archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

INSTALACIJE

+9
rick_sha
drum1
kosta
Bukinjo
cinnamon
Lightbulb
TNBmec
pailhead
Angel22
13 posters

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Ići dole

INSTALACIJE Empty INSTALACIJE

Počalji  Angel22 Sre Apr 23, 2008 9:04 pm

Ovo pitanje je vise upuceno predstavnicima godine u vezi predmeta instalacije. Svima je poznato da je taj kolokvijum nosio 35 poena (mada je na samom testu pisalo da vredi 10 poena - 1 poen - 3.5 poena), sto je zastrasujuce mnogo, vise od jedne trecine poena, pa me zanima da li ce se nseto poduzimati po tom pitanju posto jedan dobar deo ljudi nije dobro uradio kolokvijum (ili su oni imali neki trip prilikom ocenjivanja), da ne kazem da se sad neki hvataju za glavu da li ce poloziti taj predmet. Moje misljenje je da bi trebalo organizovati popravni kolokvijum (treba se setiti da je kod Blagojevicke kolokvijum nosio 50 poena, i da nam je izasla u susret i organizovala popravni bas iz tog razloga sto je kolokvijum mnogo poena nosio), makar za one ljude koji su katastrofalno prosli, a znam ih mnogo. Smatram da imamo pravo da to trazimo, jer ako pogledamo malo bolje, mi iz ovog predmeta nemamo klasican ispit i predajemo rad zvanicno 26. maja (ako se nesto ne promeni), u svakom slucaju pre ispitnog roka, i koliko sam nacuo imamo jedan ispitni rok (ispravite me ako gresim). Bice puno losih ocena sto se moze videti po ocenama sa kolokvijuma, ali izgleda da ce biti i puno ljudi koji nece moci da ispune kriterijum od 55 poena.

Poslednji izmenio Angel22 dana Sre Apr 23, 2008 9:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

INSTALACIJE Empty Re: INSTALACIJE

Počalji  pailhead Sre Apr 23, 2008 9:40 pm

A kako izostajanje utice na poene koje nosi elaborat?
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Apr 23, 2008 10:01 pm

Imamo dva kolokvijuma po 35 poena (ukupno 70 poena) i graficki rad koji radimo na vezbama nosi 30 poena, sto ukupno cini 100 poena. Ako mislis na izostajanje sa kolokvijuma ili bilo koju drugu nemogucnost izlaska na kolokvijum, to je zajebana situacija, da ne kazem da je tu stvarno frka. Ili pak, ako mislis ne pojavljivanje na vezbama ne bi trebalo da utice ocenu iz elaborata, ako znas sam da uradis, verovatno zavisi od sale do sale, od asistenta do asistenta, recimo kod mene asistentkinja trazi da donesemo na predaju, pored grafickog rada, i sve potpisane radove, kao dokaz da smo sami radili u toku semestra.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TNBmec Sre Apr 23, 2008 11:39 pm

imas valjda na kraju ispit kao dva kolokvijuma - 70p. to ce pola faksa da radi... ja tako cuo... ali ako tako nije, slazem se sa tobom da smo njb i da bi trebalo da se ponovi kolokvijum (iako se ponasamo kao u srednjoj)
TNBmec
TNBmec

Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Čet Apr 24, 2008 12:20 am

Lojanice, mislis li da ako donesem jedinstven rad (na primer drugacije resenje kuptaila, mozda drugaciji tip crteza, model i sl) mogu da dobijem 30 poena iako sam izostajao, dok ako donesem neki prosecan uobicajeni rad bez pojavljivanja mogu imati probleme?

Ja dobih 22 poena na ovom kolokvijumu, maltene sa elaboratom mogu da polozim.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Čet Apr 24, 2008 12:44 am

Jedinsteven rad u smislu da si ti to uradio (niko ne moze dokazati da nisi), naveo sam primer kako je kod mene u sali . Ja sam kod Milice Pejanovic, i ona nam trazi ono sto smo donosili na vezbe i sto je parafirala da joj donesemo na predaju. Mada tehnika je danas napredovala pa se potpisi mogu veoma lako lazirati, oni ionako ne pamte kome su sta potpisali. U nekim salama, recimo, nema veze da li si donosio ili nisi, tako sam bar nacuo. Kao i obicno za nas fax, jedna materija se radi na vise nacina, negde nesto vazi, negde ne. Ne mora znaciti da ce praviti problem oko rada, preduslov je tacno uradjena kanalizaciona i vodovodna mreza, i naravno predmer i predracun (to se uglavnom uzima iz kataloga a moze se naci i na netu, a na site-u faxa su postavljene podloge), i niko ti nista ne moze. Znaci, resis tacno i nema brige, a koliko znam iz ATS-a si, tako da to ne bi trebalo predstavljati problem.
TNBmec, gledao sam kurikulum za instalacije, i nista ne pise u vezi ispita od 70 poena, jasna je podela da ima dva kolokvijuma po 35 poena, 10 poena (sto su izbacili u toku semsetra i nece ih biti) nenajavljeni kolokvijumi i semestralni rad od 20 poena (tj . sada 30 poena posto nema malih kolokvijuma). Nisam cuo za ispit, i zato sam pokrenuo i ovu pricu cisto da predstavnici provere i obaveste generaciju, pa da insistiraju na popravnom kolokvijumu posto su izuzteno lose ocene. Da ne pricam da mi je jedan ass.,ne znam kako se zove, rekao drsko da nece biti uvida u rad, a znam kako sam uradio i hteo sam da vidim na sta su mi skinuli poene.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Lightbulb Ned Apr 27, 2008 1:04 pm

uvid u radove je bio u cetvrtak u 11h, pisalo im je tamo na onom papiru. moja drugarica je otisla u 3 popodne i opet su joj dozvolili da pogleda rad-ispostavilo se da su joj pogresno sracunali i da ima 2 boda vise... no to nije bitno. pitali smo profesorku za ispit, bice i nosice 70 poena, to je ako nisi zadovoljan poenima sa kolokvijuma, a na ispitu ce biti sve ovo sto je bilo na kolokvijumima.
pailhead sve zavisi kod koga si u sali. kod mene nisi ni morao da se pojavljujes na vezbama, samo doneses elaborat i to ti je to. barem ja tako mislim. Neutral
Lightbulb
Lightbulb

Broj poruka : 85
Datum upisa : 18.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Apr 27, 2008 2:51 pm

Kod Lidije Djokic sam...
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

INSTALACIJE Empty kolokvijum 2!

Počalji  cinnamon Uto Maj 20, 2008 9:53 pm

Da li je popravni kolokvijum iz instalacija u ponedeljak (kada i 2. redovni kol.)?

cinnamon

Broj poruka : 5
Datum upisa : 14.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  TNBmec Uto Maj 20, 2008 10:38 pm

pa nema popravnog, u tome je fora..
koliko ja znam, mozda i gresim? Question
zato ima onog ispita od 70 poena koji zamenjuje oba kolokvijuma..
TNBmec
TNBmec

Broj poruka : 63
Datum upisa : 20.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Uto Maj 20, 2008 10:47 pm

Nemamo popravni kolokvijum, pitali su u mojoj sali asistentkinju.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Uto Maj 20, 2008 10:54 pm

Popravni bi ipak bio kanda glup zar ne? Neko ko je uradio osrednje bi sad bio primoran... ili, iskusen, da radi ponovo iako za to sad nema puno vremena. A ovako, ako bude lose prosao i ispit, bice nekih masovnih ustupaka.

Jos jednom, da li je neko kod Lidije Djokic, i kako se tamo prolazi sa izostancima...?
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Uto Maj 20, 2008 11:07 pm

Pa znas kako, sa jedne strane si u pravu, jer taj dan, koliko znam, ako nije promenjeno, imamo i kolokvijum i "ispit"- predaju semestralnog rada (65 poena u jednom danu!), a sa druge mozda bi bolja varijanta da je bilo popravnog kolokvijuma (naravno ne u terminu drugog kolokvijuma). Koliko sam cuo, Lidija Djokic je ok i opustena, i mislim da sa njom nece biti problema. Sa foruma mislim da je Lightbulb kod nje.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Uto Maj 20, 2008 11:57 pm

Cekaj cekaj cekaj malo sada, kad se predaje semestralni rad?
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Maj 21, 2008 12:11 am

Pail, profanka je rekla da se rad predaje 26. maja, to je ujedno i dan kada imamo taj drugi kolokvijum. Jedino ako nije u zadnjem trenutku promenjeno, mada juce kad sam bio na konsultacijama asistentkinja je potvrdila taj datum predaje.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Sre Maj 21, 2008 12:20 am

danas cujem 2 jun odlozeno.
no, nije potvrdjeno!

Bukinjo

Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Maj 21, 2008 12:25 am

Bilo bi super, ako je tacna informacija da je 2.juna, no to treba proveriti u narednim danima.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sre Maj 21, 2008 2:16 am

Ma cekaj bre, kako to moze, zar to nije deo ispita?!?
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sre Maj 21, 2008 2:17 am

ajoj mila majko kakvo sranje!
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Maj 21, 2008 2:30 am

Pail, ne panici odmah. Bukinjo kaze da je mozda odlozeno. Treba proveriti tu inforamciju. Ja cu sutra to proveriti, i obavsticu na forumu, nije mi problem.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sre Maj 21, 2008 2:40 am

Molim te. Hvala!
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Maj 21, 2008 3:41 pm

Pail, smarao sam sve redom, od kolega do asistenata, i ipak su odlucili da odloze predaju semestralnog rada za 2.jun (najverovatnije), trebalo bi ovih dana okace obavestenje o tome. Pozz Very Happy
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sre Maj 21, 2008 4:18 pm

Ti si moj idol!

Molim te posalji mi vecu sliku da je stavim na desktop Very Happy
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sre Maj 21, 2008 8:36 pm

Vazi, nema problema Smile
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  kosta Čet Maj 22, 2008 10:17 am

Na sajtu fakulteta:

"Instalacije - predaja seminarskog rada 5/21/2008
Seminarski rad iz instalacija predaje se u ponedeljak 02. juna, 2008. godine u 16 sati. Svi radovi se predaju u sali 227."
kosta
kosta

Broj poruka : 20
Datum upisa : 26.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics