Urbana struktura(ili kako vec...)
+14
Lucas
MaXx_!
Bukinjo
rick_sha
anima
Ledu
teodora_xiix
Razz
drum1
Hotisha
djokrzz
Lightbulb
lussster 5188
SoSho
18 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Urbana struktura(ili kako vec...)
Evo ovde nek napisu ljudi sve sto znaju o ovom predmetu...tj. sta uopste treba da se radi za taj seminarski,kad su konsultacije i uopste sve sto moze da pomogne nama ostalima da uradimo to kako treba... :D
Re: Urbana struktura(ili kako vec...)
hahaha
el vam to ono kod nade lazarevic bajec?
mi smo tu imali neki seminarski sa gomilom nekih glupih pravila za pisanje.
bitno je da sto vise koristite izraze koji ne znace NISTA i da islikate sve sto treba svojim fotoaparatom i da potpisete svaku sliku sa izvor:sopstveni fotoaparat
ja imao 9 iz toga.ako neko oce da mu posaljem kako izgleda seminarski, nek me cimne na msn ili na pp
el vam to ono kod nade lazarevic bajec?
mi smo tu imali neki seminarski sa gomilom nekih glupih pravila za pisanje.
bitno je da sto vise koristite izraze koji ne znace NISTA i da islikate sve sto treba svojim fotoaparatom i da potpisete svaku sliku sa izvor:sopstveni fotoaparat
ja imao 9 iz toga.ako neko oce da mu posaljem kako izgleda seminarski, nek me cimne na msn ili na pp
rekla nam je ona da je seminarski drugaciji od vaseg... mozda da ne bismo uzimali
Lightbulb- Broj poruka : 85
Godina : 37
Datum upisa : 18.12.2007
Maaaa....ja vec uzeo ...bolje da imam ista nego nista...Kad nisam isao na predavanja ne znam o cemu se radi...jbg...ako neko nesto zna,nek se ne stidi,slobodno nek podeli inf. sa nama
e,ja sam video Mariju Marunu i pitao je o zavrshnom radu.Lightbulb ::rekla nam je ona da je seminarski drugaciji od vaseg... mozda da ne bismo uzimali
kazhe da su to ustvari vishe kao neki posteri ali sa vishe texta nego raniji, a ne esej,ili shta vetj....a tema je ustvari neka podtema ili nova tema na lokaciji koju smo radili sa nashom grupom.
chini mi se da treba da imaju i neke konsultacije, ali to treba da pogleda neko na njihovom kabinetu kod nacrtne....ja trenutno nisam u BGu.
ako neko bude bio na konsultacijama ili vetj zna kada su ili bilo shta drugo neka nam javi...
e da, ono za ispitni rok mi nije jasno...ono "funkcija" je ustvari urbanizam je li tako??!
djokrzz- Broj poruka : 1
Datum upisa : 03.01.2008
E konsultacije su,ako se dobro secam,sredom od 12 do 1...ja mislim da je tako:D
Pa bilo bi lepo da recimo svako kaze kako je shvatio "skripta" koje su poslednje izashle iz urbane strukture, pa mozda i sklopimo neshto za postere Inache nemam ideju shta treba da sadrzi taj poster ili shta god
Hotisha- Broj poruka : 11
Datum upisa : 21.12.2007
ja koliko sam shvatila prvo sto treba da uradis jeste da na toj svojoj lokaciji sto si dobio na pocetku izaberes aktera (koji je karakteristican za tu lokaciju). i onda posmatras prostor sa stanovista tog aktera, znaci-kakve potrebe on ima, kuda se krece, sta radi i tako to. onda idu vrednosti koje su tom akteru bitne-odredis par vrednosti i dajes im neke koeficijente po vaznosti... e onda krece prica o nekim procentima koju ja nisam razumela to je to sto ja znam sa poslednjeg predavanja
i da: sve to ide na tri lista-prvi je analiza aktera, drugi analiza prostora (imajuci u vidu aktera) i treci je predlog resenja lokacije... to svi vec znaju predpostavljam
i da: sve to ide na tri lista-prvi je analiza aktera, drugi analiza prostora (imajuci u vidu aktera) i treci je predlog resenja lokacije... to svi vec znaju predpostavljam
au
au brte...cek to kao da dam nekom 10 kinti i da ga propitam....kapiram da na sajmistu ima takvih...a to poster kao 3% dizajn, 97% roman??
kome bude trebao rad od proshle godine(shto je lussster 5188 ponudio), neka se javi meni...
Razz- Broj poruka : 41
ne, bas suprotno... "slika govori vise od 1000 reci" ili crtez ili sta vec... al mislim da ce najvise da traze grafikone, proracune, procente, brojke... naravno treba da bude i teksta, al da to bude sazeto i izrazajno...drum1 ::au brte...cek to kao da dam nekom 10 kinti i da ga propitam....kapiram da na sajmistu ima takvih...a to poster kao 3% dizajn, 97% roman??
tako sam barem ja shvatila
Lightbulb ::ne, bas suprotno... "slika govori vise od 1000 reci" ili crtez ili sta vec... al mislim da ce najvise da traze grafikone, proracune, procente, brojke... naravno treba da bude i teksta, al da to bude sazeto i izrazajno...drum1 ::au brte...cek to kao da dam nekom 10 kinti i da ga propitam....kapiram da na sajmistu ima takvih...a to poster kao 3% dizajn, 97% roman??
tako sam barem ja shvatila
Da, to su posteri koji bi trebali da lice na ono sto smo radili prosle godine, sa manje teksta i vise grafickih objasnjenja. Jeste li sigurni da su konsultacije od 12 do 1?
sam izaberes korisnika, a posmatrani prostor ti je onaj sto si radio sa svojom grupom. trebalo bi da izaberes korisnika koji je karakteristican za tvoj prostor.
Auuu...pa kako da odem nekom zemuncu i da kazem moram da te posmatram jedan dan?...i da se vratim ziv...
SoSho ::Auuu...pa kako da odem nekom zemuncu i da kazem moram da te posmatram jedan dan?...i da se vratim ziv...
Nista SoSho dodjes posetish najjacu BG opstinu...ja ti nadjem kandidate ili jos bolje kandidatkinje za opservaciju.
Nego jel ima neko da radi ta seminarski za lovu da se resim brige__?
Ledu- Broj poruka : 5
Datum upisa : 17.01.2008
Ledu ::SoSho ::Auuu...pa kako da odem nekom zemuncu i da kazem moram da te posmatram jedan dan?...i da se vratim ziv...
Nista SoSho dodjes posetish najjacu BG opstinu...ja ti nadjem kandidate ili jos bolje kandidatkinje za opservaciju.
Nego jel ima neko da radi ta seminarski za lovu da se resim brige__?
SoSho ::Auuu...pa kako da odem nekom zemuncu i da kazem moram da te posmatram jedan dan?...i da se vratim ziv...
Nista se ne brini, to je sve fiktivno... use your imagination.
Praktikum za odabir teme
Da li neko zna na sta se odnosi ono Stanovanje+usluge? Koje usluge? Administrativne, kulturne...? I na kom formatu se sve to radi?
anima- Broj poruka : 24
Datum upisa : 02.01.2008
3 postera A3 formata.anima ::Da li neko zna na sta se odnosi ono Stanovanje+usluge? Koje usluge? Administrativne, kulturne...? I na kom formatu se sve to radi?
a ima lio neko blazu predstavu sta treba da se nadje na ta A3 formata?
I hoce li biti tog odlaganja? cisto da se ne cimam sada!
I hoce li biti tog odlaganja? cisto da se ne cimam sada!
rick_sha- Broj poruka : 66
al bas. daj nema teorije 3 ispita za 5 dana mislim aj cao. daj nek neko pokrene to 10i (to sam cuo kao mogucnost) bi bio savrsen.
ljudi, na netu nema prezentacije gde se objasnjava sta se radi za seminarski!
rekla je profanka da ce da postave ali nista
ima li ko ideju gde to naci ili angazovati profanku da nam to daju!
i da, da li je odlozeno to na kraju ili ne?
rekla je profanka da ce da postave ali nista
ima li ko ideju gde to naci ili angazovati profanku da nam to daju!
i da, da li je odlozeno to na kraju ili ne?
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
Zvao sam igora,rekao je da ce znati u pondeljak da li je odlozeno ili ne...a ima neke skripte da se kupe ali to mi nije nikako pomoglo da shvatim kako se to radi...
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» RADOVI - Urbana Struktura
» kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja
» urbana obnova
» kako izgleda ispit iz urban funk?
» Kako naci rad??
» kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja
» urbana obnova
» kako izgleda ispit iz urban funk?
» Kako naci rad??
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008