archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako izgleda sam prijemni, u smislu...

+3
radnaskelA
ameridojtega
meow
7 posters

Ići dole

Kako izgleda sam prijemni, u smislu... Empty Kako izgleda sam prijemni, u smislu...

Počalji  meow Pon Jan 12, 2009 7:44 pm

Zanima me samo, kad udjes u tu prostoriju gde se crta (i radi ceo prijemni..), koliko bude ljudi i kako sedite?
Da li moze da se desi da tipa sedis u poslednjoj klupi i uopste ne vidis kompoziciju? Suspect

meow

Broj poruka : 41
Datum upisa : 12.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Kako izgleda sam prijemni, u smislu... Empty Re: Kako izgleda sam prijemni, u smislu...

Počalji  ameridojtega Uto Jan 13, 2009 2:26 am

- 20-30
- kao u osnovnoj i srednjoj
- da
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Kako izgleda sam prijemni, u smislu... Empty Re: Kako izgleda sam prijemni, u smislu...

Počalji  meow Uto Jan 13, 2009 2:52 am

Pa fenomenalno Very Happy Mad

meow

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  meow Uto Jan 13, 2009 6:39 pm

ako jos neko ima nesto da mi kaze na ovu temu zaista bih volela da cujem.. Embarassed

meow

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  radnaskelA Uto Jan 13, 2009 9:48 pm

Od ovog lika iznad se neces ovajditi,a i mene isto zanima...
radnaskelA
radnaskelA

Broj poruka : 3
Datum upisa : 09.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  fornix Uto Jan 13, 2009 10:44 pm

mozete svratiti na fakultet i uci u bilo koju od ucionica... nizovi klupa u par redova, na ulazu u ucionicu stoji asistent koji ti kaze tvoje mesto (bez nekog reda, kako se njemu prohte).. tako da se moze desiti da sedis metar ispred kompozicije ili u cosku ucionice, pa u svakom slucaju imas problem... ja nisam videla neku tablu koja je bila u kompoziciji, tj nisam joj videla trecu dimenziju pa je bilo malo komplikovano nacrtati dekompoziciju... ali sam upisala i to u prvih tridesetak.
snalazljivost je najvaznija.. veruj mi da oni na osnovu tvog crteza vide i tvoje sposobnosti i inteligenciju... znam to i sama jer nisam neki crtac

fornix

Broj poruka : 14
Datum upisa : 23.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ameridojtega Sre Jan 14, 2009 1:55 pm

pokusavas da nam kazes da si sposobna i inteligentna?
ameridojtega
ameridojtega

Broj poruka : 79
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Marko™ Pon Mar 15, 2010 12:34 am

Mene zanima kakav je osecaj kada dodjete tamo u 9 ujutro i vidite svu onu bagru ispred, kako blene u vas kada se pojavite? Very Happy

Da li je kompozicija necim prekrivena pre pocetka, ili je vidite cim udjete u ucionicu (mislim, cekajuci dok drugi udju, mozete ladno da je razmerite i samim tim brze nacrtate)? alien
Marko™
Marko™

Broj poruka : 85
Godina : 33
Datum upisa : 22.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  meow Pon Mar 15, 2010 10:08 pm

ma bre opusti se... meni je bilo skroz opusteno
mozes odma da vidis kompoziciju

meow

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Čet Apr 01, 2010 8:17 pm

И ја сам бринуо о истим стварима, али не треба се оптерећивати тиме. Једноставно дођеш и црташ шта ти је задато.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Marko™ Čet Apr 01, 2010 10:55 pm

Lako je tebi sada to da pricas. geek
Marko™
Marko™

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  LandDownUnder Pet Apr 02, 2010 12:47 pm

a sta dobijemo od pribora?
LandDownUnder
LandDownUnder

Broj poruka : 36
Datum upisa : 28.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Marko™ Pet Apr 02, 2010 1:20 pm

Pa sve valjda, ti samo poneses dasku za crtanje 50x70 cm, ako zelis.
Marko™
Marko™

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  EddieMcCleister Pet Apr 02, 2010 3:10 pm

Marko™ ::Lako je tebi sada to da pricas. geek
Сигурно да јесте. Мени је било лакше него некима, јер сам два дана полагао пријемни на грађевини (пријемни немају ништа заједничко) и упао на буџет (окачили су резултате на нету исте вечери) па сам опуштеније радио.

LandDownUnder ::a sta dobijemo od pribora?

Од прибора смо добили 2 гумице, 2 оловке, 2 фломастера 0.5м. Табла се доносила по жељи. Задатке иначе добијете у формату књиге А3 формата. На првим страницама су били задаци из математике, логике простора и аналогије, а на последњим странама су били задаци из цртања. Задатке које је требало цртати на А4 формату цртали су се на левој или десној половини А3 папира (на средини листа је вертикална иштампана линија). Иначе, вероватно вас занима, папир је био сличан хамеру, с тим што је био тежи (дебљи).
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Marko™ Pet Apr 02, 2010 3:17 pm

Blago tebi, meni se od same pomisli na gradjevinski pegla.

A koliko ti je vremena trebalo da nacrtas onaj tobogan? Ja sam ga video pre mesec dana na nekim crtezima, i uopste ne deluje tesko, mada kapiram da je sve tesko u onakvoj atmosferi.
Marko™
Marko™

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu