archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja

4 posters

Ići dole

kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja Empty kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja

Počalji  drum1 Uto Maj 27, 2008 11:42 am

Question

ovde su uglavnom primeri a malo teorije, ima dosta osnova...zar treba osnove da ucimo.. ili sve primere???
u egipitu ne pise nista samo par lepih slika i to je to.. ja ucim samo iz pdfova.. jel to do dovoljno?

ako ne znate, aj bar misljenje, treba mi moralna podrska:)
drum1
drum1

Broj poruka : 109
Godina : 36
Datum upisa : 18.12.2007

http://www.myspace.com/brkovima

Nazad na vrh Ići dole

kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja Empty Re: kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja

Počalji  Lightbulb Uto Maj 27, 2008 12:05 pm

ona je rekla da nece sve da nam okaci na net. e sad ne znam dal su to prvo bile samo slike, ili samo neki tekst... uglavnom ja sam stekla utisak da samo prezentacije nisu dovoljne i da moras malo vise da se potrudis, kao iz vise izvora da ucis Rolling Eyes pale
Lightbulb
Lightbulb

Broj poruka : 85
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja Empty Re: kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja

Počalji  zoxie Uto Maj 27, 2008 12:11 pm

i ja mislim da je tako, seljanka jedna glupa, jos je i pobrkala predavanja...mnogo mrzim ovaj predmet...
zoxie
zoxie

Datum upisa : 26.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Lucas Sub Maj 31, 2008 2:19 am

zoxie ::i ja mislim da je tako, seljanka jedna glupa, jos je i pobrkala predavanja...mnogo mrzim ovaj predmet...

jel ga zato sto ga mrzis tako dobro znas ??? Razz Razz

btw kad ce rezultati kolokvijuma??
Lucas
Lucas

Broj poruka : 72
Datum upisa : 20.12.2007

http://www.dominante.co.rs/lukamladenovic

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  drum1 Sub Maj 31, 2008 2:45 pm

cim pregleda
drum1
drum1

Godina : 36

http://www.myspace.com/brkovima

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zoxie Sub Maj 31, 2008 7:41 pm

Lucas ::
zoxie ::i ja mislim da je tako, seljanka jedna glupa, jos je i pobrkala predavanja...mnogo mrzim ovaj predmet...

jel ga zato sto ga mrzis tako dobro znas ??? Razz Razz

luka evo ti jedan plez Razz
lol! lol! lol!
zoxie
zoxie

Datum upisa : 26.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu