Kod koga ici na pripreme?
+9
Lazarus
kikitza
damphyr
Marko™
Angel22
ALExandra09
EddieMcCleister
alekb
LandDownUnder
13 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Kod koga ici na pripreme?
Идеја ти није лоша, с обзиром да имаш ментора за цртање.
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
Blago tebi...
ja nisam bas toliko odgovorna...
ja nisam bas toliko odgovorna...
LandDownUnder- Broj poruka : 36
Godina : 33
Datum upisa : 28.11.2009
A,kazem vam svako ima razlicite metode s obirom sta kome odgovara, naravno
ALExandra09- Broj poruka : 43
Datum upisa : 23.12.2009
Snasla sam se za pripreme!
Hvala!
Hvala!
E,pa lepo... srecno nadalje Pa se vidimo na prijemnom
ALExandra09 ::Znas kako... ja se recimo spremam sama, skupljam zadatke od ovih sto su u BG-u na pripremama... Crtanje mi dobro ide oduvek, ali imam jednu mentorku koja prati kako radim, ne stedim se sto se tice kompozicija, radim sto komplikovanije od sto vise elemenata. Matis sam sama savladala, ostalo i ne moze iko da te nauci, ako nemas osecaj nemas ga...
Radim svakodnevno, u maju cu na one skracene pripreme na fax i to je to...dobro mi ide, veoma dobro
btw, ne pada mi napamet da dajem tolike pare samo za pripreme jos + svaki wknd da se cimam za BG, uostalom draze mi je kad sama ispecem zanat, pa sad...videcemo juna koliko sam uspela u tome
Sve zavisi, sta ti je problem, u cemu si bolja, u cemu ne... da li si samostalna ili vise volis pomoc, samouverena ili ne MOJE VIDJENJE
U pravu si sto se tice logike, to ili kapiras ili ne kapiras, ali ima nekih forica koje ti olaksavaju put do tacnog resenja, tako da ipak i tu mozes nesto da naucis.
Za stereometriju se slazem da moze da se sprema van priprema, ja sam uradio skoro sve zadatke, od kojih vecinu tek treba da radimo na pripremama.
E sad, sto se tice crtanja, ipak mislim da to zahteva neku vrstu poducavanja, jer iako ti imas talenat, moras da znas da ga iskoristis na pravi nacin, a tome te upravo uce ljudi koji imaju iskustva u tome.
Inace svi fakulteti su objavili na svojim sajtovima informacije o prijemnom za 2010.-u godinu, samo arhitektonski nije!
Marko™- Broj poruka : 85
Datum upisa : 22.07.2009
Da, crtanje definitivno iziskuje neku pomoc.
A, za ovu logiku, sto vise radim sve vise pronalazim neke nove nacine
Maaa, cekaju poslednji trenutak
A, za ovu logiku, sto vise radim sve vise pronalazim neke nove nacine
ALExandra09 ::
Цео живот...
Moze li neko da mi kaze brojeve telefona Marije i Lole?(da posalje u pm) Treba da krenem sa pripremama u Bg-u,a vec sam zvala ove sa Velikog spremanja i nije sigurno da ce biti slobodnog mesta od marta,pa bih da se raspitam kod svih...hvala unapred
damphyr- Broj poruka : 6
Datum upisa : 21.01.2010
damphyr ::Moze li neko da mi kaze brojeve telefona Marije i Lole?(da posalje u pm) Treba da krenem sa pripremama u Bg-u,a vec sam zvala ove sa Velikog spremanja i nije sigurno da ce biti slobodnog mesta od marta,pa bih da se raspitam kod svih...hvala unapred
"Великог спремања"? Мислиш ли на припреме на факсу?
Ne,koliko ja znam Veliko spremanje su pripreme koje drzi jedan bracni par,privatno... ne znam da li su oni profesori sa faxa...
Kakvo je tvoje iskustvo sa priprema,kod koga si isao?
Kakvo je tvoje iskustvo sa priprema,kod koga si isao?
ja idem kod Bilje i Brace (Veliko spremanje)
iiii dopada mi se kako se radi tamo.
A meni su oni rekli da ce biti slobodno mesto jer jedna devojka ide u Dubai...i prilicno je sigurna da ce otici...
A meni su oni rekli da ce biti slobodno mesto jer jedna devojka ide u Dubai...i prilicno je sigurna da ce otici...
LandDownUnder ::ja idem kod Bilje i Brace (Veliko spremanje)
E,pa super onda,verovatno cu ja upasti na njeno mesto,posto sam vec zvala i ''rezervisala''...Znaci,nece biti greska ako krenem kod njih?
nece
verovatno cemo biti i u istoj grupi
verovatno cemo biti i u istoj grupi
Ljudi ja planiram sad da pocnem sa pripremama Da li znate da li postoji neka grupa gde ima slobodnih mesta ili da li znate nekog prof koji drzi privatne casove? Moliim vas pomagajte
kikitza- Broj poruka : 6
Datum upisa : 27.03.2010
hahhahaahha i mislila sam da cete tako reagovati btw matematiku mogu spremiti za nedelju dana (idem u gimnaziju-prirodni smer tako da to treba samo da obnovim)... Ali crtanje
Pa hajde ljudi zar bas niko ne drzi privatne
I ja sam prirodni smer, ali savetujem ti da malo više obratiš pažnju na te zadatke, jer ih treba savladati, nisu teški, ali moraju da se pogledaju. A što se crtanja tiče, ja nisam iz Beograda pa ne znam šta bih ti rekao, zovi fax, vidi šta ti oni kažukikitza ::hahhahaahha i mislila sam da cete tako reagovati btw matematiku mogu spremiti za nedelju dana (idem u gimnaziju-prirodni smer tako da to treba samo da obnovim)... Ali crtanje
Lazarus- Broj poruka : 15
Datum upisa : 23.03.2010
Ma ok je za matematiku, to cu izvezbati nego me brine ovo drugo
Hvala puno svakako!
Hvala puno svakako!
Pa znas kako, sto se tice mate, tu si u pravu, to nije tesko i moze da se savlada za manje od mesec dana. Logika i razumevanje, isto. Crtanje iz glave, isto. Ali crtanje kompozicije, tu treba da skapiras perspektivu i da se naviknes da odokativno skidas proporcijske odnose, pa je za to ipak potrebno malo vise vremena, mada ako si talentovana, to ti nece pretstavljati problem.
E da, tu su i makete. Tu treba da brines oko toga kakav ce nam lepak dati za njih...odnosno da li ce nam uopste i dati lepak ili neko 'Juhu' vodenasto sranje.
E da, tu su i makete. Tu treba da brines oko toga kakav ce nam lepak dati za njih...odnosno da li ce nam uopste i dati lepak ili neko 'Juhu' vodenasto sranje.
Kakve makete??? sta ipak ce biti i to? Auuu e pa o tome vec nemam pojma nista... Btw crtanje mi je uvek islo dobro, ali sam, kao za inat, imala problema sa proporcijama, tako da mi je tu neophodna pomoc. Valjda cu pronaci nekog profana
Tnx!
Tnx!
Nije 100% sigurno da ce biti, ali za svaki slucaj, nadji nekog ko sprema i to.
Lepo ja rekoh, mozda bude i biologija.
Lepo ja rekoh, mozda bude i biologija.
Da li neko zna kad ce biti te jednomesecne ,zavrshne pripreme na faxu i da li ce ih uopshte biti?
Alex91- Broj poruka : 2
Datum upisa : 17.11.2009
^ U junu. Ja hteo da idem na taj brzi kurs, cisto da vidim sta se radi tamo, al onda sam skontao da regularno u junu imam pripreme svaki dan, tako da ce to ici malo teze, al ajde.
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu