archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upis na master studije sa zavrsenom arhitekturom van BG-a

+5
Angel22
Bukinjo
pailhead
Lazar
gaudi
9 posters

Ići dole

Upis na master studije sa zavrsenom arhitekturom van BG-a Empty Upis na master studije sa zavrsenom arhitekturom van BG-a

Počalji  gaudi Pet Sep 12, 2008 12:59 am

Kao sto sam napisala u naslovu, zanima me kako ide upis na master studije sa zavrsenim osnovnim akademskim studijama na drugom arhitektonskom fakultetu?

gaudi

Broj poruka : 5
Datum upisa : 12.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Upis na master studije sa zavrsenom arhitekturom van BG-a Empty Re: Upis na master studije sa zavrsenom arhitekturom van BG-a

Počalji  Lazar Pet Sep 12, 2008 1:16 am

najbolje je da pitas u studentskoj sluzbi fakulteta tel 3370 - 199, 3218 - 705

Mada koliko ja znam postoji nekakva odluka ili vec preporuka kojom je data prednost pri rangiranju kandidatima AF u Beogradu tako da bi verovatno mogla da upises ali kao samofinansirajuci (3000e)

Postoji problem oko ekvivalencija (izjednacavanja) programa tj morala bi da das razliku u ispitima (osim ako nisi sa pristinskog AF koji ima potpuno isti program kao nas - prepisani) tako da se raspitaj i o ovome

Lazar
Admin

Broj poruka : 121
Datum upisa : 26.10.2007

https://arch.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Upis na master studije sa zavrsenom arhitekturom van BG-a Empty Re: Upis na master studije sa zavrsenom arhitekturom van BG-a

Počalji  gaudi Pet Sep 12, 2008 1:21 am

ok hvala, ne nisam sa pristinskog, vec sa niskog i razlikuju se dosta programi, kod nas ima vise ispita na godini i vise nego kod vas inzinjerskih predmeta... pozz

gaudi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Pet Sep 12, 2008 3:35 am

Bez uvrede, ali samo si nam jos i ti falila na ovu muku, pogledaj drugu temu u ovom forumu.

Bas me zanima da li ce neko uspeti da predje pored gomile nas.
pailhead
pailhead

Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Pet Sep 12, 2008 12:18 pm

ako pail, kazi joj...hahahaha cheers

Bukinjo

Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  gaudi Pet Sep 12, 2008 5:37 pm

Bukinjo ::ako pail, kazi joj...hahahaha cheers

Blago nama sa arhitektama poput tebe!

gaudi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bukinjo Pet Sep 12, 2008 7:19 pm

jbt salim se...ccc...
iz istog smo grada, ali ja od pocetka studiram u BG Wink...

nije bas pozeljno da dolazis ovde...pogotovu zbog ogromne cene...

Bukinjo

Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Pet Sep 12, 2008 7:24 pm

Da to je pravi razlog Bukinjo, nazalost je tako, bolje ne bacati 3000 eura...
Angel22
Angel22

Broj poruka : 434
Godina : 37
Datum upisa : 31.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Jade_Saibot Pet Sep 12, 2008 8:40 pm

ako ih imas... nemoj definitivno ovde da ih potrosis citaj: bacis... bolje pali cigatere njima i slicno.... veruj mi... ko ti da ovaj savet najveci ti je prijatelj... procinjaj malo po forumu i vidi koliko smo zadovoljni faksom
Jade_Saibot
Jade_Saibot

Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Pet Sep 12, 2008 9:08 pm

Ili idi na shmarhitektura.blogspot.com
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  gaudi Sub Sep 13, 2008 8:35 pm

Wow! Ono sto je ovaj momak napisao grozzzno zvuci! Svaki fakultet ima svoje probleme, prospuste, pogotovo sad kada je pocela nastava da se odrzava po "Bolonji". Kako profesori nisu dovoljno upoznati sa takvim nacinom rada, odnosno ne prihvataju je, svaki profesor sta mu se dopada prihvati, ostalo je kako on hoce. Barem je tako kod nas! Mnogo vremena provodimo na faxu, previse grafickih radova, elaborata, kolokvijuma preko glave koji nose bednih 5 poena i jos mnogo toga... Mislila sam da je kod vas nesto bolja situacija, ali koliko vidim sve je isto! Hvala na odgovorima i pozz

gaudi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Sub Sep 13, 2008 9:12 pm

Otkud uopste ta zabluda da bi u Beogradu trebalo da bude bolje?
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Sub Sep 13, 2008 9:14 pm

Ovde je jos gora situacija
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  gaudi Ned Sep 14, 2008 3:07 pm

Nemam pojma odakle mi to, uporedjujuci vas i nas studijski program ucinio mi se zanimljivijim

gaudi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Ned Sep 14, 2008 3:13 pm

Nas studijski program je lepo napisan i lepo zvuci, ali u praksi je sve katastrofa.
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  tsmmv Ned Sep 14, 2008 7:14 pm

hajde da ne preterujemo sad.... jeste li probali da studirate nesto drugo... svi smo ogorceni... uz duzno postovanje... organizacija sutdiranja nam je sr... i stvarno treba hvatati nekog za vrat... ali sto se programa tice... ja mislim da je jedan od boljih na bg univerzitetu, a svakako je bolji od svih programa okolnih arh fakulteta (poprilicno sam upucena)... mnogo mojih prijatelja je "u potrazi za srecom" otislo u beli svet da studira arhitekturu, njihovi pozitivni utisci se uglavnom odnose na postovanje dogovora, organizaciju fakulteta itd., ali ne za program... sta vise, kazu da se u bg-u moze mnogo vise nauciti vezano za mnoge stvari...
treba uticati na fakultet da promeni svoju organizaciju, odnos onih "finih" teta iz studentske prema studentima i slicno, ali nemojte da uplicete program... probajte da studirate nesto drugo u bg-u...

tsmmv

Broj poruka : 6
Datum upisa : 11.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Angel22 Ned Sep 14, 2008 7:23 pm

tsmmv pa to sam upravo rekao da je sve dobro sroceno, da je sve dobro formulisano i da mnogo ozbiljnije pise, pogotovo kada neko sa strane cita... Ali u stvarnosti to jedan veliki vrtlog haosa, nedoslednosti, nista se ne postuje.... Totalna neorganizovanost...
Angel22
Angel22

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  97 Ned Sep 14, 2008 8:19 pm

tsmmv ::
treba uticati na fakultet da promeni svoju organizaciju, odnos onih "finih" teta iz studentske prema studentima i slicno, ali nemojte da uplicete program... probajte da studirate nesto drugo u bg-u...

ljudi, pa ne prave tete program i ne donese jbne odluke na fakultetu. nisu one kandidati za giljotinu.

97

Broj poruka : 37
Datum upisa : 20.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Ned Sep 14, 2008 9:55 pm

Evo ja mogu da otvorim dopisnu skolu i da napravim bolji program od naseg.

Jedina razlika izmedju moje, dopisne skole, i naseg fakulteta je sto od mene neces dobiti diplomu, a na fakultetu mozda hoces.

Program:

Citaj knjige o arhitekturi.
Pretplati se na casopise za arhitekturu.
Idi na gradilista.
Idi na ekskurzije.
Crtaj.
Uci da radis na kompjuteru.
Projektuj.

Eto, sad ne moras da dolazis u Beograd, moj program je bolji.
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pailhead Pon Sep 15, 2008 2:46 pm

E u stvari, ima da mi platis 3000e za ovaj program!

Nego, kad se setim svoje prve godine, po starom planu... Pa procure na dizajnzona.com forumu neki silni dokumenti o bolonji i novom nastavnom planu, i isto tako uzmem ja da citam i raspametim se. To je bila godina kada sam 60 sati nedeljno crtao AC, a u tom novom planu citam imena predmeta poput "3d grafika" "CAAD" i sl. i gledam, ne mogu da verujem da ce to da se uvede od sledece godine, a ja i crtam AC.

Posle, dodjem i ja do tog CAAD-a, i Mirjane Devetakovic, i archneta i odmah mi lakne jer shvatim da nista nisam propustio.

Devojko, moras se paziti u zivotu. Nemoj verovati svakoj gluposti koju procitas. Vodi nekoga ko se razume u stvari koje kupujes, kada ih kupujes. Paket aranzmane za odmore nikad nemoj da biras sama vec to prepusti nekom drugom. I nikako, nikako ne upisuj arhitektonski fakultet u beogradu na osnovu "programa".
pailhead
pailhead

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  lussster 5188 Čet Sep 25, 2008 12:52 am

a da ne spominjemo ovaj prefenomenalni program na masteru kojim sam skroz odusevljen.what a fine job.
NOT:cyclops:
lussster 5188
lussster 5188

Broj poruka : 139
Godina : 38
Datum upisa : 15.12.2007

http://www.myspace.com/althalusdushman

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu