Svastara
+27
ocelot
Jokac
Cherie
šmizla
EddieMcCleister
Eider
Angel22
Tijanica
pailhead
vlada
Bukinjo
storm_raider1
Mica
hugsy
branka
Mala
alexandra...
NewWaveOvca1
Anabeli
Silvester
*dkfan
Gah-gah
acika
SoSho
Lazar
neiw
CKAJBOKEP
31 posters
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina
Strana 1 od 8
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Svastara
CKAJBOKEP ::Ovde mozete kaciti bilo sta vezano za predavanja, postavljati pitanja, davati predloge...!
zasto nema nikog sa prve godine?
e pa ...
trebalo bi aktivirati studente Napravi kao na drugoj godini skup pa podeli flajere i tako... zovi ljude uci ih kako da koriste racunar
aktiviracemo ih, vec sam reko nekim ljudimaLazar ::trebalo bi aktivirati studente Napravi kao na drugoj godini skup pa podeli flajere i tako... zovi ljude uci ih kako da koriste racunar
e kolega,kolega...i vi ste bili slabo informisani o ovome ,da vam ja nisam napomenuo...
p.s. jel se smatra spamom ako mi sa druge godine postujemo nesto u forum prvachica
p.s. jel se smatra spamom ako mi sa druge godine postujemo nesto u forum prvachica
SoSho ::e kolega,kolega...i vi ste bili slabo informisani o ovome ,da vam ja nisam napomenuo...
kolega, pobogu, pa svako od nekoga sazna
Alo bwe, kako nema ljudi sa prve godine...??!!! P' ja mod..!!!! A ti sto krades avatara...!!! Ccccc...
salim se!! ako!! to nam je u krvi... NO SLEEP!!!
evo ja sam sa prve godine....kolege... ko bre ne znam da koristi "racunar" ! ( hihihi sto se formalno izrazavate.....)
aktivirace se ovaj forum.... ja bas i nisam neki ljubitelj foruma ali moze svasta de se sazna.... pozzz
aktivirace se ovaj forum.... ja bas i nisam neki ljubitelj foruma ali moze svasta de se sazna.... pozzz
acika- Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.12.2007
CKAJBOKEP ::Alo bwe, kako nema ljudi sa prve godine...??!!! P' ja mod..!!!! A ti sto krades avatara...!!! Ccccc...
haha ma meni je to avatar svuda od kad sam krenuo na fax
evo vidis da i stariji kolega SoSHo ima red bulla na avataru...
ja ne znam ni da li ljudi znaju za postojanje ovog foruma..
Gah-gah- Broj poruka : 81
Godina : 36
Kolega-svaka cast na forumu-vidim da ga redovno azurirate-vidi se da je sanatorijum 226 ucinio svoje-pretpostavljam da ce ljudima sa prve godine biti od koristi samo dok saznaju vise o njemu... To je moj predlog-informisite ljude vise... Pozz
Poslednji izmenio dana Čet Jan 10, 2008 1:31 am, izmenjeno ukupno 1 puta
*dkfan- Broj poruka : 7
Datum upisa : 22.12.2007
hvala na pohvalama!!! treba zakazati sastanak generacije... obavezno tokom sledece nedelje!! ovaj forum bi trebao da olaksa svima nama pristup informacijama, pogotovu onima koji dalje stanuju!! uglavnom sastanak bi trebao da bude poslednje radne nedelje ovog semestra, tj. ove godine!!!
ok za meeting - mislim da ce kad cuju za postojanje foruma i cesce posecivati isti... za bilo kakvu pomoc u vezi organizacije-tu sam... pozz
Da li je ideja foruma da se bavi iskljucivo fakultetskim temama ili ce biti otvorene teme za diskusije o arh bez obzira na fakultetska desavanja?
Silvester- Broj poruka : 79
Datum upisa : 18.12.2007
pa da... uglavnom postoje razni forumi, facebook, myspace, hi5, i tako slicno gde postoje profili studenata arhitekture,
a ovo je zamisljeno kao forum iskljucivo fakultetskih pitanja, obavestenja... posto znate i sami da smo u manjku info panoa!!!
a ovo je zamisljeno kao forum iskljucivo fakultetskih pitanja, obavestenja... posto znate i sami da smo u manjku info panoa!!!
e, kolege SRECNA VAM NOVA GODINA!
Gah-gah- Broj poruka : 81
Srecna Nova godina!!!!!!
P.S. Zna li neko kada mogu da se prijavim za matematiku obzirom da je zakljucan forum???
P.S. Zna li neko kada mogu da se prijavim za matematiku obzirom da je zakljucan forum???
Anabeli- Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.01.2008
Srecna Nova godina svima!!!!
e to ne bih znao ali proveri na forumu, ili idi do faxa, kod njih u kabinet i prijavi se ako moze!!!
e to ne bih znao ali proveri na forumu, ili idi do faxa, kod njih u kabinet i prijavi se ako moze!!!
jel ste primetili one nedotupavne pahuljice na sajtu faxa..??!! kako me podseca na neki glupi sajt
sa reklamama... ju mozda ovo cita neko ko uredjuje sajt...
sa reklamama... ju mozda ovo cita neko ko uredjuje sajt...
mene dotichne nedotupavne [rofl - nedotupavne, hahahah] pahulje podsecjaju na jednu od niskobudzetnih bosanskih televizija, u chijim charima sam imala prilike da uzhivam proteklih par dana.. ;]
LM,
H N Y svima!
LM,
H N Y svima!
ljudi, da li moze mala pomoc? u dilemi sam da li smo trebali da prijavimo ispite za januarski ispitni rok ili se samo pojavimo? answer please
pozz
pozz
hvala!
pretpostavio sam ali cujem razlicite price...
tnx anyway
pretpostavio sam ali cujem razlicite price...
tnx anyway
Da li neko (Vlada) zna kao se placa druga rata za samofinansirajuce, odnosno do kad je rok
alexandra...- Broj poruka : 38
Datum upisa : 19.12.2007
e koliko ja znam pise u ugovoru a to bi bilo oko 15. januara...
ne znam tacno... ja potpuno zaboravio... cim nadjem info javljam!!!
ne znam tacno... ja potpuno zaboravio... cim nadjem info javljam!!!
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
archforum :: ( NASTAVA ) :: I godina
Strana 1 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu