Prijemni 2011
+2
*J*J*
phi
6 posters
Strana 1 od 1
Prijemni 2011
Da li neko ima bilo kakve informacije o ovogodisnjem prijemnom? Da li je doslo do nekih promena u odnosu na proslu godinu? Cula sam da su prosle godine uveli prostornu kompoziciju umesto logike prostora,pa me zanima da li to vazi jos uvek. Na univerzitetu izbegavaju da kazu bilo sta konkretno ,mada pretpostavljam da su najbolje u sve to upuceni oni koji idu na univerzitet na pripreme... Heeeeelp!!!
phi- Broj poruka : 2
Datum upisa : 17.01.2011
Re: Prijemni 2011
hi:))...ja se spremam i koliko znam,prijemni bi trebalo da bude isti kao i prosle godine,mada se to nikad ne zna...Prosle god su im rekli da se radi maketa u aprilu ako ne i kasnije ...najbolje je da se stalno raspitujes da bi bilo/la u toku
*J*J*- Broj poruka : 16
Datum upisa : 10.10.2010
Cula sam za to,katastrofa.
Pa to i nije toliko lose,da bude kao i prosle godine,mislim da je dosta lakse... Ali,ako jos nesto saznas,obavezno javljaj!
I hvala,u svakom slucaju.
Pa to i nije toliko lose,da bude kao i prosle godine,mislim da je dosta lakse... Ali,ako jos nesto saznas,obavezno javljaj!
I hvala,u svakom slucaju.
phi- Broj poruka : 2
Datum upisa : 17.01.2011
i ja mislim da je lakse,ali opet postoji caka...npr maketa nosi 15 poena,ako to zeznes,nista od faksa...u sustini je sam prijemni laksi,ali je bodovanje zeznuto...uvek moraju da upropaste nesto ...ako nesto saznam javljam
Btw...jel se neko sprema na faxu?...sta se radi tamo?
Jel bi neko mogao da mi napise od cega se sve sastoji prijemni? Koliko ima tih ispita? I kako izgleda i kako radi sa tom maketom?
Totalno sam neinformisana
Totalno sam neinformisana
LateBloomer- Broj poruka : 1
Datum upisa : 17.05.2011
Zna li neko kad je prijemni? I jel izasao informator, cula sam da su nove zbirke izasle ?
dakich- Broj poruka : 4
Datum upisa : 04.10.2009
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_cMXHFfFZ9BPFgTW&Preview=Survey&BrandID=qtrial
Za sve buduce studente!
Za sve buduce studente!
psihihih- Broj poruka : 1
Datum upisa : 31.05.2011
Zdravo,svima! Imam namjeru da upisem arhitekturu cetvrta godina gimnazije... Zanima me kakve su pripreme na fakultetu i kolika je prolaznost otprilike? I da li neko zna kada pocinju pripreme na faksu za prijemni? Hvala!
Srdjan- Broj poruka : 2
Datum upisa : 23.09.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu