Raspored za letnji semestar 2007/2008
5 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 1
Raspored za letnji semestar 2007/2008
Iako se svi nalazimo u manjoj ili vecoj frci oko ispitnih obaveza, bacite pogled na http://www.arh.bg.ac.yu/code/navigate.asp?Id=2109#482 …I ono sto nas tek ceka…
Prodekan za nastavu je jos 20. decemba ‘okacila’ na sajt fakulteta radnu verziju rasporeda za letnji semester. Za nasu trecu godinu predvidjen je raspored za petak slican onome koji smo imali u zimskom semestru za ponedeljak, tj. od jutra do mraka na fakultetu… Ova verzija rasporeda je radna do 20. januara.
Bilo bi konstruktivno sa nase strane da posaljemo na nivou godine, a ne samo pojedinacno, dopis prodekanu za nastavu sa molbom da koriguje raspored… Slobodnih termina u amfiteatru ima ponedeljkom, taman toliko koliko nama treba, da se ova predavanja posle Studia premeste…
Ako nadjete vremena, razmislite o ovome … Pozdrav
Prodekan za nastavu je jos 20. decemba ‘okacila’ na sajt fakulteta radnu verziju rasporeda za letnji semester. Za nasu trecu godinu predvidjen je raspored za petak slican onome koji smo imali u zimskom semestru za ponedeljak, tj. od jutra do mraka na fakultetu… Ova verzija rasporeda je radna do 20. januara.
Bilo bi konstruktivno sa nase strane da posaljemo na nivou godine, a ne samo pojedinacno, dopis prodekanu za nastavu sa molbom da koriguje raspored… Slobodnih termina u amfiteatru ima ponedeljkom, taman toliko koliko nama treba, da se ova predavanja posle Studia premeste…
InspirijumOg- Broj poruka : 1
Godina : 38
Datum upisa : 15.01.2008
Re: Raspored za letnji semestar 2007/2008
InspirijumOg ::Iako se svi nalazimo u manjoj ili vecoj frci oko ispitnih obaveza, bacite pogled na http://www.arh.bg.ac.yu/code/navigate.asp?Id=2109#482 …I ono sto nas tek ceka…
Ja sam vala slao pojedinacno jer imam problem zato sto pratim modifikovan plan, te mi se predmeti preklapaju. Pretpostavljam da ce stav biti "ko me j....", ali ovu primedbu cu predati i zvanicno cisto da imam u arhivi zvanican dopis - dokas kakva je ovo divljacka institucija.
Ja placam skolarinu.
Da sam na vasem mestu, umesto sto bih sad procitao i zakljucio "je%$# sta ova budala trazi, on je jedan, a ovo je cela generacija", zakljucio bih sledece "au kakvi divljaci, stvar je principa, sutra ce mene ovako da #$#@% na necem drugom".
Divljaci, djubrad, bahatluk.
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Ono sto je sigurno, jeste da rasterecenje jednog dana i prebacivanje predmeta na ponedeljak nikako nece povecati posecenost predavanja! Mali br. studenata u amf-u posledica je, pre svega, sopstvene nezainteresovanosti.
A sto se slobodnog ponedeljka tice (ili petka, svejedno), to nama, studentima iz unutrasnjosti uzasno odgovara, jer mozemo makar na dva dana da odemo kuci... Kao sav normalan svet!!!
Mada, moguce je da ovo odgovara samo meni, pa mi je iz tog razloga drago sto se ovo pojavilo kao nova tema foruma.
Ipak, bilo bi lepo da se ako je ikako moguce i rastereti petak, i ostane slobodan ponedeljak....
A sto se slobodnog ponedeljka tice (ili petka, svejedno), to nama, studentima iz unutrasnjosti uzasno odgovara, jer mozemo makar na dva dana da odemo kuci... Kao sav normalan svet!!!
Mada, moguce je da ovo odgovara samo meni, pa mi je iz tog razloga drago sto se ovo pojavilo kao nova tema foruma.
Ipak, bilo bi lepo da se ako je ikako moguce i rastereti petak, i ostane slobodan ponedeljak....
mimibog- Broj poruka : 10
Datum upisa : 11.12.2007
mislim da bi u svakom slucaju mogao da se bolje organizuje raspored, iako naravno me apsolutno neinteresuje da posecujem socijologiju, ekonomiju ili sta god...iskreno se nadam da prisustvo na ovim predavanjima nije obavezno
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
ma divan je raspored nea sta :S
necu da kazem da cu ici na ove predmete kad znam da necu...prvo vremenski smara mnogo...drugo....sociologija...nisam dzaba imao 3 u srednjoj.
necu da kazem da cu ici na ove predmete kad znam da necu...prvo vremenski smara mnogo...drugo....sociologija...nisam dzaba imao 3 u srednjoj.
Similar topics
» II semestar... Problemi, pitanja, predlozi...
» Raspored
» Digitalna Animacija 3/Konacni raspored
» Digitalna Animacija 1 / konacni raspored
» junski ispitni rok 2008 *nastava
» Raspored
» Digitalna Animacija 3/Konacni raspored
» Digitalna Animacija 1 / konacni raspored
» junski ispitni rok 2008 *nastava
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu