Ima li koga?
4 posters
Strana 1 od 1
Ima li koga?
Vidim da je KONACHNO PRORADIO FORUM FAKULTETA!
ako ima jos nekoga od generacija koje su po starom planu zavrsavale fax - evo malo mesta na forumu i za nas...
aj ljudi... ako ima nekoga da malo pametujemo ovde... mada kontam - da kako je BILO TESKO UOPSTE nagovoriti upravu fax-a da otvori rad foruma fakulteta - da se sve ovo ZESCE NADZIRE i prati svaka rech... al dobro sad... bolje ista nego nista...
ako ima jos nekoga od generacija koje su po starom planu zavrsavale fax - evo malo mesta na forumu i za nas...
aj ljudi... ako ima nekoga da malo pametujemo ovde... mada kontam - da kako je BILO TESKO UOPSTE nagovoriti upravu fax-a da otvori rad foruma fakulteta - da se sve ovo ZESCE NADZIRE i prati svaka rech... al dobro sad... bolje ista nego nista...
Re: Ima li koga?
ja sam tu.......
iz generacije 2002.
i samo da se zna.......
smorilo me sve za medalju!
iz generacije 2002.
i samo da se zna.......
smorilo me sve za medalju!
Mala- Broj poruka : 192
Godina : 41
Datum upisa : 19.01.2008
Eh, a vidis, da si na novom planu ne bi uopste... ucila.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
pailhead ::Eh, a vidis, da si na novom planu ne bi uopste... ucila.
nema veze, zivim ja i sa ovim starim planom i ne zalim za novim
oduvek sam bila staromodna
Ma da, ali tesko je indetifikovati se sa novim studentima, ti ucis i polazes ispite, novi studenti.... umm... novi studenti.... hm... Sta zapravo novi studenti rade? Urbanisto, jesi li imao ti neki ispit u proteklih godinu ipo dana?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
ja uopste i ne zelim da se sa nekim identifikujem ( valjda si mislio poredim )
svako je jedinka za sebe, ima svoje mane i kvalitete, bez obzira na sve drugo.
ne kazem da je bilo ko odusevljen buducim masterima, ali eto, kad ne bude bilo kise i grad ce da poliva bashtu, kako te tako.
svako je jedinka za sebe, ima svoje mane i kvalitete, bez obzira na sve drugo.
ne kazem da je bilo ko odusevljen buducim masterima, ali eto, kad ne bude bilo kise i grad ce da poliva bashtu, kako te tako.
i mene zanima jel ima uopste generacija koja prati plan po bolonji i jedan ispit ili su sve jednosemestralni "radovi" koji zamenjuju ispite? strashno je na sta se fakultet srozao kad ispiti i predmeti koje smo mi pratili 4 semestra i imali usmeni i pismeni ispit iz istih (broj vezbi i zadataka - necu ni da pominjem + obavezno prisustvo na vezbama) pretvore u jednosemestralni predmetchic koji nema ispit ako predate vezbe na vreme i sad se ista ta gemeracija "busa u prsa" kako su ne-znam-kakvi arhitekti i ucheni akademci - a 60% generacije ne zna ni da iscrta tehnichki crtez u autocad-u nego placaju straijim studentima ili ko zna kome da im odrade studio projekte, konstr. sisteme i sl...
R.I.P arhitektonski fakultete kavog smo te mi iz starog programa znali...
R.I.P arhitektonski fakultete kavog smo te mi iz starog programa znali...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu