Ekonomika
+8
lussster 5188
Jade_Saibot
dzoanap
pailhead
pingvince
TetkaH
Timsha
connie
12 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Ekonomika
obavestenje sa sajta fakulteta:
Ekonomika projektovanja i građenja
Obaveštenje za studente 3. godine Osnovnih akademskih studija
[ 5/6/2008 | Studentske ]
Blok predavanja iz predmeta Ekonomika projektovanja i građenja biće održan u amfiteatru u sledećim terminima:
12. juna od 9-13 sati i
13. juna od 9-13 sati
KAKAV JE OVO NACIN???
imamo predvanja u sred ispitnog roka? zasto? zato sto nismo imali kada je trebalo? ma vazi.... znaci jos jedan ispit iz oblasti koju cemo slusati 8 sati i to nekoliko dana pred ispit, posto pretpostavljam da cemo ga imati.... ovo je cista budalastina!! ajde ako neko zna nesto vise o ovome neka kaze.... ovo je cirkus.
i zar predstavnik godine na procesu nije rekao da predavanja nece biti?
Ekonomika projektovanja i građenja
Obaveštenje za studente 3. godine Osnovnih akademskih studija
[ 5/6/2008 | Studentske ]
Blok predavanja iz predmeta Ekonomika projektovanja i građenja biće održan u amfiteatru u sledećim terminima:
12. juna od 9-13 sati i
13. juna od 9-13 sati
KAKAV JE OVO NACIN???
imamo predvanja u sred ispitnog roka? zasto? zato sto nismo imali kada je trebalo? ma vazi.... znaci jos jedan ispit iz oblasti koju cemo slusati 8 sati i to nekoliko dana pred ispit, posto pretpostavljam da cemo ga imati.... ovo je cista budalastina!! ajde ako neko zna nesto vise o ovome neka kaze.... ovo je cirkus.
i zar predstavnik godine na procesu nije rekao da predavanja nece biti?
connie- Broj poruka : 27
Godina : 38
Datum upisa : 19.12.2007
Re: Ekonomika
katastrofa,dva dana za redom po 4 sata predavanja u ispitnom roku....Nemam komentar!
Timsha- Broj poruka : 10
Datum upisa : 10.12.2007
AAAAAAAAAAAAAAALO BRE!!!! MA NECEMO TAKO!
RADENKOVICU BRE, ZASTO TE NE SLUSAJU???!
JA NECU PREDAVANJA IZ FANTOMSKOG PREDMETA. tacka.
izvinjavam se na caps locku, ali iznervirala sam se.
RADENKOVICU BRE, ZASTO TE NE SLUSAJU???!
JA NECU PREDAVANJA IZ FANTOMSKOG PREDMETA. tacka.
izvinjavam se na caps locku, ali iznervirala sam se.
Koji su to fazoni,sta je to?
Predstavnici,radte li vi nesto?!
Sad bi najbolje bilo da vse udruzimo i da izbojkotujemo sve to i tog/tu kretena od profesora! ko je j...e!!!!
Predstavnici,radte li vi nesto?!
Sad bi najbolje bilo da vse udruzimo i da izbojkotujemo sve to i tog/tu kretena od profesora! ko je j...e!!!!
pingvince- Broj poruka : 42
Godina : 37
Datum upisa : 12.12.2007
fax nam je idiotski, ali mi smo jos veci idioti ako ovo prihvatimo!
ako predstavnici godine kojim slucajem poseciju forum neka se oglase da vidimo o cemu se radi.
ja bih da svi bojkotujemo ta predavanja i ispit i na neki nacin da ih primoramo da nam taj jedan jadni kredit podele na regulativu i sociologiju.
kakav je to nacin?!?!?!
ako predstavnici godine kojim slucajem poseciju forum neka se oglase da vidimo o cemu se radi.
ja bih da svi bojkotujemo ta predavanja i ispit i na neki nacin da ih primoramo da nam taj jedan jadni kredit podele na regulativu i sociologiju.
kakav je to nacin?!?!?!
Ali zasto niko nije postavio ovo pitanje dok je trajao semestar, a predavanja nije bilo?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Siguran sam da predavanje koje je izmedju 7 i 8 petkom... ne bi bilo bas puno poseceno u svakom slucaju, sta vas briga da li je odrzano tokom semestra, ili odjednom tokom ispitnog roka.
Moja poenta je, cim se niko nije pitao protekla 4 meseca sta se desavalo sa ovim predmetom, siguran sam da ne bi dolazio ni na predavanja...
Moja poenta je, cim se niko nije pitao protekla 4 meseca sta se desavalo sa ovim predmetom, siguran sam da ne bi dolazio ni na predavanja...
Nije poenta u tome da li bi isli na predavanja ili ne,nego sad iz ovoga sledi da bi svi profani mogli tako u sred ispitnog roka da nam organizuju blokove predavanja u 2 dana i da zavrse posao?! \jel da? Sto bi se mucili da nam drze predavanja 12 nedelja?
Predmet je izmishljen i a trebao im je ceo semestar da izmisle profesora...
Tako da bi im bolje bilo da ga zaborave i prave se da nikada nisu zakazali predavanja ...
...ili neka mi vrate 50 eura ....
A niko nije postavio ovo pitanje tokom semestra zato shto nije degen...
Tako da bi im bolje bilo da ga zaborave i prave se da nikada nisu zakazali predavanja ...
...ili neka mi vrate 50 eura ....
A niko nije postavio ovo pitanje tokom semestra zato shto nije degen...
dzoanap- Broj poruka : 1
Datum upisa : 20.12.2007
Zasto je to opsti stav koji vlada na nasem fakultetu? Sta god da pitam, a da se tice buducnosti dalje od nedelju dana, naidje na veoma neprijateljski stav.
Zasto je bilo degenski pitati "a sta ce se desiti sa onim predmetom koji nam je u kurikulumu, ali ga... nema?"
Zasto je bilo degenski pitati "a sta ce se desiti sa onim predmetom koji nam je u kurikulumu, ali ga... nema?"
Nije ovo ni prva ni poslednja ovakva stvar na ovom fakultetu, mene samo zanima zasto se svi probude u pet posle 12...
Joj koji su biseri!!! Sad su jos zakazali i one obavezne konsultacije iz procesa,u periodu predavanja ekonomike!!!
Ajd jos nesto da smisle,da me oduseve svojom organizovanoscu..
Ajd jos nesto da smisle,da me oduseve svojom organizovanoscu..
pail, ne znam da li si bio u toku, ali predavanja nismo imali zato sto fax nije mogao da se dogovori sa profesorom, dakle pitanje je bilo postavljeno!
ispred studentske sluzbe stoji obavestenje vec par meseci da ce nastava biti odrzana u blokovima, ali nije pisao datum, tako da samo mogli samo da nagadjamo kada ce to biti, a naravno niko nije pomisljao da ce biti u vreme ispitnog roka.
a i predstavnik godine je rekao da predavanja nece biti na zadnjem predavanju iz procesa, bas zato sto sada ostaje samo termin koji je u ispitnom roku, tako da...
ispred studentske sluzbe stoji obavestenje vec par meseci da ce nastava biti odrzana u blokovima, ali nije pisao datum, tako da samo mogli samo da nagadjamo kada ce to biti, a naravno niko nije pomisljao da ce biti u vreme ispitnog roka.
a i predstavnik godine je rekao da predavanja nece biti na zadnjem predavanju iz procesa, bas zato sto sada ostaje samo termin koji je u ispitnom roku, tako da...
Nisam u toku onda.
Ali dobro, koncenzus nije da je debilno postaviti pitanje unapred?
Sta da kazem, pridruzite se protestu, izbojkotujte ispite, izbojkotujte master...
Ali dobro, koncenzus nije da je debilno postaviti pitanje unapred?
Sta da kazem, pridruzite se protestu, izbojkotujte ispite, izbojkotujte master...
meni je najludje sto ako zelis da radis praksu u ovom periodu pre ispitnog roka moras da potpises dokument da se fakultet oslobadja odgovornosti ako padnes neki ispit zbog nedostratka vremena... zato sto sam biras da sad radis praksu mesto kasnije! a sada oni organizaju nastavu u pomenutim periodu.... mislite da su potisali da sami sebe oslobadjaju odgovornosti ako neko nesto padne?
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
hahahahaha
ma malo sutra
kakve smrdljive akcije.ja otpocetka godine mislio da je predmet otkazan.
mamu im je$$$.a kakve su oneo price da ce se poeni koje ta imaginarna ekonomika nosi preneti na organizaciju gradjenja i menadzment?
bezobrazluk...
ne da mi ne pada napamet da se pored onoliko studija sto imam da crtam i istorije koja mi je ostala za treci rok pojavljujem na imaginarnim blokovima predavanja.
kakav je bre to predmet uopste koga mozes posle dva predavanja da prodjes.potpuna bre sprdachina.
a mi ne smemo da dozvolimo sebi da budemo majmuni i da se pojavimo na tom predmetu jer ce cela generacija ispasti majmunska ako to uradimo.
Je#$$$ ko da smo stoka koju premestaju iz obora u obor kad god im padne napamet.presjajno.
ma malo sutra
kakve smrdljive akcije.ja otpocetka godine mislio da je predmet otkazan.
mamu im je$$$.a kakve su oneo price da ce se poeni koje ta imaginarna ekonomika nosi preneti na organizaciju gradjenja i menadzment?
bezobrazluk...
ne da mi ne pada napamet da se pored onoliko studija sto imam da crtam i istorije koja mi je ostala za treci rok pojavljujem na imaginarnim blokovima predavanja.
kakav je bre to predmet uopste koga mozes posle dva predavanja da prodjes.potpuna bre sprdachina.
a mi ne smemo da dozvolimo sebi da budemo majmuni i da se pojavimo na tom predmetu jer ce cela generacija ispasti majmunska ako to uradimo.
Je#$$$ ko da smo stoka koju premestaju iz obora u obor kad god im padne napamet.presjajno.
Ja se iskreno nadam da iz solidarnosti niko nece posetiti to rpedavanje.
Slazem se sa prethodnim. LJUDI, BOJKOTUJTE TA PREDAVANJA!!!
Da nije upravo vreme ovde problem, trebalo bi ici i stati na vrata od amfiteatra kako niko ne bi mogao da udje.
haha stati na vrata amfiteatra.. sta ces da radis da se bijes sa ostatkom generacije koji ce hteti da ide... ove akcije nisu mogle da se izvedu ljudski ni u srednjoj skoli tako lako.. mislim da se ceo razred skupi i izbojkotuje nesto.. a kako ces to da uradis na faksu, sa 250 ljudi koje boli dupe jedne za druge
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
U pravu si, potpuno sam smetnuo sa uma da studenti zavšne godine diplomskih studija nisu ništa zreliji od srednjoškolaca kojima se ne radi kontrolni.
ja necu otici, kapiram da ce biti ljudi koji hoce, ali treba da usledi zalba ako oni stvarno misli da se polaze ovaj ispit. stoka bre sve.
ja bas mislim da treba otici na to i zezati tog mucenog profesora - najamnika koji se prihvatio ovog posla
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Da li je ovaj iz ekonomike bolestan?
Izbacio je predavanje od 65 slajdova?!
Izbacio je predavanje od 65 slajdova?!
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008