Ekonomika
+8
lussster 5188
Jade_Saibot
dzoanap
pailhead
pingvince
TetkaH
Timsha
connie
12 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Ekonomika
ne znam,nisam pogledala koliko teksta ima,ali me svejedno mrzi da to ucim.Ja sam se ponadala da ce dici ruke od tog predmeta,da od toga nece biti nista..
pingvince- Broj poruka : 42
Godina : 37
Datum upisa : 12.12.2007
Pa,Pail,je cenim da je ekonomika jos gora od uup-a i regulative zajedno. tako da..
Poslednji izmenio pingvince dana Sre Jun 11, 2008 9:05 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
josh kad bi dovoljno ljudi citalo ovaj forum
ovako
ja znam da ce se trecina generacije iz cistog straha pojaviti na tim predavanjima...
i zato sto kruze price da ti je samo prisustvo na predavanju dovoljno da polozis predmet ..
u sta ja licno ne verujem
mislim da kolicina materija u mom organizmu koje prouzrokuju srcane napade presrasta granicu normale.
ali to je ok............................................___________________
ovako
ja znam da ce se trecina generacije iz cistog straha pojaviti na tim predavanjima...
i zato sto kruze price da ti je samo prisustvo na predavanju dovoljno da polozis predmet ..
u sta ja licno ne verujem
mislim da kolicina materija u mom organizmu koje prouzrokuju srcane napade presrasta granicu normale.
E ljudi, uozbiljite se, šta ćemo da radimo sa ovime? Hoće li ti pretsatvnici 3. godine reagovati kod proesora, dekana ili gde već, ili ćemo dopustiti da nas svi zajebavaju?! Boli me bre uvo što neki tamo profesor/profesorka nije mogao da uskladi predavanja na fakuletu sa svojim obavezama, i to ne jednom, dvaput, nego čitavi jebeni semestar! Ej, 15 nedelja nas neko zavlači da bi na kraju u sred ispitnog roka došao i rekao "izvinite, ja malo zakasno-la" !!!
nevenam- Broj poruka : 6
Datum upisa : 24.12.2007
lussster 5188 ::
ne ne, to je totalno ok.
xP
sranje brate, igramo se skolice...
a sto je najzalosnije, koliko ja cujem, predstavnici su nemocni jer cike i tete koje bi trebalo da ih saslusaju nece to da urade...
sad mi koleginica kaze da ce posle predavanja biti testovi i da tako moze da se polozi ovo
i sad sam definitivno ubedjena da ne vredi kulirati predavanja jer ce minimum pola generacije doci pola sata ranije da zauzme mesto u amfiteatru....
ako isterujes pravdu na ovom fakultetu samo mozes da naje**s
i sad sam definitivno ubedjena da ne vredi kulirati predavanja jer ce minimum pola generacije doci pola sata ranije da zauzme mesto u amfiteatru....
connie- Broj poruka : 27
Godina : 38
Datum upisa : 19.12.2007
A najveca fora je sto su u istom tom terminu i obavezne konsultacije iz procesa...
hehe
hehe
connie ::
Pa izgleda da ako ne zauzmes dobro mesto u amfiteatru/sali isto samo mozes da najebes.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
brate.. koliko je to pouzdana informacija..??!
dobro, znam, i ja svasta pitam, pobogu, pa to je nas fakultet.. duuhh..
elem.
ako stvarno jeste tacno, onda mogu samo da kazem da je to jako bezobrazno sa njihove strane.
dobro, znam, i ja svasta pitam, pobogu, pa to je nas fakultet.. duuhh..
elem.
ako stvarno jeste tacno, onda mogu samo da kazem da je to jako bezobrazno sa njihove strane.
Ma nije....kako bezobrazno hehe,bas su "slatki"
Samo ,sto se tice te informacije.....jel kao preko tih kolokvijuma mozes da otkacis ispit ili oni nose neki broj poena pa jos plus moras i ispit?
I uopste,odakle je potekla ta informacija?
Samo ,sto se tice te informacije.....jel kao preko tih kolokvijuma mozes da otkacis ispit ili oni nose neki broj poena pa jos plus moras i ispit?
I uopste,odakle je potekla ta informacija?
rekla sam sta sam cula od koleginice... znaci rekla - kazala
connie- Broj poruka : 27
Godina : 38
Datum upisa : 19.12.2007
Jos kakvi su, na oba predavanja ima da bude onaj kolokvijum prisustva okji nosi 46 poena, taman dovoljno da ni sa maksimumom na ispitu, odnosno preostalih 54 poena ne moze da se polozi ispit
hehe
dobra ti ta racunica,ti si bas dobro prostudirao sve fazone na ovom faxu!!!
dobra ti ta racunica,ti si bas dobro prostudirao sve fazone na ovom faxu!!!
pa lepo sutra je ekonomika u terminu procesa, a u petak i procesa i studija...eto na cemu su resili da nas lome, nema sta pravi su maheri...treba lincovati tog nesrecinka koji je prihvatio da za neku sicu odrzi ta dva predavanja iz ekonomike...po kojoj logici smo mi duzni da posecujemo i polazemo izmisljeni predmet koji se pri tom nije ni odrzao? Ja mislim da se svakako treba pojaviti sutra i sabotirati to sranje! Ukoliko ostanete kuci, ljudi koji budu dosli ce lepo odraditi te testove i kao dobra i uzorna deca bice nagradjeni polozenim ispitom, dok cete vi ispasti lenji studenti koji ce ekonomiku morati da polazu u nekom drugom roku...sranje!
mogu ti testovi da budu laki kolko hocete, verovatno je i da ce svi da se isprepisuju i da poloze i tu nema frke, ali zasto se uvek na nasem faxu desavaju ovakve stvari?? nikad se nezna sta ce da se desi sutra! bitan je princip i neznam za vas ali meni je vec dosta da me neko vuce za nos!!!
mogu ti testovi da budu laki kolko hocete, verovatno je i da ce svi da se isprepisuju i da poloze i tu nema frke, ali zasto se uvek na nasem faxu desavaju ovakve stvari?? nikad se nezna sta ce da se desi sutra! bitan je princip i neznam za vas ali meni je vec dosta da me neko vuce za nos!!!
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
prof. Voland ::dok cete vi ispasti lenji studenti koji ce ekonomiku morati da polazu u nekom drugom roku...sranje!
Ili necete dobiti 46 poena koliko nose predavanja.
Ma Pail,odakle ti ta ideja da predavanja nose 46?
NEMA SANSE! Stvarno bi bilo previse da to urade!
NEMA SANSE! Stvarno bi bilo previse da to urade!
Ja iskreno verujem da ce biti nesto poput toga. Pa ovako bi to bilo samo jos jedno predavanje na koje ne mora da se dodje... a to nije sustina naseg fakulteta. Sustina naseg fakulteta je da te $#*#$@#$@# gde stigne i da ti zagorca zivot.
$#%#$@$%^$%^@54
$#%#$@$%^$%^@54
jao sjajno.to sto sam ja imao zakazano kod lekara, znaci da sam propustio i ekonomiku.ma boli me dupe.kad je bal nek je maskenbal
ae ako je neko bio nek napise sta se tu kao desva/radi.
a ionako gomila ljudi na faxu se prema velikoj vecini odnosi kao da smo marginalizovana stoka, tako da sam navikao da budem smatran losim studentom (iako sam redovno na trecoj godini kao i svi ljudi)...al dobro...
odavno je prestao da me boli lepotan za takve stvari...
ae ako je neko bio nek napise sta se tu kao desva/radi.
a ionako gomila ljudi na faxu se prema velikoj vecini odnosi kao da smo marginalizovana stoka, tako da sam navikao da budem smatran losim studentom (iako sam redovno na trecoj godini kao i svi ljudi)...al dobro...
odavno je prestao da me boli lepotan za takve stvari...
Dakle... Jel neko bio na predavanjima??????
Nekako mi sve lici da mi koji ucestvujemo na ovom forumu se skoro svi vodimo kao losi studenti koji ne idu na predavanja
E ovako -
nije bilo kolokvijuma, bilo je potpisivanje prisutnih (s time sto je upisano 200 a na predavanjima bilo 50 ljudi)!
Mozda ce upisivati i sutra tako da vam predlazem da posetite predavanja!
Eto...
nije bilo kolokvijuma, bilo je potpisivanje prisutnih (s time sto je upisano 200 a na predavanjima bilo 50 ljudi)!
Mozda ce upisivati i sutra tako da vam predlazem da posetite predavanja!
Eto...
Licemerjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
nije to licemerje pail, ti ljudi su vecina godine i nemozes im nista
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39