Studio 2
+9
ivan
Lazar
SoSho
pailhead
teodora_xiix
Lightbulb
Bukinjo
rick_sha
Szarius
13 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Transfer
Menjam Tekica za Rifat ili studenjak I uz doplatu.
sta.hoces@yahoo.com- Broj poruka : 1
Godina : 36
Datum upisa : 18.02.2008
Re: Studio 2
ja ne menjam nista, upao sam gde sam hteo
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
Bukinjo ::ja ne menjam nista, upao sam gde sam hteo
E sad mi je lakse (smajli kojem je u momentu lakse zato sto je Bukinjo upo gde je hteo)
Menjam Blagojevica za tri para belih Active carapa... Bicu na Pe eM-u
Lazar ::za sve nedoumice koje sigurno postoje pogledajte https://arch.serbianforum.info/ii-godina-f3/izbor-studija-t130.htm nije lako razvrstati 300 ljudi po zeljama a pri tom ispostovati i zelje nastavnika Do pre neku godinu sve to je bilo haoticno dakle
pre 4 godine samo izadju spiskovi po azbucnom redu studenata po studijima
pre 3 godine se zakljucilo da ovo nije dobro pa se donesu papiri u amfiteatar pa ko se pre potpise na papir njegov studio - totalni haos
pre 2 godine su se studenti po prvi put izjasnjavali o zeljama i rangirali zelje ali ni to nije bilo dobro jer nije postojao program u koji mozes sve zelje da uneses i da ti izadje izvestaj vec se rucno radilo (ogroman posao pri tom ceste greske i nema ko to da radi ADMINISTRACIJA sve pojede)
tako da ove godine konacno imamo program koji razvrstava studente -moguce su greske ali nisu nepopravljive bitno je da je ovo zazivelo -
na bilo kom drugom fakultetu u srbiji te niko ne pita sta zelis i koliko. Ovako je na zapadu procenjujes sebe i druge *(konkurencija)
Svaka chast na poboljshanju pravljenja spiskova i bash lepo shto te na drugim fakultetima nishta ne pitaju, ali nas su pitali, tako da je trebalo voditi rachuna da ne dodje do greshaka Ja sam ispao najgori student kome je ispunjena 6 zelja (koja mozda i nije bila 6 nego 7), a chini mi se da nemam najgori prosek i da sam prema zeljama, posmatrajuci spiskove, trebao da upadnem u tri studija pre nego u studio u kome sam sada. Greshka vishe ne moze da se ispravi... Sa jedne strane nije loshe da chovek radi neshto shto ga ne zanima, jer ce u praksi nailaziti na slichne situacije. Nije fer prema meni, a ni prema josh ljudi koji su na isti nachin oshteceni, a nadam se da postoji nachin da se ne dozvoli da dodje do iste greshke ponovo i dacu sve od sebe da ga pronadjem. Opravdanje ne postoji,niti je bilo koji tvoj argument dovoljno dobar da me ubedi da spisak nije mogao da se napravi kako treba, a ako chovek prihvati neshto da radi, onda treba da se potrudi da razume koliko je to ozbiljno.
Hotisha- Broj poruka : 11
Godina : 37
Datum upisa : 21.12.2007
Strana 2 od 2 • 1, 2
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu