
Gah-gah
SanjArh
neiw
Silvester
CKAJBOKEP
13 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Geometrija oblika
Tanjus ::Mislim da je to "pljuvanje izmedju nas samih" dobar pocetak da razmenom misljenja dodjemo do neke organizovanosti... Kada smo se upustili u pricu zvanu "Arhitektonski fakultet" nismo znali ni toliko... Nije realno odmah biti organizovan i spreman za neku vrstu strajka. Mislim da je bilo potrebno upoznati citavu stvar.
I da, slazem se za ovo o konkurenciji i za ono da svako gleda sebe... Dodala bih i nekolegijalnost koja nije tako cesta, ali se javi.
Pa i nije realno, ali mi smo na ovom faxu sada 'vec' 4 meseca i mislim da je bilo dovoljno da skapiramo neke stvari...
Ne bi skapirali da nije postojala diskusija medju nama...
Hocu da kazem da ranije nismo ni mogli zaista da vidimo probleme. Sada imamo prvi ispitni rok i kapiramo da fax (ne)funkcionise kao sto smo zamisljali. Da?
Hocu da kazem da ranije nismo ni mogli zaista da vidimo probleme. Sada imamo prvi ispitni rok i kapiramo da fax (ne)funkcionise kao sto smo zamisljali. Da?
Silvester- Broj poruka : 79
Godina : 36
Datum upisa : 18.12.2007
da ne samo da ne funkcionise kako smo zamisljali, nego ne funkcionise onako kako bi trebalo da funkcionise!Tanjus ::Ne bi skapirali da nije postojala diskusija medju nama...
Mislim da je najgora stvar od svega to sto smo svi svesni da prave budale od nas i da se svi bunimo i svi smo slozni oko ovoga, ali smo apsolutno nemocni pred njima. Uostalom maksimalno su iskoristili priliku sto smo "novi" i neupoznati sa mnogim stvarima, cisto sumnjam da bi se ovako nesto desilo na drugoj i trecoj godini da ne spominjem master!!!!
alexandra...- Broj poruka : 38
Datum upisa : 19.12.2007
Trebalo bi pozvati mastere da strajkuju s nama - one koji po Bolonji moraju svi da placaju 6ooo evra po godini...
Anabeli- Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.01.2008
ljudi, konkurencije je dobra stvar... tera nas da postajemo sve bolji i uvek jurimo vise... kolegijalnost...
to je davno nestao izraz kod nas, ne samo na faxu, vec i u zivotu! a sto se tice strajka, moze... ali nadjite
mi osobu koja je dokona kao sto kolega kaze da zanemari svoje obaveze i pocne da se bavi organizacojom
strajka... nije frka, ko hoce, vrlo rado ce parlament da odradi taj posao... tj. da ga uputi u sve detalje!!!
sto se tice neorganizovanosti, u tom slucaju tesko je pricati o bilo cemu... svi smo ovde novi, niko nije upucen
dovoljno u rad fakulteta, niti u sam program da mozemo da ih hvatamo, tj. jurimo greske!!! polako ljudi,
tu je drugi semestar, prolece... manje obaveza... bice neko dokon da organizuje strajk, kao prosle godine...
ah.... 7 dana na faxu... ali imajte na umu... koliko god mi bili spremni, nista ne mozemo da uradimo bez
njihove dobre volje! sve je na njima, upravi, ministarstvu...
to je davno nestao izraz kod nas, ne samo na faxu, vec i u zivotu! a sto se tice strajka, moze... ali nadjite
mi osobu koja je dokona kao sto kolega kaze da zanemari svoje obaveze i pocne da se bavi organizacojom
strajka... nije frka, ko hoce, vrlo rado ce parlament da odradi taj posao... tj. da ga uputi u sve detalje!!!
sto se tice neorganizovanosti, u tom slucaju tesko je pricati o bilo cemu... svi smo ovde novi, niko nije upucen
dovoljno u rad fakulteta, niti u sam program da mozemo da ih hvatamo, tj. jurimo greske!!! polako ljudi,
tu je drugi semestar, prolece... manje obaveza... bice neko dokon da organizuje strajk, kao prosle godine...
ah.... 7 dana na faxu... ali imajte na umu... koliko god mi bili spremni, nista ne mozemo da uradimo bez
njihove dobre volje! sve je na njima, upravi, ministarstvu...
od kad mi to na prolece imamo manje obaveza extra ako je tako
alexandra... ::od kad mi to na prolece imamo manje obaveza extra ako je tako
pa najvise obaveza imamo u januaru i junu iz toga sledi da na prolece imamo manje obaveza
inace, sto se tice strajka, kako jedna osoba da organizuje strajk! Tako nikad nista necemo uraditi, ako svi traze 'jednu osobu'... Istina je da neko mora da pokrene to pitanje, ali dalje tu mora mnogo vise ljudi da ucestvuje!
I ucestvovace...
Ali zasad je najbitniije da dok nam oci ne a onda cemo da razmisljamo o strajku...
Mislim da ce to upaliti... Omladina uvek uspe! Zapamtite to...
Ali zasad je najbitniije da dok nam oci ne a onda cemo da razmisljamo o strajku...
Mislim da ce to upaliti... Omladina uvek uspe! Zapamtite to...
Zna li neko kada izlazi ukupan broj poena sa vezbi?
Obi-Wan- Broj poruka : 1
Datum upisa : 17.01.2008
Zar nije vec trebalo???
Valjda je 16. 01 trebalo da izadju rezultati i da bude omogucen uvid u radove...
Nisam bila tako da ne znam....
Valjda je 16. 01 trebalo da izadju rezultati i da bude omogucen uvid u radove...
Nisam bila tako da ne znam....
Silvester- Broj poruka : 79
Datum upisa : 18.12.2007
Ja sam bila, tek juce je bila predaja opravdanja, mada mislim da i za to ima jos nekoliko dana fore, pa ce nadam se onda konacno moci da nam izracunaju bodove...
A zna li neko postoje li i sada neki primeri testova za vezbanje kao sto su bili na gradjevini pred kolokvijum?
A zna li neko postoje li i sada neki primeri testova za vezbanje kao sto su bili na gradjevini pred kolokvijum?
hugsy- Broj poruka : 60
Godina : 35
Datum upisa : 05.01.2008
Je l' imamo jos fore da odnesemo domace?
Meni su ostala samo dva da predam...
Anabeli ::Je l' imamo jos fore da odnesemo domace?
kod koga si?
neiw ::Anabeli ::Je l' imamo jos fore da odnesemo domace?
kod koga si?
Kod Magdalene.
Znam da ima ponedeljkom konsultacije...
Anabeli ::neiw ::Anabeli ::Je l' imamo jos fore da odnesemo domace?
kod koga si?
Kod Magdalene.
Znam da ima ponedeljkom konsultacije...
i ja sam... ne znam, i meni fali mislim 4 domaca... stvarno ne znam...
ja sam nesto nacula da moze sutra...
mislim da bi vlada mogao nesto da kaze kao najinformisanija osoba na ovom forumu...
mislim da bi vlada mogao nesto da kaze kao najinformisanija osoba na ovom forumu...
ye ye, sorry people malko sam bio zauzet ovih dana..!!
inace mogu da se donesu domaci na svim konsultacijama do ispita!!
a sto se tice ocenjivanja, opet vazi ono... na svim vezbama prosek 5.5 poena
i imate srecan broj... 30p na vezbama!!!
CKAJBOKEP ::ye ye, sorry people malko sam bio zauzet ovih dana..!!
extra za domace...
cekaj, a nije 5.0?? morali su da nas zaj... bar malo... onako ciganski...
....bem li ga!!! to je novost... ma moraju malo... radi fore!!!
da bude zanimljivije...
da bude zanimljivije...
Dokle bre vise sa zanimljivostima
ucite deco nacrtnu, trebace vam i to zaista.
nije ona bez veze uslovna ( bar meni bila )
nije ona bez veze uslovna ( bar meni bila )
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
driblaju nas, svaka im cast. Cula sam da se na dan ispita prvo popravlja prvi kolokvijum, pa se onda radi ispit koji obuhvata celo gradivo? kologe, ima li neko pouzdanu info? ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaajte, kad se vec popravlja prvi deo, zasto onda za ispit imamo celo gradivo? jedan smer na gradjevini (pise na oglasnij tabli pored kabineta za konsultacije, toliko sam se smorila cekajuci ass da sam procitala obavestenje) ima oslobadjajuce kolokvijume tj. ako poloze oba, ne moraju na ispit..
kod nas je taaaaaaaaaaaako komlikovano..
kolege iz parlamenta, cackajte nesto po ovom pitanju... ne mogu da obnavljam celo gradivo za ispit...
kolege iz parlamenta, cackajte nesto po ovom pitanju... ne mogu da obnavljam celo gradivo za ispit...
Gah-gah- Broj poruka : 81
Datum upisa : 21.12.2007
Gah-gah, malo je kasno da se sad to cacka...
Gah-gah :: jedan smer na gradjevini (pise na oglasnij tabli pored kabineta za konsultacije, toliko sam se smorila cekajuci ass da sam procitala obavestenje) ima oslobadjajuce kolokvijume tj. ako poloze oba, ne moraju na ispit..
gradjevinci nemaju ni deo nacrtne koju mi radimo ( bar je tako bilo u moje vreme, a znam jer mi cimerke bile na gradjevini)
kao shto rekoh, uchite nacrtnu, da je znate u pola dana i pola noci, valjace vam i to mnogo.
ako nesto nije jasno, na konsultacije kod Djordja, poshto je on jedini dovoljno struchan i dovoljno voljan da objashnjava. Za razliku od koleginice koja daje pogreshne smernice.
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina :: arhiva 2007 2008
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu