opet o prijemnom
+2
Milica11
tinchi
6 posters
Strana 1 od 1
opet o prijemnom
Ovih dana bi trebalo da pochnem sa pripremama za prijemi, pa moram da pitam neshto. Ali pre svega da kazhem da sam ovde saznala skoro sve shto me interesuje, pa zato hvala svima zanima me gde mogu da nadjem primere zadataka sa prijemnih od prethodnih godina... I jel mozhe neshto od toga da se nadje na sajmu knjiga? Izvinjavam se ako vetj pishe neshto o ovome, ali stvarno nishta nisam uspela da nadjem. hvala unapred.
tinchi- Broj poruka : 21
Godina : 33
Datum upisa : 20.09.2009
Re: opet o prijemnom
Ja sam krenula evo pre dva dana na casove crtanja i to ce ti nesto dati profesor kod koga ides, a probaj da nadjes od prethodnih geberacija koje su upisale arh, jer mislim da ne mozes da kupis zbirku jer ne stampaju, bar su meni tako rekli...
Milica11- Broj poruka : 26
Datum upisa : 12.06.2009
pa i ja sam chula da nema zbirka... to je bzvz... ali dobro,shta sad. Ja sam evosinotj bila na razgovoru kod choveka koji tje da me sprema i odushevljena sam, ne mogu da chekam da pochnemo i tako hvala ti ako smem da pitam, odakle si?
Naravno, iz Ivanjice sam, ti?
Meni je danas drugi cas i polako napredujemo
Meni je danas drugi cas i polako napredujemo
Milica11- Broj poruka : 26
Datum upisa : 12.06.2009
Iz Krushevca. Ja pochinjem za par dana jedva chekam! leptiritji u stomaku
Збирке са задацима се не штампају већ неколико година уназад. Ти се распитај мало по Крушевцу, ако можеш да нађеш некога ко спремао прошле године (или ранијих година) на факултету (јер су то углавном исти задаци) - милслим да се прошле године спремала једна девојка из Крушевца.
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
e hvala, pokushatju...
Kako je moguce da se ne stampaju, kada sam ja nabavio fotokopiju zbirke? Na vrhu naslovne strane, pise "Univerzitet u Beogradu, Arhitektonski fakultet", na pozadini celog papira je naslikan hol zgrade fakulteta i pise "Zbirka zadataka sa prijemnih ispita za upis na Arhitektonski fakultet u Beogradu od 2004. do 2008. godine."
Tu su svi zadaci i primeri kako treba da izgleda dobro nacrtana kompozicija, dekompozicija itd.
Ladno je bila tema, nacrtati krivi toranj u Pizi, wtf
Tu su svi zadaci i primeri kako treba da izgleda dobro nacrtana kompozicija, dekompozicija itd.
Ladno je bila tema, nacrtati krivi toranj u Pizi, wtf
Marko™- Broj poruka : 85
Datum upisa : 22.07.2009
Колико ја знам факултет није штампао никакву збрирку задатака прошле године. Једино ако су је штампали ове године...
Jesu je stampali ove godine, pise "Beograd, 2009" na dnu. Mada ne kapiram, zasto nisu onda obuhvatili i zadatke, primere sa prijemnog iz 2009
Mada, sve u svemu, to i nije od neke pomoci (da ne kazem ni od kakve).
Mada, sve u svemu, to i nije od neke pomoci (da ne kazem ni od kakve).
Marko™- Broj poruka : 85
Datum upisa : 22.07.2009
Da li moze neko da napise par primera iz logike zakljucivanja sa priprema ili sa nekog proslog prijemnog ako znate, meni je to katasrofa,neki su dosta laki, ali za druge treba bas dosta vremena da se urade
alekb- Broj poruka : 24
Datum upisa : 05.09.2009
Имам ја неколико задатака, сликаних, али ми upload нема баш завидну брзину, тако да жу у понедељак да ти оставим link.
pripreme
Hvala kakvi su tvoji utisci u vezi tih zadataka, jel tesko i da li je moguce uraditi sve na prijemnom ?
alekb- Broj poruka : 24
Datum upisa : 05.09.2009
Evo moje misljenje je da je 4 sata sasvim dovoljno.samo je pitanje da li si sipreman,i bitno je da nemas tremu;)
Jokac- Broj poruka : 25
Godina : 34
Datum upisa : 24.09.2008
Similar topics
» Gradjena sredina
» Jos malo o prijemnom!!!:)
» ponovo o prijemnom...???
» Sramota na prijemnom ispitu 2009.
» Jos malo o prijemnom!!!:)
» ponovo o prijemnom...???
» Sramota na prijemnom ispitu 2009.
Strana 1 od 1