Urbana struktura(ili kako vec...)
+14
Lucas
MaXx_!
Bukinjo
rick_sha
anima
Ledu
teodora_xiix
Razz
drum1
Hotisha
djokrzz
Lightbulb
lussster 5188
SoSho
18 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Urbana struktura(ili kako vec...)
Ljudi, konsultacije su vam jako korisne. Cisto da znate. A sto se tice skripti, imaju da se kupe u skriptarnici, nisu ih postavljale na net.
kako da idem da se konsultujem kad je predaja u petak...sta da idem da ih pitam "dobar dan,ja dosao da mi kazete kako da uradim ispit iz vaseg predmeta,posto mi nista nije jasno"....a na pocetku godine mi je rekla da sam u ozbiljnom problemu ...izgleda da je bila u pravu...
u kakvom problemu?
konsultcije su u sredu, a ona je vrlo otvorena i lepo ti sve objasni(marija, ne profesorka). ako odes sa nekom sitnicom i to je ok.
btw,ona mi je rekla da sto se nje tice moze da se pomeri ali sada mora da se vidi sa upravom da nas ne zeznu kao za ono naseljavanje.
konsultcije su u sredu, a ona je vrlo otvorena i lepo ti sve objasni(marija, ne profesorka). ako odes sa nekom sitnicom i to je ok.
btw,ona mi je rekla da sto se nje tice moze da se pomeri ali sada mora da se vidi sa upravom da nas ne zeznu kao za ono naseljavanje.
Pa to bi morala nju da pitas,ona mi je rekla da sam ja u problemu na predavanju
zna li se sta za odlaganje?
rick_sha- Broj poruka : 66
Datum upisa : 18.12.2007
u sredu ce se znati sta i kako sa urbanizmom,moracemo jos malo da se strpimo
ja cenim da bi najbolje bilo da sacekamo cetvrtak vece da vidimo hoce li biti odlaganja!
Pa Igor se cima da nam odlozi to,danas je pricao sa koordinatorom godine,tako da ono ne zavisi od njega...ti ako hoces radi,pa ces,eto ,biti spreman/na i ako budemo predavali u petak, i ako budemo predavali 10,ili kad god vec ako odloze...
opusteno, radim ja! samo sto radim u prazno!
pa j.... mu mater. kako stvari sada stoje il su odlozili, il sam pao.
pa tako stoje stvari svima...
zna li neko kakav je oblik ispita u aprilu? mislim, jel se isto radi posteri, ista lokacija i to, ili neki ispit?
zna li neko kakav je oblik ispita u aprilu? mislim, jel se isto radi posteri, ista lokacija i to, ili neki ispit?
MaXx_!- Broj poruka : 41
Datum upisa : 26.01.2008
dobro, bez panike, pod ispitom sam podrazumevao poster...samo se pitam da li je ista tema i lokacija...mada ja i sad ne znam koja je tema...:D[]
znacu valjda sutra
znacu valjda sutra
MaXx_!- Broj poruka : 41
Datum upisa : 26.01.2008
e ljudi, situacija je sledeca!
nas par ( od kojih niko nije predstavnik) smo otisli danas kod koordinatora da proverimo je li ospit odlozen, i on rekao da nije i da ne moze, ali mi smo ga namolili i na kraju je potpisao da se ispit odlaze za 8.FEBRUAR!!!, potpisala je i prodekan za nastavu i asistent marija maruna u ime profesorice ( prof nista u vezi sa ispitom ne zanima, prepustila je sve mariji)..samo treba da se taj papir odnese u sekretarijat da se zavede ( danas smo zakasnili, sutra ujutru cemo ga odneti), ali u sustini sve je gotovo, ISPIT JE ODLOZEN ZA 8. FEBRUAR!
sirite dalje!
p.s. jeeee!)))
nas par ( od kojih niko nije predstavnik) smo otisli danas kod koordinatora da proverimo je li ospit odlozen, i on rekao da nije i da ne moze, ali mi smo ga namolili i na kraju je potpisao da se ispit odlaze za 8.FEBRUAR!!!, potpisala je i prodekan za nastavu i asistent marija maruna u ime profesorice ( prof nista u vezi sa ispitom ne zanima, prepustila je sve mariji)..samo treba da se taj papir odnese u sekretarijat da se zavede ( danas smo zakasnili, sutra ujutru cemo ga odneti), ali u sustini sve je gotovo, ISPIT JE ODLOZEN ZA 8. FEBRUAR!
sirite dalje!
p.s. jeeee!)))
tina- Broj poruka : 4
Datum upisa : 30.12.2007
e, sad jos samo, onako, zajednickim snagama da provalimo kako se ovaj ispit radi...
predlazem da , ko god zna nesto, ispise
ja sam se kao raspitivala
tema je nas poligon koji smo radili za ona predavanja
tu smo analizirali aktere, aktivnosti i prostor
sada je akcenat na akterima
dakle, potrebno je izdvojiti nekog aktera na tom nasem prostoru i "pratiti" njegove aktivnosti
e sad, ona je rekla da je akcenat na stanovanju, sta god to znacilo
moja drugarica je bila na konsultacijama, i koliko sam ja nju skapirala, mi u stvari mozemo da izmislimo nekog aktera, odnosno napravimo nekog tipicnog aktera za taj prostor-na primer covek, 72 godine, u penziji i pratiti sta bi mogla da budu njegova interesovanja i kako bi ih on mogao zadovoljiti na tom prostoru
potrebno je napraviti neke grafikone i analizirati njegove aktivnosti na tom prostoru
u onoj skripti sto je profesorka dala je to kao objasnjeno, mada meni nije jasno
ko je bio na konsultacijama i kome je priblizno jasna tema, neka se javi
nemojte da me uzimate zdravo za gotovo, ja sam samo napisala ono sto znam, ako je pogresno javite
zoxie- Broj poruka : 109
Godina : 37
Datum upisa : 26.12.2007
Ok ljudi. Ajde da ne pravimo istu greshku kao za naseljavanje.
1. Zashto se neko ko nije predstavnik petlja u to? Hvala na trudu, ali profesori uvek mogu to da iskoriste kao argument.
2. Da li predstavnici znaju o chemu se radi i da li mogu da nam kazu bilo shta sa 100% sigurnosti - da ne bude ko proshli put...?
Zamolio bih vas da to sredite regularno, jer ce u suprotnom ispashtati 250 ljudi...
1. Zashto se neko ko nije predstavnik petlja u to? Hvala na trudu, ali profesori uvek mogu to da iskoriste kao argument.
2. Da li predstavnici znaju o chemu se radi i da li mogu da nam kazu bilo shta sa 100% sigurnosti - da ne bude ko proshli put...?
Zamolio bih vas da to sredite regularno, jer ce u suprotnom ispashtati 250 ljudi...
Hotisha- Broj poruka : 11
Datum upisa : 21.12.2007
Da objasnimo o cemu se radi- da ne bi ispalo da smo radili nesto na svoju ruku, mimo cele generacije.
Prvo, sto se tice upoznatosti profesorice sa ovim, kad smo je juce sreli na hodniku- pre nego sto se ista desilo- pitali smo je da li je odlozen ispit, ona nas je poslala kod asistentkinje- Marije Marune- i rekla da se sve sa njom dogovorimo- jer je ona(Maruna) zaduzena za to.
Drugo,da objasnimo sta se tacno juce desilo:
posto se juce nije znalo da li je ispit odlozen ili ne, nije bilo obavestenja, otisli smo da pitamo profesoricu- zapravo Mariju, iz vec navedenih razloga, cisto da znamo da li da radimo poster ili ne. Ona je rekla da ni ona nista ne zna, da se slaze, ali da joj samo treba potpis od koordinatora godine, Milana Vujovica. Mi smo tada otisli da vidimo da li on namerava da joj da- tipa juce,danas... ili uopste nije pristao na odlaganje ispita. Ponavljamo, cisto smo otisli da se INFORMISEMO, ne sa namerom da MI odlazemo ispit. Mi smo njega samo pitali, a on je nama krenuo objasnjavati zasto ne moze ovako kasno da se odgadja(administracija, bla bla...) i mi ga na kraju pitamo:znaci nema sanse?, a on kaze da sacekamo, i tada je otisao kod prodekana, vratio se i rekao da otkucamo molbu za pet min(inace ce prodekan otici), i da ce je on i prodekan potpisati. Zvali smo odmah Igora i Teodoru(Nikolin broj nismo uspeli da nabavimo), ali se nisu javljali. Razumecete zasto smo to uradili, jer sta smo drugo mogli kad je on rekao AJDE MOZE, ALI POZURITE. Jel trebalo da kazemo NE HVALA, necemo, nismo mi predstavnici. Jednostavno, SLUCAJNO nam se ukazala prilika i mi smo je iskoristili sa najboljom namerom(nadamo se, u korist cele generacije).
Eto.
Prvo, sto se tice upoznatosti profesorice sa ovim, kad smo je juce sreli na hodniku- pre nego sto se ista desilo- pitali smo je da li je odlozen ispit, ona nas je poslala kod asistentkinje- Marije Marune- i rekla da se sve sa njom dogovorimo- jer je ona(Maruna) zaduzena za to.
posto se juce nije znalo da li je ispit odlozen ili ne, nije bilo obavestenja, otisli smo da pitamo profesoricu- zapravo Mariju, iz vec navedenih razloga, cisto da znamo da li da radimo poster ili ne. Ona je rekla da ni ona nista ne zna, da se slaze, ali da joj samo treba potpis od koordinatora godine, Milana Vujovica. Mi smo tada otisli da vidimo da li on namerava da joj da- tipa juce,danas... ili uopste nije pristao na odlaganje ispita. Ponavljamo, cisto smo otisli da se INFORMISEMO, ne sa namerom da MI odlazemo ispit. Mi smo njega samo pitali, a on je nama krenuo objasnjavati zasto ne moze ovako kasno da se odgadja(administracija, bla bla...) i mi ga na kraju pitamo:znaci nema sanse?, a on kaze da sacekamo, i tada je otisao kod prodekana, vratio se i rekao da otkucamo molbu za pet min(inace ce prodekan otici), i da ce je on i prodekan potpisati. Zvali smo odmah Igora i Teodoru(Nikolin broj nismo uspeli da nabavimo), ali se nisu javljali. Razumecete zasto smo to uradili, jer sta smo drugo mogli kad je on rekao AJDE MOZE, ALI POZURITE. Jel trebalo da kazemo NE HVALA, necemo, nismo mi predstavnici. Jednostavno, SLUCAJNO nam se ukazala prilika i mi smo je iskoristili sa najboljom namerom(nadamo se, u korist cele generacije).
Eto.
tina ::Da objasnimo o cemu se radi- da ne bi ispalo da smo radili nesto na svoju ruku, mimo cele generacije.
Eto.
Predpostavljam da mislis da sam ja htela tebe da grdim ili tako nesto. Ja se nisam javila jer sam bila na casu voznje a posle toga sam krenula sa sve molbom kod prodekanke. Ja sam se sa Marijom sve to dogovorila u proslu sredu, ali nisam imala broj M. Vujovica i zato je Igor to uzeo da odradi. Mene je Igor juce popodne zvao da mi kaze da on nije u mogucnosti to da ogradi i zamolio me je da odnesem molbu kod prodekanke. Kada sam pozvala Milana Vujovica da mi potpise molbu, on mi je rekao da je to vec uradio petnaest minuta pre toga.
Meni je drago sto ste preuzeli inicijativu ali mi se ne svidja onaj detalj "niko od predstavnika". Problem je sada sto sam ja M Vujovica morala da ubedjujem bukvalno da sam ja predstavnik jer me u suprotnom nebi saslusao. Ne bih zelela da izgubimo kredibilitet kod koordinatora godine, pogotovo sada kada zna da ste se vi potpisali umesto nas.
U svakom slucaju zahvaljujem ti se kao student druge godine.
Kao clan parlamenta zelim samo da se razumemo: vi ste nas izabrali i slobodno mozete da nas menjate, posto ocigledno niste zadovoljni nama.
Eto, a sada na posao, nemojte da vas ovaj "produzeni vikend" opusti
P.S. Ja sam isto bila na konsultacijama kod Marije, pa ako nekome treba pomoc, tu sam.
pa da li je recimo rekla nesto zanimljivo na konsultacijama?
poz
poz
Bukinjo- Broj poruka : 126
Datum upisa : 24.01.2008
E, ovde je ocigledno doslo do nekog nesporazuma. "niko od predtsavnika" je bilo napisano cisto da bismo objasnili ljudima da smo "obicni" studenti, jer bi inace neko mogao pomisliti da je to napisao neko od predstavnika; ali NE s namerom da prekorevamo predstavnike sto nisu to odradili, ili bilo sta tome slicno. Najmanja namera nam je bila da to zvuci kao: predstavnici su nesposobni, nisu uspeli, ali eto mi koji nismo predstavnici, uspeli smo. Ali eto sta se desi kad pisana poruka ne sadrzi i ton kojim se govori.
Sto se tice Milana Vujovica, izvinjavamo se hiljadu puta ako smo vam napravili neki problem, ali on je savrseno dobro znao da mi nismo predstavnici, jer se mi definitivnio nismo predstavili kao predstavnici, a i on je sam rekao da, iako predstavnici nisu tu, napisemo njihova imena na molbu- zbog procedure.
Eto to je to.
I da potvrdimo, na vratima kabineta su danas istakli obavestenje o odlaganju. Znaci, ispit je DEFINITIVNO ODLOZEN.
Sto se tice Milana Vujovica, izvinjavamo se hiljadu puta ako smo vam napravili neki problem, ali on je savrseno dobro znao da mi nismo predstavnici, jer se mi definitivnio nismo predstavili kao predstavnici, a i on je sam rekao da, iako predstavnici nisu tu, napisemo njihova imena na molbu- zbog procedure.
Eto to je to.
I da potvrdimo, na vratima kabineta su danas istakli obavestenje o odlaganju. Znaci, ispit je DEFINITIVNO ODLOZEN.
Hvala u svakom sluchaju za odlaganje ispita, ali ako vec imamo predstavnike oni to treba da regulishu kako bismo izbegli ovakve nesporazume i sl.
Hotisha- Broj poruka : 11
Datum upisa : 21.12.2007
neko je pominjao da se ide na ispit ako se ne preda poster u prvom roku. jel to tacno?
neko je spomenuo da treba da pircamo sve sto znamo...al vidim svi cute...
da li zna neko sa sledecih godina kako izgleda aprilski rok... kakav je njima bio...?
da li zna neko sa sledecih godina kako izgleda aprilski rok... kakav je njima bio...?
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» RADOVI - Urbana Struktura
» kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja
» urbana obnova
» kako izgleda ispit iz urban funk?
» Kako naci rad??
» kako ce da izgleda 2i kolokvijum iz naseljavanja
» urbana obnova
» kako izgleda ispit iz urban funk?
» Kako naci rad??
archforum :: ( NASTAVA ) :: II godina :: arhiva 2007/2008