archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sam forum

+3
Urbanista
Lazar
pailhead
7 posters

Ići dole

Sam forum Empty Sam forum

Počalji  pailhead Sub Dec 22, 2007 7:08 pm

Nema nicega u faq-u, i ne mogu da nadjem neki uvodni tekst, ali me zanima jel ovo zvanican forum arhitektonskog fakulteta, ili ideja nekog studenta? Hoce li se brisati svaka kritika na racun ovog besmislenog fakulteta ili kadra koji samo fiktivno postoji na njemu?

*edit*

Vidim sada da stoji link i na sajtu fakulteta, dakle zvanicno je. Eto, mozda bi moglo da stoji negde gore "ZVANICAN forum studenata arhitektonskog fakulteta" posto neko moze dobiti link ka samom forumu i van sajta.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Sam forum Empty Re: Sam forum

Počalji  Lazar Ned Dec 23, 2007 4:38 pm

Ovo je forum studenta arhitektonskog fakulteta i fakultet kao institucija *(uprava) ne preuzima odgovornost za njegov sadrzaj vec odgovornost za sadrzaj prenosi na studenta prodekana - upravo zbog toga sto se mogu pojaviti nezgodne poruke. Tako da mozes da raspalis do one mere dok ne pocnes da ugrozavas druge - vredjas i sl

Lazar
Admin

Broj poruka : 121
Datum upisa : 26.10.2007

https://arch.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Dec 23, 2007 5:32 pm

Zašto je baš student prodekan apsolutni autoritet? Zašto ne recimo taj savet, ili bilo koje telo koje bi se sastojalo od više članova?
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Ned Dec 23, 2007 8:50 pm

Izvinite, da li biste mogli da ponudite veci izbor smajlija confused
Naime, trenutni izbor je zaista Rolling Eyes jadan.
Unapred hvala!
Urbanista
Urbanista

Broj poruka : 545
Datum upisa : 19.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ameridojtega Ned Dec 23, 2007 11:11 pm

Urbanista ::Izvinite, da li biste mogli da ponudite veci izbor smajlija confused
Naime, trenutni izbor je zaista Rolling Eyes jadan.
Unapred hvala!
shala, nadam se?!
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Ned Dec 23, 2007 11:31 pm

Nije sala Evil or Very Mad

Izbor je stvarno ocajan, a mi smo (studenti arhitekture) skloni vizuelnim komunikacijama tako da slike govore vise od reci, u nasem slucaju - pogotovo! Smajliji su za mene neverovatan nacin izrazavanja i ja bih im dao mesta i na tastaturi. Arrow

Ozbiljan sam. Nisam bas upoznat oko tehnickih mogucnosti ali znam da svaki forum ima svoju bazu Uploada confused

Ako je moguce, hajde da koristimo iz srbovanja.com (recimo) ili da sami Uploadujemo (sto je mozda vec moguce, a ja ne znam kako).

Inace, moji postovi su mnogo korisniji od ovog i zauzimaju oko 12% ovog foruma pa val'da zasluzujem Rolling Eyes
Urbanista
Urbanista

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ameridojtega Pon Dec 24, 2007 12:02 am

au...
zaboravi da sam ista rekao
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Pon Dec 24, 2007 1:22 am

Pa dobro...

Da se vratim prethodnom postu.

Administratoru treba da budemo zahvalni sto se nakanio da radi sve ovo, a ne da cepidlacimo i zameramo na nekakvom "monopolu autoriteta".

Koliko god ljudi radilo na ovome - neki pojedinac ce biti autoritet!

Imam i ja primedbi oko foruma ali nista nije savrseno. Dobro je da smo se okupili na jednom forumu, a ne da lutamo kao ranije na Dizajn zoni, Krstarici idr.

E, da! Svidja mi se sto su teme na Home-u usko vezane za faks, a ne da ovde raspravljamo o zdravlju, lepoti itd.
Urbanista
Urbanista

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  prof. Voland Pon Dec 24, 2007 3:42 am

moja jedina zamerka je sto i dalje nema nikog zivog na ovom forumu...dakle administracijo bavite se marketingom i propagandom!!!
inace ce na kraju se sve opet zavrsiti na isti nacin...jos jedan forum na kome ljudi pricaju iste stvari koje mozes da cujes i po hodnicima faxa i to uzivo!
mislim da je za pocetak obaveza svih vas da privucete ljude da dodju ovde (jedno deljenje letaka nije dovoljno zaista) !
prof. Voland
prof. Voland

Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Pon Dec 24, 2007 3:55 pm

Po meni propaganda nije potrebna!
Potrebno je da ovaj forum bude koristan!
A kad nekog muka natera da pronadje neku informaciju, pa nadje je ovde - vratice se ponovo na ovaj forum.
Urbanista
Urbanista

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  prof. Voland Pon Dec 24, 2007 7:28 pm

da li je drvo koga niko nije cuo da pada, zaista palo? jocolor
prof. Voland
prof. Voland

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Uto Dec 25, 2007 1:06 am

Problem je sto Google ne registruje ovaj forum. Nadam se da ga je administrator prijavio jer se ta procedura ceka.
Dakle, pitam administratora da li prijavio forum Googlu? Ako nije - neka pronadje u Helpu Forumotiona kako se to radi.
Urbanista
Urbanista

Nazad na vrh Ići dole

Sam forum Empty reseno

Počalji  Lazar Uto Dec 25, 2007 4:59 pm

Urbanista ::Problem je sto Google ne registruje ovaj forum. Nadam se da ga je administrator prijavio jer se ta procedura ceka.
Dakle, pitam administratora da li prijavio forum Googlu? Ako nije - neka pronadje u Helpu Forumotiona kako se to radi.

Hvala, sad je reseno ima nas na googlu...

Lazar
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Uto Dec 25, 2007 5:40 pm

lol!
Nema na čemu!
Proverio sam forum na googlu - ima nas!

Tu sam kad god zatreba study
Urbanista
Urbanista

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Lucas Uto Dec 25, 2007 8:10 pm

Urbanista ::Nije sala Evil or Very Mad

Izbor je stvarno ocajan, a mi smo (studenti arhitekture) skloni vizuelnim komunikacijama tako da slike govore vise od reci, u nasem slucaju - pogotovo! Smajliji su za mene neverovatan nacin izrazavanja i ja bih im dao mesta i na tastaturi. Arrow

Ozbiljan sam. Nisam bas upoznat oko tehnickih mogucnosti ali znam da svaki forum ima svoju bazu Uploada confused

Ako je moguce, hajde da koristimo iz srbovanja.com (recimo) ili da sami Uploadujemo (sto je mozda vec moguce, a ja ne znam kako).

Inace, moji postovi su mnogo korisniji od ovog i zauzimaju oko 12% ovog foruma pa val'da zasluzujem Rolling Eyes

nema problema. ajde napravi kolekciju smajlija koji ti se svidjaju pa da ih kacimo...

inace, bilo bi dobro da se odstampa nekoliko banera, pa da se izlepi fax... da ljudi cuju za forum....
dakle... hocemo da pravimo konkurs za dizajn? dobitnik dobija novi set lenjira Razz
Lucas
Lucas

Broj poruka : 72
Datum upisa : 20.12.2007

http://www.dominante.co.rs/lukamladenovic

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Urbanista Uto Dec 25, 2007 9:27 pm

Urbanista
Urbanista

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Nothke Pon Avg 11, 2008 2:31 pm

Ima puno gramatickih i stamparskih gresaka na forumu!!! study affraid

1. U gornjem desnom uglu uvek stoji "Zadnji put si posetio forum Pon Avg 11, 2008 1:47 am" e pa ne kaze se ZADNJI, nego POSLEDNJI!!! Ako je ZADNJI onda mora da postoji PREDNJI, a ne mozes da kazes "Prednji put si posetio...", nego je PRVI i POSLEDNJI. To je inace jedna od najcescih gresaka u srpskom jeziku.

2. U poruci koja stize radi obavestenja o pristigloj privatnoj poruci na pocetku kaze "Ydravo ," sto je ocigledna permutacija Y i Z na srpskoj tastaturi.

Bice ih jos 100%... Molim vas da, ako ste u mogucnosti, ispravite ove greske. Very Happy
Nothke
Nothke

Broj poruka : 3
Godina : 34
Datum upisa : 31.07.2008

http://www.myspace.com/nothke

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  prof. Voland Uto Avg 12, 2008 12:06 am

ja bih samo da napomenem moderatorima da treba nesto smisliti vezano za deo foruma koji se odnosi na godine studiranja, s ozbirom da ljudi koji su zavrsili drugu godinu recimo sada postaju treca, pretpostavljam da nezele da citaju gomilu gluposti koju smo trabunjali mi sa trece tako da bi bilo ok da se recimo ili sve te bajate ( i bahate ) teme pozatvaraju ili obrisu...just a thought! Idea
prof. Voland
prof. Voland

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Lazar Uto Avg 12, 2008 7:07 pm

kada smo pokretali forum ideja je bila da se prave potkategorije arhiva (te i te godine) tako je verovatno najbolje / bolje nego da brisemo

Mada ako pogledas na drugim forumima ne diraju nista - pisu preko onog prethodnog

Ako ima predloga ... tu sam

Lazar
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh