UUP ispit
+17
arh_aurora
Jade_Saibot
NeCcie
connie
TetkaH
mimibog
lussster 5188
prof. Voland
danilo
pingvince
tja sam =]
Mali_Radojica
Emil Esov
Urbanista
sy_arh
ameridojtega
pailhead
21 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 4 od 7
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: UUP ispit
21? pa nama su rekli da tada predajemo dokumentaciju za onaj sajt koji smo radili...
prvi put sada cujem za kolokvijum................
prvi put sada cujem za kolokvijum................
sy_arh- Broj poruka : 41
Godina : 38
Datum upisa : 22.12.2007
ja mislim da bi trebalo da bude kolokvijum tog dana za ljude koji nisu radili neki od kolokvijuma
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
ja sutra tek pocinjem..
umorio me izborni..sad cu da spavam 20 sati i ustajem da ucim
umorio me izborni..sad cu da spavam 20 sati i ustajem da ucim
sy_arh- Broj poruka : 41
ima li neko ispitna pitanja iz ovog cuda?
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
dojava ilistagod
dobro vece evo i mene prvi put medj vama.. cao ljudi ..vidim neku staru ekipu..haha smeh... pa suze...
elem sto se tice UUPa "savatala" sam Bisu na hodniku dok je kupovala kafu ili caj ili toplu cokoladu ili stagod da drze u onim aparatima i priupitala je par stvari.. tipa kad ce rezultati sa kolokvijuma od pre pizde materine par meseci.. to vas ne znaima...
pitala sam je za ispit da baci neku dojavu.. rekla mi je da ona ne pravi pitanja.... ovo pominjem zato sto je neko napisao da ona pravi,.. neam pojma ko.. mrzi me da trazim.. citiram i ta forumsranja.. sve u svemu ne znam dal laze koza, rog ili neki drugi deo tela Bisinog.. ni ovo nije bitno
ipak mi je rekla da nece biti oni likovi teoreticari.. aleksander, kurta murta oni s pocetka kojih ima ko pleve... i zavrsila recima "Eto dosta sam vam pomogla" .. naravno to nista ne znaci ali ja biram da u to verujem...pa vi procenite..
da, pitala sam je i za te cuvene minimume i grupe pitanja i rekla mi je da stavrno ne zna jer ne pravi ona pitanja...
to je sve sto sam ja saznala... uprkos mom nadaleko poznatom sharmu.. nisam nista vise mogla da izvucem svojim seksi igrarijama iz Bise...
P.S. Ne, nemam njenu izjavu napisanu, overenu u studentskoj sluzbi, zapecacenu voskom sa njenim monogramom i objavljenu u 5 najtiraznijih dnevnih novina.
P.P.S. samo sala, zapravo, volela bih da imam
elem sto se tice UUPa "savatala" sam Bisu na hodniku dok je kupovala kafu ili caj ili toplu cokoladu ili stagod da drze u onim aparatima i priupitala je par stvari.. tipa kad ce rezultati sa kolokvijuma od pre pizde materine par meseci.. to vas ne znaima...
pitala sam je za ispit da baci neku dojavu.. rekla mi je da ona ne pravi pitanja.... ovo pominjem zato sto je neko napisao da ona pravi,.. neam pojma ko.. mrzi me da trazim.. citiram i ta forumsranja.. sve u svemu ne znam dal laze koza, rog ili neki drugi deo tela Bisinog.. ni ovo nije bitno
ipak mi je rekla da nece biti oni likovi teoreticari.. aleksander, kurta murta oni s pocetka kojih ima ko pleve... i zavrsila recima "Eto dosta sam vam pomogla" .. naravno to nista ne znaci ali ja biram da u to verujem...pa vi procenite..
da, pitala sam je i za te cuvene minimume i grupe pitanja i rekla mi je da stavrno ne zna jer ne pravi ona pitanja...
to je sve sto sam ja saznala... uprkos mom nadaleko poznatom sharmu.. nisam nista vise mogla da izvucem svojim seksi igrarijama iz Bise...
P.S. Ne, nemam njenu izjavu napisanu, overenu u studentskoj sluzbi, zapecacenu voskom sa njenim monogramom i objavljenu u 5 najtiraznijih dnevnih novina.
P.P.S. samo sala, zapravo, volela bih da imam
Jade_Saibot- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.02.2008
U, bez janka i marka i njihovih teorija ovo mozda i nece biti tako tezak ispit. Na kraju, odakle se uci? Sa slajdova nikad nisam uspeo nesto da naucim, sta jos ima? I kad je ispit, nadam se da nije sutra.
pailhead- Broj poruka : 712
*edit*
Ovo sto pisem je ruzno, i necu to vise pisati u forumu 3. godine.
*editovao pailhead*
Ovo sto pisem je ruzno, i necu to vise pisati u forumu 3. godine.
*editovao pailhead*
arh_aurora- Broj poruka : 368
Godina : 40
Datum upisa : 25.12.2007
sad cujem da ovo za teoreticare mozda i nisam najbolje shvatila... riba mi kaze da je rekla da nece biti ovi sto su bili.. a to su Aleksander i Didro... ne znam vise... izgleda da i ne pomase mnogo info
*edit*
Necu vise da pisem gluposti na forumu koji studenti koriste za informacije.
*editovao pailhead*
Necu vise da pisem gluposti na forumu koji studenti koriste za informacije.
*editovao pailhead*
- am I missing something here???(mora da se tracarilo, a ja bio na drugom kraju sobe).
Poslednji izmenio zokilipokili dana Ned Jan 18, 2009 6:53 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
kokili- Broj poruka : 15
Datum upisa : 07.02.2008
ps:
Poslednji izmenio zokilipokili dana Ned Jan 18, 2009 6:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
zokilipokili ::za Jade... bih po avataru rekao da je zensko.-gresim li?
- riba?
- na toj ribi (Biserki) si pokusavala da primenis sexy sarm?
- nisam znao da se ona bacila u ho ili bi vode (iako joj je ime doduse Bi____)
-svidja ti se ?
- hehe, vidim ja da je tu nesto intrigantno, neki bi joj karanfil , neki jabuke--->a Jade sexy sarmira po( uz) automate.
- am I missing something here???(mora da se tracarilo, a ja bio na drugom kraju sobe).
Zokili... ne mora zena da bude peder da bi uzivala u zenskom sarmu.. to je jednostavno... prijatno videti.. a i moje cari jednostavno.. pale na SVE
ali nemoj da silazis sa teme.. moji drugari iskusni forumasi su mi objasnili da se to ne radi i zamisli ima cak i rec za to... na vr' mi je jezika
smajli i to
pa i ja sam cula da nece biti Dror I Alexander, posto su bili na kolokvijumu, mada ko ce njima verovati...
a inace, cisto sumnjam da ce profesorka da sastavlja pitanja, nju mrzi i da zivi, sve ce to spasti na biserku... pa sta nam bog da!
a inace, cisto sumnjam da ce profesorka da sastavlja pitanja, nju mrzi i da zivi, sve ce to spasti na biserku... pa sta nam bog da!
tja sam =]- Broj poruka : 30
Datum upisa : 10.12.2007
Ovo je, neucivo.
planiranje obuhvata formulaciju ciljeva i monitoring mera u skladu sa upravljaèkim modelom
planiranje obuhvata formulaciju ciljeva i monitoring mera u skladu sa upravljaèkim modelom
pailhead- Broj poruka : 712
@ zoliki... hahahahaha
Ja pocinjem UUP... jel zna neko jel su izbaceni poeni sa vezbi iz UUPa
Ja pocinjem UUP... jel zna neko jel su izbaceni poeni sa vezbi iz UUPa
ili sedeti i uciti? shmrz
-to be or not to ...?
-to be or not to ...?
Poslednji izmenio zokilipokili dana Ned Jan 18, 2009 6:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
uciti, uciti i samo uciti!
ma ljudi, koliko se stigne... pa sta bude!
tja sam =]- Broj poruka : 30
Datum upisa : 10.12.2007
jel moze neko da mi odgovori na par pitanja:
1. da li ce profesori dezurati u onim salama u kojima su drzali vezbe?
2. kod koga moze da se prepisuje?
HVALA!
1. da li ce profesori dezurati u onim salama u kojima su drzali vezbe?
2. kod koga moze da se prepisuje?
HVALA!
Ell- Broj poruka : 13
Datum upisa : 28.01.2008
"tja sam "uciti, uciti i samo uciti!
Konacno!
Kolega/колегиница вредан похвале....
Mislim, nisam ja bre ljudi neki ortodoksan streber, ali mi stvarno muka od tog muvanja, skuplanja pitanja iy prethodnih godina, gledanja u pasulj sta ce da bude..... Pa oce li, nece li Alexander.....Sednes, naucis, i nema glava da te boli!
A nije tesko...Samo savet, nemojte uciti iz slajdova, nemoguce je nauciti tako i zapamtiti, osim ako necete napamet...
Uzmite iz bibliotete njenu knjigu, trazite, dace vam, zove se Uvod u Urbanisticko planiranje, autor MBB
Ima dve skripte, jedna malo deblja, druga je tanka...
Nema mnogo, oko 200 str...a uzasno se lako cita, sve je logicno i zapamti se iz prvog citanja...Jedino cete onih teroja morati malo da se prisecate par puta, jbg...sve su slicne....
Toliko, od starije koleginice
Poslednji put izmenio dana Čet Feb 07, 2008 6:08 pm, izmenio ukupno 2 puta
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» predaje radova - ak -
» AK - ispit -
» Geometrija oblika
» pregled ispitnih obaveza
» Proces projektovanja - ISPIT