archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pitanje za Lazara Mandica

4 posters

Ići dole

Pitanje za Lazara Mandica Empty Pitanje za Lazara Mandica

Počalji  Mali_Radojica Čet Jul 03, 2008 12:43 pm

Sta se desava sa predajom istorije i teorije arhitekture? Vidim zvanicni jusnki rok izmijenjen jer Lj Blagojevic ima neki termin koji je kasnije nego inace. Onda je Roterka isto odlozila svojima. Prica se tj rekli su mi da si ti trazio neko globalno odlaganje za sve, i sta bi s tim (ako jesi) ? Kad se predaje kod Suvakovica? Jeli problem da se ljudi na vrijeme obavijeste o tome kad ih se direktno tice? Preko sajta faxa, foruma, oglasne table, megafona, kako god..

Mali_Radojica

Broj poruka : 13
Datum upisa : 03.11.2007

Nazad na vrh Ići dole

Pitanje za Lazara Mandica Empty Re: Pitanje za Lazara Mandica

Počalji  pailhead Čet Jul 03, 2008 2:09 pm

Problem je, i nije takva praksa. 2005/2006e, drugoj godini je isto tako, na urgiranje tadasnjeg predstavnika generacija Lazara Mandica, promenjen nacin polaganja ispita iz AK3 (betonske i celicne zgrade) te se umesto usmene odbrane elaborata radio nama dobro poznat ispit.

Zvanicne statistike objavljene na fakultetu vas mozda mogu podsetiti o kom ispitu se radi...
Pitanje za Lazara Mandica Konstrukcijenc1

A spomenucu samo da je bio ponovljen jedan te isti rok i da nikako nije mogao da se polozi do oktobra 2.

Ovim naravno ne napadam, niti kritikujem Lazara Mandica. On je izrazio SVOJE misljenje u ime GENERACIJE (individualac umesto grupe) to stoji. Ali deluje mi da nikome nije smetalo.

Dakle, pod utiskom sam da je praksa ipak da se ovakve stvari rade, da se drugi ne obavestavaju, ali da i tim drugima to ne smeta.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  sanjalica712 Pet Jul 04, 2008 12:35 am

Profesoru sam jutros poslala mejl i odgovorio je pre par minuta. Kaze da se slozio sa predlogom Ljilje Blagojevic, i da radove mozemo predati asistentima do 9-og jula. Sveza informacija iz prve ruke. Radujmo se deco!!! cat

sanjalica712

Broj poruka : 1
Datum upisa : 04.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Pet Jul 04, 2008 12:59 am

pailhead ::Problem je, i nije takva praksa. 2005/2006e, drugoj godini je isto tako, na urgiranje tadasnjeg predstavnika generacija Lazara Mandica, promenjen nacin polaganja ispita iz AK3 (betonske i celicne zgrade) te se umesto usmene odbrane elaborata radio nama dobro poznat ispit.

Zvanicne statistike objavljene na fakultetu vas mozda mogu podsetiti o kom ispitu se radi...
Pitanje za Lazara Mandica Konstrukcijenc1

A spomenucu samo da je bio ponovljen jedan te isti rok i da nikako nije mogao da se polozi do oktobra 2.

Ovim naravno ne napadam, niti kritikujem Lazara Mandica. On je izrazio SVOJE misljenje u ime GENERACIJE (individualac umesto grupe) to stoji. Ali deluje mi da nikome nije smetalo.

Dakle, pod utiskom sam da je praksa ipak da se ovakve stvari rade, da se drugi ne obavestavaju, ali da i tim drugima to ne smeta.

Pail, to samo govori koliko je djubre nas student prodekan... Treba ga smeniti sto pre... Zasto se niste zalili upravi ili sto mu niste napravili neku sacekusu, da mu iskazete svoj bes i sta mislite o tome... Ne mogu da verujem sta se sve desava na ovoj ustanovi...
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mali_Radojica Pet Jul 04, 2008 4:25 pm

Ja samo ne mogu da vjerujem da treba da saznajem o ovome sasvim slucajno od koleginice koja je pisala mejl profesoru, ma dajte ovo je neozbiljnost najgora. Imamo samo TRI ispita u semestru i ovo ne moze da se isprati kako treba? No comment.

Mali_Radojica

Broj poruka : 13
Datum upisa : 03.11.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu