CRTANJE - POMAZITE!
3 posters
Strana 1 od 1
CRTANJE - POMAZITE!
Ljudi, jako sam zainteresovan za arhitekturu, iz matematike sam solidan (ocena: 3-4), dok mi tehnicko crtanje jako dobro ide. Ali imam veliki problem oko slobodorucnog crtanja, znaci totalni sam antitalenat za crtanje, na nivou sam predskolskog sto se toga tice. :/ Zanima me da li to moze da se ispravi nekakvim spremanjem tj. casovima? Hvala vam unapred!
MarkoSabac- Broj poruka : 4
Datum upisa : 03.04.2011
Re: CRTANJE - POMAZITE!
Malo si se kasno setio, ali nekoliko caka mozes da naucis, pritegni dobro zadnji mesec. Mada prijemni se menja za ovu godinu ne znam sta ce sve da promene!
dakich- Broj poruka : 4
Datum upisa : 04.10.2009
Ja sam tek treca godina, tj. zavrsavam je...dakich ::Malo si se kasno setio, ali nekoliko caka mozes da naucis, pritegni dobro zadnji mesec. Mada prijemni se menja za ovu godinu ne znam sta ce sve da promene!
opusti se...moze da se spremi crtanje...sad ne razmisljajo tomne nego pumpaj prosek jer mu na kraju to dodje najvaznije
*J*J*- Broj poruka : 16
Datum upisa : 10.10.2010
Iz skole cu otprilike vuci oko 32 boda, pa se pitam da li bi to bilo dovoljno ili da gledam neki drugi fax...? :/
pa to nije lose,ali se potrudi na pripremama i vezbaj kod kuce...znam da zvuci glupo,ali na arhitekturi je prijemni specifican i moze svasta da se desi i da zabrljas...ali se ipak dize prevelika fama oko upisa...Moj savet ti je da sada das sve od sebe da popravljas ocene pa sledece godine na pripreme i ulazis garantovano
*J*J*- Broj poruka : 16
Datum upisa : 10.10.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu