Materijali
4 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina
Strana 1 od 1
Materijali
Blizi se i ovaj kolokvijum. Sprema li se neko? Kako li ce biti?
šmizla- Broj poruka : 105
Datum upisa : 04.02.2009
Re: Materijali
Nisam jos poceo da ucim
A kolokvijum koliko sam cuo, bice na zaokruzivanje, a pitanja ce pustati preko projektora (sto je po mom misljenju glupo :/ )
Ne cini se tesko, samo treba podele nastrebati..
Offtopic: Da li IKO zna za Umetnost danas sta treba tacno da pisemo i za kada? :S
A kolokvijum koliko sam cuo, bice na zaokruzivanje, a pitanja ce pustati preko projektora (sto je po mom misljenju glupo :/ )
Ne cini se tesko, samo treba podele nastrebati..
Offtopic: Da li IKO zna za Umetnost danas sta treba tacno da pisemo i za kada? :S
Eider- Broj poruka : 12
Godina : 34
Datum upisa : 16.09.2009
šmizla ::Blizi se i ovaj kolokvijum. Sprema li se neko? Kako li ce biti?
Kao sto Eider kaze, kolokvijumi su laki, manje vise na zaokruzivanje ili dopisivanje. Traje 5 minuta i idu slajdovi sa pitanjima podeseni na odredjeno vreme. Jedino treba paziti na vreme i biti skoncentrisan.
Angel22- Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008
Odlicno. Ovo nije normalno sta sve imamo za sledecu nedelju, iskusila sam cari neprospavanih noci... Tri komada ove nedelje. Vidim da mi jos toga sleduje.
šmizla ::Odlicno. Ovo nije normalno sta sve imamo za sledecu nedelju, iskusila sam cari neprospavanih noci... Tri komada ove nedelje. Vidim da mi jos toga sleduje.
Heh, to je tek pocetak. Bolje je se navici sto pre na to. Ja sam imao 4 kolokvijuma u jednom danu (bukvalno od jutra do uvece, sa pauzama) u drugoj godini. Ali opusteno, da se preziveti.
Богами, и ја сам штрикао неколико ноћи.
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
Cega tri komada?šmizla ::Tri komada ove nedelje.
Eider- Broj poruka : 12
Godina : 34
Datum upisa : 16.09.2009
Eider ::Cega tri komada?šmizla ::Tri komada ove nedelje.
Kolokvijumi
Mislila sam na neprospavane noci Ali i kolokvijumi se zahuhtavaju.
šmizla ::Mislila sam na neprospavane noci Ali i kolokvijumi se zahuhtavaju.
Mada nisu poslednje
U to sam sigurna. Makete ce poceti na nos da mi izlaze, a osecam da ce me castiti nekim 6icama. Kakve su uopste inace ocene iz tog predmeta (prostor i oblik)?
Koliko je grozno biti brucos, jedva cekam da prodje prva godina.
šmizla ::U to sam sigurna. Makete ce poceti na nos da mi izlaze, a osecam da ce me castiti nekim 6icama. Kakve su uopste inace ocene iz tog predmeta (prostor i oblik)?
Ne mora da znaci da ce biti sestice Mnogo ti zavisi od asistenta kod koga si Meni je bilo ql u prvoj godini, jer nisam ni bio svestan sta me ceka dalje Bio sam nekako bezbrizan Mada sam opet prva godina (na masteru)
HAhaha pa dobro, jesi prva godina ali vec znas kako sve izgleda... A nama je frka panika dok se ne uhodamo.
A kad je rec o masteru, nadam se iskreno da cu ga zapoceti i zavrsiti negde napolju...
A kad je rec o masteru, nadam se iskreno da cu ga zapoceti i zavrsiti negde napolju...
šmizla :: A kad je rec o masteru, nadam se iskreno da cu ga zapoceti i zavrsiti negde napolju...
Bolje je poceti vani i zavrsiti vani. Mada otom potom Ma znam kako vam je sad, ali ja nisam, kad sam bio prva godina, ni svestan sta je oko mene. Mada mi je prva godina bila dosta opustenija od svih godina.
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu