Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?
2 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina
Strana 1 od 1
Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?
1.Gde ici na povoljne a dobre pripreme i koliko generalno treba vremena za spremanje ispita na arhitekturi?
2.Da li su predavanja na prvoj godini za budzetske studije obavezna,posto sam ja zaposlen,i da li iako sam stariji bih imao perspektive da upisem arhitekturu,posto sam oduvek voleo puno da crtam?
Koliki su izdaci na prvoj godini i ostalim godinama za makete,koje su cene knjiga,kakvi su uopsteno profesori i asistenti?
Hvala puno.
2.Da li su predavanja na prvoj godini za budzetske studije obavezna,posto sam ja zaposlen,i da li iako sam stariji bih imao perspektive da upisem arhitekturu,posto sam oduvek voleo puno da crtam?
Koliki su izdaci na prvoj godini i ostalim godinama za makete,koje su cene knjiga,kakvi su uopsteno profesori i asistenti?
Hvala puno.
nebo80bg- Broj poruka : 2
Datum upisa : 12.06.2012
Re: Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?
Za pripreme ti ne mogu reći konkretno, ali ja sam se spremao na faksu sedam meseci i upisao sam na faksu.
Predavanja nisu obavezna, ali vežbe jesu, tako da ti to može biti problem. Knjige uglavnom nećeš morati da kupuješ, jer za svaki predmet dobijaš skripte, a za neke predmete ćeš kopirati knjige (ispod 500 dinara). A novčani izdaci su veliki. Konkretno sada za ispit ću potrošiti par hiljada na štampanje, lasersko sečenje delova za maketu i za materijale za maketu.
Predavanja nisu obavezna, ali vežbe jesu, tako da ti to može biti problem. Knjige uglavnom nećeš morati da kupuješ, jer za svaki predmet dobijaš skripte, a za neke predmete ćeš kopirati knjige (ispod 500 dinara). A novčani izdaci su veliki. Konkretno sada za ispit ću potrošiti par hiljada na štampanje, lasersko sečenje delova za maketu i za materijale za maketu.
EddieMcCleister- Broj poruka : 227
Datum upisa : 16.06.2009
Re: Gde ici na povoljne pripreme i da li su predavanja obavezna?
Hvala.Meni vezbe nisu problem,jer toliko mogu da izostanem sa posla kao i da idem na neka vaznija predavanja.Kazi mi jel maketarstvo pocinje od druge godine i koliko se radova maketa u toku godine radi i gde ti radis laserski secene makete?Pripreme na faksu su mi dosta skupe,traju par meseci a mesecno je preko 100 eura,ako znas ti nekoga ko radi pripreme a da su povoljne i da ne traju toliko dugo ti mi kazi.
nebo80bg- Broj poruka : 2
Datum upisa : 12.06.2012
Similar topics
» Pripreme iliti ne-pripreme
» Nov ciklus predavanja - STUDIRANJE BEZ GRANICA
» Pripreme
» opet o prijemnom
» Pripreme
» Nov ciklus predavanja - STUDIRANJE BEZ GRANICA
» Pripreme
» opet o prijemnom
» Pripreme