archforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?

2 posters

Ići dole

Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna? Empty Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?

Počalji  nebo80bg Uto Jun 12, 2012 10:23 pm

1.Gde ici na povoljne a dobre pripreme i koliko generalno treba vremena za spremanje ispita na arhitekturi?
2.Da li su predavanja na prvoj godini za budzetske studije obavezna,posto sam ja zaposlen,i da li iako sam stariji bih imao perspektive da upisem arhitekturu,posto sam oduvek voleo puno da crtam?
Koliki su izdaci na prvoj godini i ostalim godinama za makete,koje su cene knjiga,kakvi su uopsteno profesori i asistenti?
Hvala puno.

nebo80bg

Broj poruka : 2
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna? Empty Re: Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?

Počalji  EddieMcCleister Čet Jun 14, 2012 10:15 pm

Za pripreme ti ne mogu reći konkretno, ali ja sam se spremao na faksu sedam meseci i upisao sam na faksu.

Predavanja nisu obavezna, ali vežbe jesu, tako da ti to može biti problem. Knjige uglavnom nećeš morati da kupuješ, jer za svaki predmet dobijaš skripte, a za neke predmete ćeš kopirati knjige (ispod 500 dinara). A novčani izdaci su veliki. Konkretno sada za ispit ću potrošiti par hiljada na štampanje, lasersko sečenje delova za maketu i za materijale za maketu.
EddieMcCleister
EddieMcCleister

Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna? Empty Re: Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?

Počalji  nebo80bg Pet Jun 15, 2012 6:50 pm

Hvala.Meni vezbe nisu problem,jer toliko mogu da izostanem sa posla kao i da idem na neka vaznija predavanja.Kazi mi jel maketarstvo pocinje od druge godine i koliko se radova maketa u toku godine radi i gde ti radis laserski secene makete?Pripreme na faksu su mi dosta skupe,traju par meseci a mesecno je preko 100 eura,ako znas ti nekoga ko radi pripreme a da su povoljne i da ne traju toliko dugo ti mi kazi.

nebo80bg

Broj poruka : 2
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu