Istorija i zastita
+6
lussster 5188
Emil Esov
TetkaH
sy_arh
prof. Voland
pailhead
10 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 1
Istorija i zastita
Sve o ovom predmetu i ispitu. Za pocetak, kad su konsultacije, kad je finalna predaja za seminarski? Kad se radi test? Kad se rade kolokvijumi za one koji su ih propustili? Kada se nose opravdanja?
pailhead- Broj poruka : 712
Datum upisa : 22.12.2007
Re: Istorija i zastita
opravdanja su se predavala u poslednji cetvrtak i petak, kolko se meni cini...sad nisam siguran da li je moguce odneti opravdanje naknadno!
prof. Voland- Broj poruka : 99
Godina : 39
Datum upisa : 12.12.2007
A jel znas kad se polaze? Ja sam se upisao u knjigu bolesnih ali nisam stigao ni to da regulisem, pa valjda tek kad to regulisem mogu da odnesem opravdanje? Mada u pitanju je ta integrativna ne znam ni da li mi je potrebno tih 0-20 poena kad je predmet od jednog kredita.
pokusaj u svakom slucaju... kolokvijumi se rade 15.januara, zastita prvi kolokvijum u 11:40h, a drugi u 12:00h.. za istoriju nisam tacno sigurna u koliko sati,ali je sigurno pre zastite,u svakom slucaju istog datuma je.
Seminarski radovi predaju se 1.februara u 13h...
Seminarski radovi predaju se 1.februara u 13h...
sy_arh- Broj poruka : 41
Godina : 38
e, koja je procedura ako mozda slucajno necu da predam u ovom roku??
mislim, jel postoji neko prijavljivanje i tako to, ili se proso ne pojavis....?
mislim, jel postoji neko prijavljivanje i tako to, ili se proso ne pojavis....?
Znaci, onda pre nove godine kad su se dodeljiavle teme za seminarski rad, tada su ljudi donosili i opravdanja. Koliko ja znam rekli su da nece prihvatiti naknadno donosenje opravdanja (jednu koleginicu koja je dosla da kaze da ce doneti opravdanje naknadno su izbacili, ona nije radila ni jedan kolokvijum btw.).
Sto se tice konsultacija, 14. ili 15. januara trebalo bi da izadje spisak sa terminom konsultacija za svakog studenta posebno.
Oni koji predaju seminarski rad u januaru su trebali da zaokruze svoje ime na spisku gde su se upisivali da li hoce seminarski ili ispit, oni ce po tome da vide koliko ljudi predaje u januarskom roku i da naprave termine konsultacija.
I da ne bude da sam ja sve ovo izmislio, obavestenja stoje ispred njihovog kabineta vec poduze vreme.
Sto se tice konsultacija, 14. ili 15. januara trebalo bi da izadje spisak sa terminom konsultacija za svakog studenta posebno.
Oni koji predaju seminarski rad u januaru su trebali da zaokruze svoje ime na spisku gde su se upisivali da li hoce seminarski ili ispit, oni ce po tome da vide koliko ljudi predaje u januarskom roku i da naprave termine konsultacija.
I da ne bude da sam ja sve ovo izmislio, obavestenja stoje ispred njihovog kabineta vec poduze vreme.
Emil Esov- Broj poruka : 23
Datum upisa : 11.12.2007
da,a bilo je kolko sam cuo da se zaokruzis na spisku narafski dal zelis ovaj rok da radis seminarski.ili sledeci.
odma da vam kazem da se nesto malo ljudi prijavilo za ovaj rok.
za test neam pojma kako funkcionise.....
odma da vam kazem da se nesto malo ljudi prijavilo za ovaj rok.
za test neam pojma kako funkcionise.....
Auh ja sam mislio da je to prijavljivanje bilo samo za seminarski/test, a ne i /kada.
U svakom slucaju voleo bih ovo sad da uradim da ne bih brinuo o ispitima kasnije. Dakle, ako izlazim na kolokvijum petnaestog, po svemu sudeci znacu i kad da dodjem na konsultacije, sto znaci da u naredne dve nedelje bolje da napisem ili nacrtam nesto?
Zakljucak ok?
U svakom slucaju voleo bih ovo sad da uradim da ne bih brinuo o ispitima kasnije. Dakle, ako izlazim na kolokvijum petnaestog, po svemu sudeci znacu i kad da dodjem na konsultacije, sto znaci da u naredne dve nedelje bolje da napisem ili nacrtam nesto?
Zakljucak ok?
pa da..znaces u koji termin su te ubudzili, ali samo ako si se vec pijavio..jer ce oni 14. objaviti spiskove kad ko treba da dodje na konsultacije,sto znaci da treba da se zaokruzis pre toga...
sy_arh- Broj poruka : 41
Godina : 38
znaci drugi rok u mom slucaju.
sunce mu zarko ja cu samo stdio u ovom izgleda da dam
sunce mu zarko ja cu samo stdio u ovom izgleda da dam
haha i meni se cini da si tim putem krenuo : )
i meni ovo za drugi. zajebi da sad lutam po sumama fruske gore, taman cu lepo u prolece da idem kad ozeleni
i meni ovo za drugi. zajebi da sad lutam po sumama fruske gore, taman cu lepo u prolece da idem kad ozeleni
Kolege,da li neko zna kako ce izgledati test iz istorije i zastite?
ketty- Broj poruka : 8
Datum upisa : 27.01.2008
svaki predmet posebno se polaze kroz 10 pitanja zaokruzivanjem, dopunjavanjem i skiciranjem.
edit: znaci kao do sada na istoriji arhitekture, s' tim sto licno mislim da ce biti sigurno skiciranja (do sada nije bilo uopste)
edit: znaci kao do sada na istoriji arhitekture, s' tim sto licno mislim da ce biti sigurno skiciranja (do sada nije bilo uopste)
ameridojtega- Broj poruka : 79
ok
hvala
tako sam nesto i mislila da ce biti
hvala
tako sam nesto i mislila da ce biti
ketty- Broj poruka : 8
Datum upisa : 27.01.2008
Zna li neko kada je termin za predaju seminarskog?
Na terminskom rasporedu ispita pise da je predaja i 1.-og i 4.-og, dok u uputstvu za izradu rada pise da je 4.-og.
Ako neko zna, pomagajte!!!
Radi se o 3 dodatna dana....
Hvala unapred...
Na terminskom rasporedu ispita pise da je predaja i 1.-og i 4.-og, dok u uputstvu za izradu rada pise da je 4.-og.
Ako neko zna, pomagajte!!!
Radi se o 3 dodatna dana....
Hvala unapred...
mimibog- Broj poruka : 10
Similar topics
» Istorija umetnosti
» istorija umetnosti 1
» istorija arhitekture i naseljavanja
» Istorija arh i naseljavanja, pomerena?
» istorija i integrativna!!! hitno!!!
» istorija umetnosti 1
» istorija arhitekture i naseljavanja
» Istorija arh i naseljavanja, pomerena?
» istorija i integrativna!!! hitno!!!
archforum :: ( NASTAVA ) :: III godina :: arhiva 2007/2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu