Kako izgleda sam prijemni, u smislu...
+3
radnaskelA
ameridojtega
meow
7 posters
Strana 1 od 1
Kako izgleda sam prijemni, u smislu...
Zanima me samo, kad udjes u tu prostoriju gde se crta (i radi ceo prijemni..), koliko bude ljudi i kako sedite?
Da li moze da se desi da tipa sedis u poslednjoj klupi i uopste ne vidis kompoziciju?
Da li moze da se desi da tipa sedis u poslednjoj klupi i uopste ne vidis kompoziciju?
meow- Broj poruka : 41
Datum upisa : 12.01.2009
Re: Kako izgleda sam prijemni, u smislu...
- 20-30
- kao u osnovnoj i srednjoj
- da
- kao u osnovnoj i srednjoj
- da
ameridojtega- Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007
Pa fenomenalno
ako jos neko ima nesto da mi kaze na ovu temu zaista bih volela da cujem..
Od ovog lika iznad se neces ovajditi,a i mene isto zanima...
radnaskelA- Broj poruka : 3
Datum upisa : 09.01.2009
mozete svratiti na fakultet i uci u bilo koju od ucionica... nizovi klupa u par redova, na ulazu u ucionicu stoji asistent koji ti kaze tvoje mesto (bez nekog reda, kako se njemu prohte).. tako da se moze desiti da sedis metar ispred kompozicije ili u cosku ucionice, pa u svakom slucaju imas problem... ja nisam videla neku tablu koja je bila u kompoziciji, tj nisam joj videla trecu dimenziju pa je bilo malo komplikovano nacrtati dekompoziciju... ali sam upisala i to u prvih tridesetak.
snalazljivost je najvaznija.. veruj mi da oni na osnovu tvog crteza vide i tvoje sposobnosti i inteligenciju... znam to i sama jer nisam neki crtac
snalazljivost je najvaznija.. veruj mi da oni na osnovu tvog crteza vide i tvoje sposobnosti i inteligenciju... znam to i sama jer nisam neki crtac
fornix- Broj poruka : 14
Datum upisa : 23.01.2008
pokusavas da nam kazes da si sposobna i inteligentna?
ameridojtega- Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007
Mene zanima kakav je osecaj kada dodjete tamo u 9 ujutro i vidite svu onu bagru ispred, kako blene u vas kada se pojavite?
Da li je kompozicija necim prekrivena pre pocetka, ili je vidite cim udjete u ucionicu (mislim, cekajuci dok drugi udju, mozete ladno da je razmerite i samim tim brze nacrtate)?
Da li je kompozicija necim prekrivena pre pocetka, ili je vidite cim udjete u ucionicu (mislim, cekajuci dok drugi udju, mozete ladno da je razmerite i samim tim brze nacrtate)?
Marko™- Broj poruka : 85
Godina : 33
Datum upisa : 22.07.2009
ma bre opusti se... meni je bilo skroz opusteno
mozes odma da vidis kompoziciju
mozes odma da vidis kompoziciju
И ја сам бринуо о истим стварима, али не треба се оптерећивати тиме. Једноставно дођеш и црташ шта ти је задато.
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
Lako je tebi sada to da pricas.
a sta dobijemo od pribora?
LandDownUnder- Broj poruka : 36
Datum upisa : 28.11.2009
Pa sve valjda, ti samo poneses dasku za crtanje 50x70 cm, ako zelis.
Сигурно да јесте. Мени је било лакше него некима, јер сам два дана полагао пријемни на грађевини (пријемни немају ништа заједничко) и упао на буџет (окачили су резултате на нету исте вечери) па сам опуштеније радио.Marko™ ::Lako je tebi sada to da pricas.
LandDownUnder ::a sta dobijemo od pribora?
Од прибора смо добили 2 гумице, 2 оловке, 2 фломастера 0.5м. Табла се доносила по жељи. Задатке иначе добијете у формату књиге А3 формата. На првим страницама су били задаци из математике, логике простора и аналогије, а на последњим странама су били задаци из цртања. Задатке које је требало цртати на А4 формату цртали су се на левој или десној половини А3 папира (на средини листа је вертикална иштампана линија). Иначе, вероватно вас занима, папир је био сличан хамеру, с тим што је био тежи (дебљи).
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
Blago tebi, meni se od same pomisli na gradjevinski pegla.
A koliko ti je vremena trebalo da nacrtas onaj tobogan? Ja sam ga video pre mesec dana na nekim crtezima, i uopste ne deluje tesko, mada kapiram da je sve tesko u onakvoj atmosferi.
A koliko ti je vremena trebalo da nacrtas onaj tobogan? Ja sam ga video pre mesec dana na nekim crtezima, i uopste ne deluje tesko, mada kapiram da je sve tesko u onakvoj atmosferi.
Similar topics
» Kako da polozite prijemni ispit *kako smo se mi pripremali
» kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja
» kako izgleda ispit iz urban funk?
» Prijemni 2011
» Prijemni 2013.
» kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja
» kako izgleda ispit iz urban funk?
» Prijemni 2011